BoomBoom.GG Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en fantastisk maskine med tilhørende mus, keyboard. Det hele spiller upåklageligt. Kanon service fra dem. Og har aldrig leveret så mange HS i cs:go som nu. Musen ligger godt i hånden, keyboard... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlede computer hos BoomBoom, ved Morten lidt før jul. Servicen var helt igennem fantastisk, og fik leveret en flot skræddersyet og flot samlet computer med en god ydelse og flot udseende til penge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fandt sammen med Morten frem til det helt rigtige upgrade fra mit tidligere system, og det spiller bare. God og kyndig vejledning, samt stor viden omkring de forskellige muligheder indenfor budge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super oplevelse og handle med Boomboom, 1 dags leveringstid og meget hurtigt svar når man skriver en mail til dem. Det eneste jeg måske godt kunne bruge er en komplet beskrivelse over hvad der er... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Computerwinkel
  2. Computers en accessoires winkel
  3. Computerbureau winkel
  4. Computerondersteuning en -services
  5. Computergroothandel

Geschreven door het bedrijf

Danmarks nye gaming og merchandise brand til hele familien. Vi bestræber os på at leverer den bedste kvalitet, til de bedste priser. Top professionelt gear, hvor alle kan være med. Ung som gammel, ligger vi en ære i, at designe til den brede målgruppe, hvor æstetik, farver og layout, spiller en stor rolle.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service.

Super service.
Jeg købte en computer, som desværre havde fejl på rammene fra leverandørens/fabrikkens side.

Jeg kom ind med pcen og havde den tilbage 2 dage efter med nye og bedre ram plus en gratis musemåtte😊👍
alt dækket af garantien

Vil helt sikkert handle der igen fremover

6 december 2020

Hej Bent,

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse !

Vi er super galde for at høre du har lyst til at handle her igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke handlet, men!

Jeg har ikke handlet, men jeg har sendt 3 deres vej, og jeg må sige at de har virkelig være professionelle omkring deres kunder.

Den ene jeg har sendt der ud, synes det her computer halløj er en jungle, og efter en samtale med BoomBoom gjorde han var tryk omkring sit køb.
Han bestilte torsdag og havde sin computer fredag og var klar til at komme ind i Shadowlands 🤘

Jeg bøjer mig i støvet for den professionalisme i deres fag.

Jeg kan varmt anbefale BoomBoom!

1 december 2020

Hej Kim,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det fedt at høre at alle dine 3 kunder har haft en god oplevelse, og tusind tak fordi du anbefaler os til andre! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flink betjening og lunhurtig…

Super flink betjening og lunhurtig fragt. Fik pakken på en lørdag!

1 december 2020

Hej Freja,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre at alt gik som det skulle og pakken nåede frem på en lørdag! :)

Ha en dejlig dag, og glædelig jul! :)

Rigtigt god service

Rigtigt god service.
De var super hjælpsomme og kom med nogle gode forslag på en computer som passede inden for mit budget.

Hej Mads,

Det var fedt vi kunne finde en god løsning til dig. Håber du stadig syntes den sparker R** ;)

Kanon firma!

Kanon firma. Kundeservice sidder lige i skabet og er klar til at hjælpe med det hele og er god til at forklarer tingene til en når man ikke forstår det 💪💯

Hej Thomas,

Jeg er glad for at høre du har følt dig i trygge hænder i forbindelse med dit køb.

Super god service

Super god service, klart det bedste sted jeg har handlet!

Hej Stefan,

Mange tak for de fine ord! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjemmeside og levering i top

Det var rigtig nemt at navigere rundt på hjemmesiden og jeg kunne hente min mousebungee på dagen jeg købte den. Lettere kunne det ikke blive.
Rådgivningen er også i top i forhold til computerkøb. Jeg glæder mig til at prøve computere af fra dem.

23 november 2020

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse.

Tak for dine rosende ord omkring vores rådgivning til køb af computer. Vi er glade for at høre vi kunne være med til at gøre det nemt for dig :)

Super god service.

Købte en gamercomputer til min datter, og alt var klar til brug, Plug´nPlay. Blev efter et par dage ringet op, om alt var som forventet. Virklig god stil. De yder en super god service, og ved virklig hvad de taler om. Bedste anbefalinger herfra.

