Meget god service og hurtig levering. Har efterhånden købt mange sweatpants hos Boom da det er yndlings joggingbukserne hos alle i hustanden. Dejlig bløde bukser i fin kvalitet. Kan bestemt anbefale... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God kvalitet til billige penge God holbarhed Passer i str og længde ud fra str Super hurtig levering og retunering Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her
Bedrijf heeft geantwoord
Når jeg har bestilt ved Boom Butik er mine vare altid kommet hurtigt. De lever op til mine forventninger. Er god kvalitet og sidder godt selvom jeg ikke er slim-model!
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gåe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom
Denemarken
Heeft 79% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg købte et par sweatpants, da de kom var de gået op i sygningen ved lommmen. Som i sig selv nok ikke skulle have sket hvis de kvalitetstjekker ordentligt. Jeg skrev ind for at høre om vi kunne gøre noget, men fik af vide at jeg kunne få et gavekort på 100kr… som så vil sige at jeg skal betale mere end jeg gjorde oprindeligt da de var på tilbud til 125.. min anden løsning var at sende de ødelagte bukser retur som jeg ikke har mulighed for, som jeg prøvede at forklare dem, men blev mødt med mærkelig attitude af flere omgange!
Gode produkter, men lidt lang leveringstid (+5 dage).

Antwoord van Boom Butik
Boom har skønne og hjælpsomme mennesker ansat. Tøjet er klasse.
10/10!

Antwoord van Boom Butik
Virkelig gode produkter til gode priser. Varerne kommer også sindssygt hurtigt!!!

Antwoord van Boom Butik
Hurtig fragt, og rigtigt fint tøj til så skarp en pris.

Antwoord van Boom Butik
God kvalitet til billige penge
God holbarhed
Passer i str og længde ud fra str
Super hurtig levering og retunering
Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her

Antwoord van Boom Butik
Superfine bukser i god kvalitet, og til en god pris.
Boombutik har tøj til høje mennesker, der er til at betale.
Hurtig levering.
Jeg kommer helt klart til at købe her igen.

Antwoord van Boom Butik
Hurtig levering. God kvalitet til pengene.
Har handlet der flere gange👍

Antwoord van Boom Butik
Tøjet er størrelsessvarende, kundeservice er super god, og leveringen foregår hurtigt. Kontakter man butikken på mail, er de super søde og rare at kommunikere med,- det er en fornøjelse!

Antwoord van Boom Butik
Meget god service og hurtig levering.
Kan bestemt anbefales

Antwoord van Boom Butik
Virkelig lækkert tøj der fra, og behageligt at have på. Kom lyn hurtigt.
Men deres joggingbukser er Meget store i størrelse, bestilte xl som normalt vil sidde perfekt vil mene jeg skulle have L eller M. For de er meget for store

Antwoord van Boom Butik
Det er super god service og kvalitet er også god. Og hurtigt levering

Antwoord van Boom Butik
Virkelig godt service og ingen regning for at sende retur. De har været så søde og hjælpsomme, især Felix. Mega dejlig service og lækkert tøj.

Virkelig god oplevelse.
Jeg bestilte varer en eftermiddag. De blev leveret om formiddagen dagen efter! Kvaliteten og pasformen er perfekt. Ikke sidste gang, jeg handler dette.

Antwoord van Boom Butik
Skønne sager og gode priser
Lynhurtig levering

Antwoord van Boom Butik
Great products. Very fast delivery. Will definitely buy again!

Antwoord van Boom Butik
Hab 2023 schon ein Jogginghose dort bestellt und die war wirklich super. Deshalb habe ich mir im letzten Jahr eine weitere zu Weihnachten gewünscht, diese hatte jedoch nach 4 Wochen bereits Löcher und es werden immer mehr.
Schade das die Qualität so schlecht geworden ist.

Antwoord van Boom Butik
Cheap quality and not true-to-size.

Antwoord van Boom Butik
Rigtig dårlig service. Har 2 x gange oplevet ikke, at få pengene retur. Oplevet at man sender retur, og gerne vil have anden størrelse, og venter 1 måned på, at få denne leveret.

Antwoord van Boom Butik
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.