Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hurtig levering. Har efterhånden købt mange sweatpants hos Boom da det er yndlings joggingbukserne hos alle i hustanden. Dejlig bløde bukser i fin kvalitet. Kan bestemt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet til billige penge God holbarhed Passer i str og længde ud fra str Super hurtig levering og retunering Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når jeg har bestilt ved Boom Butik er mine vare altid kommet hurtigt. De lever op til mine forventninger. Er god kvalitet og sidder godt selvom jeg ikke er slim-model!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gåe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

Contactgegevens

1 ster

Heeft 79% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ødelagte sweatpants

Jeg købte et par sweatpants, da de kom var de gået op i sygningen ved lommmen. Som i sig selv nok ikke skulle have sket hvis de kvalitetstjekker ordentligt. Jeg skrev ind for at høre om vi kunne gøre noget, men fik af vide at jeg kunne få et gavekort på 100kr… som så vil sige at jeg skal betale mere end jeg gjorde oprindeligt da de var på tilbud til 125.. min anden løsning var at sende de ødelagte bukser retur som jeg ikke har mulighed for, som jeg prøvede at forklare dem, men blev mødt med mærkelig attitude af flere omgange!

10 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når jeg har bestilt ved Boom Butik er…

9 mei 2026

Hej Trine
Tak for den fine anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du både er glad for kvaliteten og for den hurtige levering 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Boom har skønne og hjælpsomme mennesker…

Boom har skønne og hjælpsomme mennesker ansat. Tøjet er klasse.
10/10!

7 mei 2026

Hej Ditlev
Tusind tak for din flotte anmeldelse!! Det betyder så meget, at du både synes om vores tøj og vores ansatte! Det sætter vi virkelig stor pris på 🫶

Fantastisk

Virkelig gode produkter til gode priser. Varerne kommer også sindssygt hurtigt!!!

2 mei 2026

Hej Clara
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!!
Vi er så glade for at høre, at du både er glad for produkterne og for den hurtige levering!
Endnu en gang tak for din anmeldelse 💖

Hurtig fragt

Hurtig fragt, og rigtigt fint tøj til så skarp en pris.

4 mei 2026

Hej Emil
Tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre 💗 Kh Katrine

God kvalitet til billige penge

God kvalitet til billige penge
God holbarhed
Passer i str og længde ud fra str
Super hurtig levering og retunering
Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her

7 mei 2026

Hej Ina
Tak for din anmeldelse! Hvor er vi bare glade for at høre, at du både er tilfreds med kvalitet, pris, levering og selve oplevelsen! Det betyder så utrolig meget for os 💘

Ville gerne give 10 stjerner

Superfine bukser i god kvalitet, og til en god pris.
Boombutik har tøj til høje mennesker, der er til at betale.
Hurtig levering.

Jeg kommer helt klart til at købe her igen.

6 mei 2026

Hej Ulla
Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse!! Det betyder så meget at du ville give 10 stjerner ⭐️ Af hjertet tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. God kvalitet til pengene.
Har handlet der flere gange👍

4 mei 2026

Hej Sanne
Tak for din flotte anmeldelse! Det er vi så glade for 💛

Super god kundeservice!

Tøjet er størrelsessvarende, kundeservice er super god, og leveringen foregår hurtigt. Kontakter man butikken på mail, er de super søde og rare at kommunikere med,- det er en fornøjelse!

29 april 2026

Hej Anja
Mange mange tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse både med tøjet, leveringen og vores kundeservice. Tak fordi du tog dig tid til at skrive så sødt om os! Det sætter vi utrolig stor pris på!! 🫶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hurtig levering.

Meget god service og hurtig levering.
Kan bestemt anbefales

30 april 2026

Hej Louisa
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både servicen og leveringen var i top 🎈
Og yay! Hvor er det bare skønt at høre, at det er yndlings-joggingbukserne hos jer 😍

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig lækkert tøj der fra

Virkelig lækkert tøj der fra, og behageligt at have på. Kom lyn hurtigt.
Men deres joggingbukser er Meget store i størrelse, bestilte xl som normalt vil sidde perfekt vil mene jeg skulle have L eller M. For de er meget for store

25 april 2026

Hej Camilla
Tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både kvaliteten og den hurtige levering – det betyder rigtig meget for os 💘
Og tak for din feedback på størrelserne, det er meget værdifuldt for os og noget vi helt sikkert tager med videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er super god service og kvalitet er…

Det er super god service og kvalitet er også god. Og hurtigt levering

21 april 2026

Hej Thomas
Mange mange tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du både er glad for kvaliteten og vores service 💘 Det betyder utrolig meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt service og ingen regning …

Virkelig godt service og ingen regning for at sende retur. De har været så søde og hjælpsomme, især Felix. Mega dejlig service og lækkert tøj.

8 april 2026

Hej Majken
Tusind tak for din skønne anmeldelse 💛
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!! Og hvor er det dejligt, at Felix kunne hjælpe dig så godt!

Virkelig god oplevelse.

Virkelig god oplevelse.
Jeg bestilte varer en eftermiddag. De blev leveret om formiddagen dagen efter! Kvaliteten og pasformen er perfekt. Ikke sidste gang, jeg handler dette.

21 april 2026

Hej Charlotte
Tak for din flotte anmeldelse! Den er vi glade for ⭐️ Hvor er det dejligt at høre, at du både oplevede hurtig levering og er tilfreds med kvaliteten og pasformen!!

Skønne sager og gode priser

Skønne sager og gode priser
Lynhurtig levering

18 april 2026

Hej Sussie
Mange mange tak for din flotte anmeldelse!! Det betyder så meget for os, at du både synes, at vi sælger flotte ting 😍 og at leveringen var hurtig!
Kh Katrine 💗

Great products

Great products. Very fast delivery. Will definitely buy again!

17 april 2026

Hi Anna
Yay! Thank you so much for the 5 stars ⭐️ we truly appreciate it!!
We’re really happy to hear that you’re satisfied with both the products and the fast delivery. It means a lot to us that you took the time to share your experience 💗

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Qualität ist schlechter geworden

Hab 2023 schon ein Jogginghose dort bestellt und die war wirklich super. Deshalb habe ich mir im letzten Jahr eine weitere zu Weihnachten gewünscht, diese hatte jedoch nach 4 Wochen bereits Löcher und es werden immer mehr.

Schade das die Qualität so schlecht geworden ist.

24 december 2025

Hi Emelie
Thank you for your feedback, and I’m very sorry to hear about your experience.
It’s disappointing to learn that the quality didn’t meet your expectations this time. Would you mind sending me an email at kontakt@boombutik.dk, along with some photos of the sweatpants? That way, we can take a closer look 💘
We’d really like to find a good solution together with you!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Cheap quality and not true-to-size

Cheap quality and not true-to-size.

1 april 2026

Hi Hendrik
We’re very sorry to hear about your experience.
This is certainly not the standard we aim to deliver, neither in terms of quality nor sizing.
We have tried to contact you to find a solution, but unfortunately haven’t heard back yet. You are more than welcome to reach out to us so we can assist you with an exchange or another suitable solution.
We would really like the opportunity to make this right for you 💗

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Har 2 x gange oplevet ikke, at få pengene retur. Oplevet at man sender retur, og gerne vil have anden størrelse, og venter 1 måned på, at få denne leveret.

15 januari 2026

Hej Stephanie
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give 💘
Vi vil meget gerne hjælpe dig og finde en løsning sammen. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@boombutik.dk, så kigger vi på det med det samme.
Kh Katrine

Lees meer over geverifieerde reviews.