Het is goede Fijne Casino Het is goede Fijne Casino, Had mijn bedenkingen met de uitbetaling maar zoals beloofd na iets meer dan 48 uur netjes uitbetaald gekregen. ik wacht nu weer op mijn volgen... Toon meer
Heel veel slots en live games, een top website! Ik heb mijn uitbetaling 15 september aangevraagd. Als ik deze heb ontvangen krijgen ze 5 sterren van me! Update: via visa of Mastercard kon ik geen... Toon meer
Welcome to booms.bet online casino, where an unforgettable gaming experience awaits! With a wide selection of over 6,500 games from leading providers such as Betsoft, Pragmatic Play, and Yggdrasil, we are redefining online gaming. Enjoy generous bonuses, including a 100% welcome bonus up to €1,500 and 150 free spins, all within a user-friendly interface featuring well-organized filters and game themes. Immerse yourself in exciting slots or try your luck with live dealer games. Our extensive sports betting section keeps you up to date with the most popular events! We offer a lucrative VIP program and round-the-clock support via live chat and email. Join booms.bet today and discover the excitement of innovative gaming!💥
Costa Rica
Speel hier ongeveer een jaar, weinig gewonnen, maar dat kan.
*WARNING* ze zeggen elke keer als je WEL een keer wint en uit wil betalen, dat er een bepaalde storting/deposit niet goed is doorgekomen....zelfs van een maand geleden.
Ze geven een code die je bij je bank na moet laten kijken, dat is heel vreemd.
Ik heb mijn bank gebeld, zij hebben de transactie bekeken en die is 100% verstuurd en aangekomen bij de provider van booms casino (Kryptonim).
De fout ligt niet bij mij, maar ze schuiven het wel in mijn schoenen.
Ik heb €150 uitbetaald, maar de desbetreffende deposit werd daar vanaf getrokken €80 (van een maand geleden!) en ook nog eens €20 FEE!! Dus ik heb meer dan 10 mails heen en weer verzonden en nu ben ik er klaar mee.
Morgen ga ik mijn bank informeren dat ik een terugboeking wil, dit kan volgens mijn fellow gamblers.
Speel hier niet lieve mensen!!
Aan "support team": ik hoef geen reactie met slap gelul over "we helpen graag, neem contact op" etc.
Jullie gaan mij nog zien, horen en lezen ✅

Antwoord van Booms.bet
Na ondertussen boven de 5000 verloren te hebben geven ze je een cashback and extra bonus ter waarde van 293 euro..je leest het goed..293 euro na 5000 euro verlies.Kom je eindelijk eens op 700euro met spinning.Begin je opnieuw bonusen te kopen..1bonus met een winst van 6euro op je bonusbuy..Al de rest krijg je max 100x op bonusbuys va 200-250en 300x,de meeste halen zelfs nog geen 50x.Dit is echt het meest waardeloze casino.Hier bestelen ze u gewoon iedere dag.Al zeker tussen de 5000 en 10000 super bonusen gekocht en 2keer een winst boven de 2500x van bonusbuys.Dat zo casino’s nog steeds niet gebanned worden is ongelooflijk.Ze stoppen pas als ze iedere euro gewoon gepakt hebben.Speel hier nooit want winnen doe je zelfden eens

Antwoord van Booms.bet
Cashback-actie gebruiken om spelers te laten storten, en daarna zeggen dat er niks gedaan kan worden. Booms.bet is voor mij een waardeloos en onbetrouwbaar casino.
Ik zou nog ruim €800 krijgen, maar een VIP manager zegt ineens dat ze niks voor mij kunnen doen. Mooie beloftes zolang jij betaalt, maar zodra zij moeten leveren, zijn ze nergens te bekennen.
Absoluut niet aan te raden. Pas op met dit casino.

