Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hurtig levering. Har efterhånden købt mange sweatpants hos Boom da det er yndlings joggingbukserne hos alle i hustanden. Dejlig bløde bukser i fin kvalitet. Kan bestemt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gåe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle egentlig bare købe en julegave, som var ønsket i Boom, jeg manglede en langærmet t-shirt, så bestilte en med .. Der var lynhurtig levering, t-shirten i den lækreste bomuld og farven va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet til billige penge God holbarhed Passer i str og længde ud fra str Super hurtig levering og retunering Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alt er fint og fungerer

Bestilte nogle bukser som allerede kom til dage efter. De er fine og passer fint.
Jeg kan anbefale Boom Butik.

13 november 2025

Hej Bodil
Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at alt fungerer, og at bukserne kom hurtigt frem og passer, som de skal.
Tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os!

Meget tilfreds kunde

Jeres bukser det passer til mig super glad for dem ❤️❤️❤️😄😄

15 november 2025

Hej Kasper
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det gør os virkelig glade at høre, at bukserne passer så godt, og at du er super tilfreds.
Vi sætter stor pris på dig som kunde!! ❤️

Fed oplevelse

Lyn hurtig levering, ekstra gaver og rabatter da det var en stor ordre, lækre varer.

6 november 2025

Hej Anne
Hvor bliver vi bare glade for at læse din skønne anmeldelse – tusind tak! ✨
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft sådan en god oplevelse!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super varer i super kvalitet samt meget…

Super varer i super kvalitet samt meget fornuftige priser. Derudover meget hjælpsom betjening.

1 november 2025

Hej Nicolai
Tusind tak for din flotte anmeldelse!!
Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for både kvaliteten, priserne og vores hjælp 💛
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen svar

Ingen svar efter returneret vare

10 november 2025

Hej Mads,
Årh øv! Sådan en oplevelse skal du slet ikke have!
Det lyder som om, der er sket en fejl et sted, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at få det løst hurtigst muligt.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en mail på kontakt@boombutik.dk med dit ordrenummer, så finder vi straks din retur og får den behandlet med det samme 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter til gode priser

Lækre produkter til gode priser. Super god service.

10 november 2025

Hej Maria
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Yay hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både vores produkter og service! Det betyder så meget for os 🥰

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin kvalitet til prisen

Fin kvalitet til prisen. Størrelserne driller en del, hvilket krævede en ombytning, som ville være rar at være foruden. Er endt med str. xs i sweatpants og str. m i hoodie - bruger normalt str. s.

9 november 2025

Hej Birgitte
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er kede af, at størrelserne drillede lidt undervejs, men glade for, at du endte med den rigtige til sidst 💛

Fin service

8 november 2025

Hej Helle
Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det skønt at høre – vi gør os meget umage med vores service, så det betyder virkelig meget 💛

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet

Jeg havde hørt så godt om tøjet, men blev virkeligt skuffet over kvaliteten! Jeg havde bestilt en hoodie og sweatpants, som føltes helt plastik agtig. Pasformen var rigtig god og dejligt med lange bukser! Men kvaliteten er for dårlig!

30 oktober 2025

Hej,
Det betyder meget, at du skriver det, også selvom det selvfølgelig gør mig rigtig ked af, at vores hoodie og sweatpants ikke levede op til dine forventninger. Sådan skal det jo slet ikke føles, især når du havde glædet dig efter at have hørt godt om os.
Hvis du har lyst, må du meget gerne sende os en mail på kontakt@boombutik.dk, så kan vi finde en god løsning til dig 💛

Vidunderlig butik

Pakken kom efter en dag, i fin stand.

Jeg elsker indpakningen. Meget god butik.

