Om eerlijk te zijn is boomsbet casino één van de best casino.ik zelf heb daar genoeg ervaring gedaan,da laat u ook geld winnen vergelijken met andere belgische casinos.ze trekken bijna allemaal op nie... Toon meer
Ik wacht al meer dan een jaar op een terugbetaling, ik hoor maar niks. Twee weken geleden een mail gestuurd of er al meer bekend was over mijn refund aanvraag. Tot op heden nog steeds geen reacti... Toon meer
Op zich heeft deze casino een goede aanbod aan slots en live tafels. Echter, het grootste issue is de zeer langzame uitbetalingen. In hun voorwaarden staat dat het maximaal 48 uur duurt, maar m... Toon meer
Zelfde verhaal hier. Mijn eerste withdrawal ging vlot. Ik heb nu een wat hoger bedrag gewonnen en wacht al een tijd op mijn uitbetaling. VIP klantenservice reageert niet meer. Mijn geld backrollen... Toon meer
Welcome to booms.bet online casino, where an unforgettable gaming experience awaits! With a wide selection of over 6,500 games from leading providers such as Betsoft, Pragmatic Play, and Yggdrasil, we are redefining online gaming. Enjoy generous bonuses, including a 100% welcome bonus up to €1,500 and 150 free spins, all within a user-friendly interface featuring well-organized filters and game themes. Immerse yourself in exciting slots or try your luck with live dealer games. Our extensive sports betting section keeps you up to date with the most popular events! We offer a lucrative VIP program and round-the-clock support via live chat and email. Join booms.bet today and discover the excitement of innovative gaming!💥
Costa Rica
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dit is fake. Heb mij nooit aangemeld voor email maar krijg er wel 10 per dag.

Antwoord van Booms.bet
Zeer irritant! Ik krijg om de haverklap mails en ik ben nog nooit op deze site geweest! En gokken doe ik al helemaal niet aan! Snap ook niet hoe ze aan mijn mailadres komen...blokkeer je de mails krijg je ze alsnog... nogmaals zeer irritant!!

Antwoord van Booms.bet
Yes its a good casino Nice people good doe customers

Antwoord van Booms.bet
Stop eens met het zenden van Sam wordt er een beetje ziek van jullie illegale goksites en jullie berichten ik ben geen gokker en wordt het ook niet vergeefse moeite anders doe ik aangifte bij de politie vanwege lastig vallen en stalking

Antwoord van Booms.bet
1ste bonus. 200€ opgewaardeerd netjes 400€ gekregen. Toen ik van dit bedrag 5000€ wist te maken en het 40x rondgespeeld had wilde ik gaan uitbetalen. Een halve dag later poef🪄 geen 5000€ meer in mijn account maar 2000€. Want in hun bonus voorwaarde staat dat je het opgewaardeerde bedrag maar 10x kunt winnen. Ik heb het 30x doorgelezen en kan niet vinden over die 10x max win. Ik heb het bij mijn advocaat gelegd en die geeft aan hier wel in mee te willen gaan. Kortom hebben ze gewoon 3000€ van me gejat en ik laat het hier zeker niet bij zitten. Ik houd jullie op de hoogte zodra er een update is. Ga NIET met dit casino in zee. Je wordt geld afhandig gemaakt op een oneerlijke manier. Ik probeer ook al een tijdje het account te willen opgeven. Ook dat is niet mogelijk want krijg 54 mails of ik er wel zeker van ben. En na 54 x met een akkoord te komen houden ze nog steeds mijn account in stand. Ze blijven pushen en zeiden me zelfs dat ik door moest spelen met die 2000 die ik nog over had zodat ik meer kon winnen😂 je weet wel die 2000€ waar ik er niet meer van kon maken. Door hun zelf bedachte gelogen bonus voorwaarde. Je bent gewaarschuwd bij deze. SPEEL HIER NIET!!!!!!

Antwoord van Booms.bet
Iedere dag krijg ik emails van dit gokbedrijf.
Ik ben nog nooit op hun site geweest.
Wordt doodgegooid met emails, zeker 2 per dag, soms nog meer.
Begrijp niet hoe ze aan mijn mailadres zijn gekomen.
Zelfs als je ze blokkeert, of als spam wegboekt, blijven ze komen.