Het is goede Fijne Casino
Het is goede Fijne Casino, Had mijn bedenkingen met de uitbetaling maar zoals beloofd na iets meer dan 48 uur netjes uitbetaald gekregen. ik wacht nu weer op mijn volgende uitbetaling hoop dat die ook zoals beloofd is tussen de 48 en 72 uur word uitbetaald. Raad het aan om hier te spelen want het is een fijne casino met hoge cashback wat fijn is en wat niet ieder casino je zomaar even geeft. Al met al Top !

Antwoord van Booms.bet
Speel hier absoluut niet meer
Ruim jaar gespeeld zonder problemen geld wat ik won binnen 3 dagen op mijn rekening.
Maar alles is veranderd
Vandaag 100 euro gespeeld
Ik kreeg er 100 euro freebet bij
Met mijn freebet won ik 332 euro. Leuk maar kan je nog niet opnemen die moet je rondspelen naar 2200 euro in 1 dag. Belachelijke tijd maar oke.
Maar nu het belachelijkste ik woon met mijn eigen 100 euro 795 euro.
Die wilde ik opnemen maar dit mag niet meer
Want je moet eerst weer 225 euro spelen.
Vervolgens in de chat gevraagd waarom dit is🤣 en krijg ik allemaal vage antwoorden.
En toen nog eens geprobeerd en was in eens al mijn bonus geld weg en ik kan nog steeds niet me eigen geld opnemen.
Dus speel hier absoluut niet meer mensen
Dit casino is helaas niet meer te vertrouwen ik stop om hier te spelen
Update: ze zeggen dat ik een bonus rond heb gespeeld is niet waar. Dit was mijn eigen geld geen bonus geld
Stelletje oplichters

Antwoord van Booms.bet
Een terugbetalingsverzoek ingediend omdat ze mij als Nederlandse speler helemaal niet hadden mogen toelaten. Ik wacht (al ruim vijf maanden) nog steeds op antwoord!!

Antwoord van Booms.bet
Dit is mijn laatste review voor booms.bet en de laatste kans op een oplossing. Voor jullie informatie: ik wacht al 13 maanden op mijn refund. Booms.bet heeft zijn voorwaarden geschonden en fijn dat trustpilot nu laat zien dat dit bedrijf niet te vertrouwen is.
13 MAANDEN geleden heb ik toegewezen gekregen dat ik een refund zou krijgen van €1379,43. Dit is 13 MAANDEN geleden bevestigd en staat zwart op wit!!!!!
Ze hebben mij voor de gek gehouden en dat doen ze met meer mensen blijkt. Dit is in strijd met de mensen rechten. Beste booms.bet ik geef jullie een laatste kans om het bedrag over te maken en contact met mij op te nemen.

Antwoord van Booms.bet
Wacht sinds 13-02-2025 op een beloofde refund van booms.bet ze hebben hrt nog steeds niet naar mijn rekening over gemaakt. Ze zeggen dat ze er tussen de 3 en 6 maanden nodig hebben, ik wacht inmiddels al 11 MAANDEN!
HOELANG MOET IK NOG WACHTEN?

Antwoord van Booms.bet
mijn geld is weg.Op de 24-12-2025 wou ik een cash out maken.maar dat kon niet, moest paar dagen wachten, op de 26-12-2025 had ik beetje gespeeld 150 euro bij gewonnen, vandaag wil ik een cash out maken maar mijn 150 euro is weg terwijl het er gisteren nog op stond, heeft hun meerdere keren gemaild totaal geen reactie gekregen. dit is heel erg.

Antwoord van Booms.bet
Dit is niet gebaseerd op ervaring maar op FEITEN.
Booms is een illegale casino de website is zo gemaakt dat je heel moeilijk je wachtwoord kan veranderen, of een limiet kan instellen, ook de hepdesk sluit de chat wanneer je vraat voor een ban.
Binnen 2 uur 2K verloren door tafels die gemanipuleerd zijn. Weg blijven van deze casino.