9 november 2020

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at alt er som det skal være, og din datter er glad for computeren. Som vi aftale i butikken lander RGB lyset snart, så i er velkommen til at kigge forbi med maskinen så vi kan montere et sæt i som jeg lovede dig! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og super god vejledning

God service og super god vejledning. Jeg sendte en forespørgsel på en top-gamer, og fik mere end hvad jeg havde forventet jeg kunne få for pengene. De gennem testede den, monterede ekstra sikkerhedsforanstaltninger og sikrede sig min tilfredshed ved at høre om min oplevelse med computeren efter nogle dages brug.

De er nogle pålidelige, kompetente og serviceminded nørder der tager det de laver seriøst.

5 november 2020

Hej Mark,

Jeg er glad for at høre maskinen lever op til dine forventninger. Vi forsøger altid at yde den bedste service, så jeg er glad for at høre du er yderst tilfreds.

Vi ses forhåbentligt i butikken en anden god gang. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig betjening.

God service og hurtig betjening.
Det tog ikke lang tid med en skarp pris da jeg havde fortalt om mit behov.

Jeg er ovenud tilfreds med mit køb og jeg får også min pc opgraderet her hos boomboom.gg

27 oktober 2020

Hej Klaus,

Jeg er glad for at høre du vil handle her igen :)

Overdådig Gaming Gear

Har fået æren af at teste produktsortimentet, og jeg må ærligt erkende, at jeg er meget positiv overrasket over kvaliteten. Jeg er i forvejen meget picky og spiller kun med det bedste, når der skal grindes CS eller Valorant. Men alle produkter lever sgu op til mine standarder. Så hvis I mangler nyt gear til jeres elo-grind, så kan I roligt købe ved BoomBoom.GG

26 oktober 2020

Hej Malthe,

Det er fedt at høre du du er tilfreds med vores produkter. Vi har netop fokuseret utroligt meget på kvalitet og specifikationer til den kræsne gamer - så derfor er det ekstra fedt at høre det fra en der ved hvad de taler om! :)

Super god service

Super god service! Kan klart anbefales 🙂

26 oktober 2020

Hej Mikkel,

Tak for anmeldelsen.

Vi ses forhåbentligt i butikken når der er andet der skal opgraderes eller udskiftes :)

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering
En virksomhed som holder hvad de lover.
Har man spørgsmål, så kommer der hurtigt et svar retur.
Vil til hver en tid henvise til denne virksomhed

Hej Tina,

Vi sætter en stor pris når kunderne bemærker den ekstra indsats vi forsøger at gøre for kunderne. Håber stadig din søns maskine køre som den skal. Husk i altid er velkommen til at komme forbi og se vores nye varer i butikken i Odense. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fuldt helt til døren…

Fantastisk service fuldt helt til døren og til perfekte priser. De kan varmt anbefales.

Hej Marin,

Mange tak for anmeldelsen og tak fordi du sætter pris på den ekstra service vi giver! :)

Jeg håber at jeres forening er glad for alle computerne, og de hver især lever op til spillernes behov. Det er yderst vigtigt at fundamentet i foreningen fungere, og det er jeg glad for vi kan være en del af :)

Super oplevelse

Super oplevelse som samlet køb!

Kvalitet, service og hurtigheden af leveringen harmonerer perfekt sammen! Der er ikke en finger at sætte på den samlede oplevelse.

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Vi forsøger altid at levere den bedste kvalitet til vores kunder, samt det bedste udseende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.! De er kompetente og ved hvad de snakker om. Kvalitet til gode priser. De varmeste anbefalinger herfra.!

24 oktober 2020

Hej Daniel,

Tak for anmeldelsen. Jeg håber jeres spillere i foreningen er tilfredse med computerne vi har leveret. Som jeg har lovet dig, burde de sparke max R** :) og vi er altid klar til at være behjælpelig en anden gang!

P.S. Vores nye musemåtter på 40x90cm lander snart :)

Nemt

Nemt, hurtigt, god service!

21 oktober 2020

Hej Christoffer.

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for vi gjode det nemt og hurtigt for dig! :)

Vi ses forhåbentligt i butikken en dag!

Vh Team BoomBoom

Lees meer over geverifieerde reviews.