Antwoord van Booms.bet
Ik vind het hartstikke leuk om te spelen en ik had ook leuk gewonnen, maar waarom duurt het zo lang om uit te betalen, ik zit nog steeds te wachten en krijg iedere keer andere dingen te horen in mijn mail,

Antwoord van Booms.bet
Ben al drie dagen bezig om mijn account in te kunnen omdat die zomaar geblokt is.
Maar krijg totaal geen mail reactie
Don

Antwoord van Booms.bet
Sturen ongewenst grote hoeveelheden mails met onbeveiligde sitelinks, vermoedelijk oplichterij pas op!

Antwoord van Booms.bet
Bedrag van meer dan 5000 gewonnen, en binnen 48 uur op mijn rekening. Top casino en goede service bedankt booms bet

Antwoord van Booms.bet
Oplichters, bijna een week geleden aangemeld expres bonussen uitgezet en bijna 500 euro gestort. Uit eindelijk een bedrag van 1300 gewonnen na een week nog steeds geen geld ontvangen. De reden zou hier voor zijn dat al mijn stortingen nog niet bij hun binnen zijn gekomen schandalig. Alles is afgeschreven niks staat in de wacht volgens hun systeem wel elke keer gevraagd hoelang het gaat duren eerst als antwoord 48 uur en daarna dat ik gewoon geduld moet hebben na een week het zelfde verhaal. Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn centen. Ze doen ook alsof je een echt persoon spreekt via de chat service maar het is gewoon een ai bot.

Antwoord van Booms.bet
Zelf aantal keer stortingen gedaan, maar nog niet mijn geluk weten te beproeven. Ik geef het wel één ster, omdat het refferal systeem een grote grap is. Ik heb 3/4 weken geleden een vriend laten registreren via mijn refferal link, hij heeft meerdere stortingen gedaan en veel gewagered. Als refferer krijg je 10% van het wager bedrag. Nu is het zo dat ik al 3 weken aan het wachten ben op flinke uitbetaling van de refferal bonus. Heb een keer of 9/10 contact gezocht met de live chat, vermelden continu hetzelfde en geven aan nog even geduld te hebben. Voor 8 dagen geleden kreeg ik een email van Booms.bet met de verontschuldiging dat het zo lang duurde en als vergoeding kreeg ik 25 free spins (0.25$) bet. Ze zouden asap. Het in orde maken en ik zou snel mijn geld krijgen. Jullie raden het al, tot heden niks. Vandaag voor de 11e keer een live chat gestart, de vraag gesteld waar nou mijn geld blijft en of ze kunnen opschieten. Echter weer een standaard bericht.. Ik wil jullie waarschuwen voor deze site. Ik heb nu al in een korte tijd te veel slechte ervaringen met ze, en uit ervaring spreek ik dat het niet een goed teken is. Lala.bet kan je dan nog beter bezoeken dan Booms.bet (ook al is het allemaal het zelfde)
Voor nu laat ik het bij 1 ster, mocht er snel veranderingen komen, dan houd ik je jullie op de hoogte. En eventueel kan ik rating aanpassen.

Antwoord van Booms.bet
I was helped by Mike, very quick and he gave me a good alternative

Antwoord van Booms.bet
Nou, BoomsBet is een redelijk goed casino. Ik stortte 300 euro en haalde 650 euro eruit, best prima. Het enige vervelende is dat het uitbetalingsproces erg traag is.

Scam oplichting
Ga niet in zee met hun is jammer voor je geld ik heb inmiddels veelste veel geld verloren en wist eigenlijk niet tot nu dat het scam was
Is een ware scam met telegram pagina en whatsapp pagina wat voor een online casino platfrom duid op scam en oplichting

Antwoord van Booms.bet
9 dagen verder nu en heb nog steeds niks ontvangen op mijn bank, live chat geeft als ik ernaar vraag steeds een ander andwoord. Denk niet dat ik m'n geld nog ga ontvangen

Antwoord van Booms.bet
Storting duurt inmiddels 15 uur. Wel direct afgeschreven van je bank maar nog steeds helemaal niks op je account. Je wordt door de helpdesk ook praktisch niet geholpen. 24-48 uur wachten wordt er gezegd. Er is niet een casino waar dit zo gaat. Nooit eerder meegemaakt.