Antwoord van Booms.bet
Zelfde verhaal hier. Mijn eerste withdrawal ging vlot. Ik heb nu een wat hoger bedrag gewonnen en wacht al een tijd op mijn uitbetaling. VIP klantenservice reageert niet meer. Mijn geld backrollen en verder spelen kan natuurlijk wel. Ik hoop dat ik mijn geld nog krijg en zal in dat geval mijn review updaten.
Update: na 2 dagen alsnog mijn withdrawal ontvangen

Antwoord van Booms.bet
Meest betrouwbare casino ooit met leuke spellen!!!

Antwoord van Booms.bet
Wat een storingen wanneer je aan het spelen bent en de winstkans is zéér klein en als je eens een beetje wint, wacht je ook nog lang op een uitbetaling
Speel liever op Jacks.nl

Antwoord van Booms.bet
Heel veel verloren. meerdere keren mijn account willen sluiten waar ze geen gehoor aangaven en mij juist over gingen halen met bonussen enzo. Nu al 2 maanden bezig om een deel van mijn geld terug te krijgen. Maar ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Het zijn echt oplichters!!!!

Antwoord van Booms.bet
Update: Zowel mijn BUNQ als ING rekening zijn definitief geblokkeerd doordat deze banken stortingen naar Booms.bet als illegaal aanmerken.
Update 2: Heb contact gezocht met mijn voormalig "VIP" manager op verzoek van Booms.bet > kwam natuurlijk helemaal niks uit, werd mij een fijne avond gewenst
Kijk uit.
Ik raad iedereen ten strengste af om te gokken bij het online casino Booms.bet . Hieronder de belangrijkste redenen waarom dit casino ronduit gevaarlijk en onbetrouwbaar is:
1. Onbetrouwbare en ongereguleerde licentie
Booms.bet opereert met een zogeheten Costa Ricaanse licentie. Let op:
In Costa Rica verkrijg je deze “licentie” simpelweg door een bedrijf in te schrijven bij het lokale KvK-register.
Er is geen kansspelautoriteit die toezicht houdt of handhaaft bij geschillen of misstanden, als speler heb je geen enkel juridisch vangnet bij bijvoorbeeld:
-Het niet uitbetalen van je winsten.
-Het willekeurig blokkeren van je account.
- Voor Nederlanders is het bovendien illegaal om te spelen bij niet-vergunde aanbieders. Je riskeert dus zelf ook een boete.
2. Misleidende en agressieve marketingpraktijken
Booms.bet gebruikt manipulatieve tactieken om spelers verslaafd te houden en voortdurend te laten storten:
-Je krijgt dagelijks berichten van een zogenoemde ''VIP Manager
Deze 'persoonlijke aandacht' is volledig gericht op het uitlokken van meer stortingen — niet op service of begeleiding.
Samengevat:
Booms.bet is een illegaal casino dat geen verantwoording hoeft af te leggen en volledig in de schaduw opereert.
Ze verzamelen bovendien je identiteitsdocumenten, zonder dat je weet wat ermee gebeurt.
Ze richten zich actief op kwetsbare Nederlandse spelers, bijvoorbeeld:
-Mensen met een CRUKS-registratie (gokverbod).
-Minderjarigen of mensen met een gokverslaving.
Vergelijkbare praktijken zagen we eerder bij Lala.bet, dat jarenlang geld afpakte van gokverslaafde Nederlanders en onlangs plotseling van de radar verdween.
Wat er gebeurt is het volgende : Men schrijft zich in Nederland in het CRUKS register in, kan de verleiding niet weerstaan en wordt door dit soort piraten verder de afgrond ingetrokken.
Het is namelijk zo dat Nederlanders nooit bij dit soort casino's zouden gokken wanneer zij toegang tot Nederlandse legale casino's hebben :
- Snellere uitbetalingen ( vaak binnen 5 minuten)
- Bij onrecht de bescherming van de kansspelautoriteit etc..
Ik vraag hierbij Booms.bet dan ook om spelers met een netto-verlies terug te betalen, mocht er nog een stukje menselijkheid in zitten

Antwoord van Booms.bet
Deposited a lot got bonus and all nice casino nice games Gates of Olympus