Bestiller 100 % derfra igen :)

29 oktober 2025

Hej Aya
Hvor er det skønt at høre – tusind tak for de søde ord!
Vi er så glade for, at du elsker indpakningen!! 🥰
Vi glæder os allerede til at sende din næste pakke afsted 💌

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Ok-lækre produkter til prisen👍🏼

20 oktober 2025

Hej Kirstine
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at du er tilfreds med dine produkter!
Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse 💕

Stort udvalg + hurtig forsendelse

Skulle bare købe et par julegaver - og WOW for et stort udvalg på hjemmesiden!
Og super hurtig levering. Bestilte i går kl. 11:00, modtog dem i dag kl. 10:00!!

31 oktober 2025

Hej Patreck
Tusind tak for din flotte anmeldelse!!
Hvor er det fedt at høre, at du fandt nogle gode julegaver og at de kom hurtigt frem ❤️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg er ret sur over at jeg bestilte…

jeg er ret sur over at jeg bestilte størelse S og på bilederne anbefalder der 165cm høj skal have S. Men jeg er 170 og de er alt alt alt for store og baggy de folder og er alt for lange. Er meget sur og ærlig over det, håber i laver nye bileder og gøre så man kan retunere GRATIS

Tror der er en fejl ved sendelsen fordi jeg har prøvede min venners størelser og den jeg har fået er støre end M i deres!
pleas tjek det ud boom butik er villig til tage til jeres butik i KBH vis det er

28 oktober 2025

Hej Aashaya
Det lyder bestemt ikke rigtigt, at en S skulle være større end en M, så jeg vil meget gerne tjekke det for dig!
Vil du sende os en mail på kontakt@boombutik.dk med dit ordrenummer og et billede af varen?
Så ser vi nærmere på, om der er sket en fejl i størrelsen eller i forsendelsen, og finder en god løsning sammen 💕

Bedste service no contest

Klart den bedste service fra en online tøjbutik. God kommunikation, sindsygt hurtig levering (næste dag gratis) og god gennemsigtighed. Gode priser også.

28 oktober 2025

Wow, tusind tak! 🙌
Vi bliver så glade for at høre, at du synes, vi leverer top service og hurtig levering! Det er lige præcis det, vi sigter efter!
Tak for de flotte ord 💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejlig og nem side

Super dejlig og nem side, at finde det man vil have..
Og teenageren er glad

13 oktober 2025

Hej Heidi
Tak for din flotte anmeldelse!
Det er vi så glade for at høre ❤️
Skønt at teenageren er glad!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alt i alt, så er det okay

Jeg synes de har nogen gode basic produkter, jeg bestilte en sort hoodie i small og kan virkelig godt lide pasformen, men jeg kunne dog godt ønske mig et lidt større hætte. Den kom hurtigt, men hvis man købe noget og ikke er helt sikker på om det er det rigtige, så skal man lige læse deres bytte guide først, da den er lidt anerledes end jeg forventet. Men alt i alt så synes jeg det var en god oplevelse

26 oktober 2025

Hej Laura
Tak for din anmeldelse!
Fedt at høre, at du er glad for hoodien og pasformen 🙌
Vi tager helt klart din kommentar om hætten og bytteguiden med videre! Dejligt at du samlet set har haft en god oplevelse hos os!

Bestilte varerne.

Bestilte varerne.
De kom som aftalt, men kan stadig ikke bedømme varen da de er købt ind til julegave.
Regner da helt sikkert med, de er som billedet viser.

26 oktober 2025

Hej Inge
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at varerne kom som aftalt. Vi håber, de lever op til forventningerne, når de bliver pakket op til jul 🎄

Varen var perfekt

Varen var perfekt. Prisen fornuftig. Hurtig levering.

1 oktober 2025

Hej Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at varen var perfekt, prisen fornuftig, og at du fik den hurtigt!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Virkelig lækker sweetpants

Virkelig lækker sweetpants, sønnike elsker dem

10 oktober 2025

Hej Natasja
Tak for din fine anmeldelse!
Det betyder så meget for os ❤️ Vi er så glade for at din søn elsker dem!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig kundeoplevelse!

God og hurtig kundeoplevelse!

6 oktober 2025

Hej Mia
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god kundeoplevelse! Det betyder meget for os 🫶
Kh Katrine

Lees meer over geverifieerde reviews.