Jeg vil meget gerne anbefale Bornholms Brandforsikring☆☆☆☆☆. Det er bare go service af søde og hjælpsomme medarbejdere. Hurtig behandling af ens sag og god dækning uden dikkedarer:-). De er lokale, d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kontaktede BB for at flytte og gennemgå vores forsikringer. Vi fik hjemmebesøg allerede dagen efter, med en grundig gennemgang af, hvad vi havde brug for. Og så sparede vi 3000 kr om året efter de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Imødekommende og behagelig med grundig gennemgang og vejledning. Vi kunne spare kr. 7.000 om året for samme dækning som tidligere - hvad siger I så. Er super tilfredse!
Bedrijf heeft geantwoord
Altid super service. F.eks er dækningen ved påkørsel af dyr, virkelig god. Solid lokal forankring. Firmaet er ekstremt gode til at støtte op lokalt på Bornholm.
Bedrijf heeft geantwoord
Bornholms Brand er bornholmernes lokale forsikringsselskab. Vi tager os af vores kunder, når skaden er sket, og sikrer de bedste forsikringer tilpasset vilkårene på øen. For os er nærhed vigtigt. Vi kender øen, og vi kender vores kunder. Vi gør os umage for, at vores kunder skal føle sig trygge. Den personlige kontakt er vigtig - hvad enten vores kunder foretrækker at kontakte os via telefon, mail eller et møde på vores kontorer. Vores flade struktur og korte kommandoveje sikrer en kompetent og effektiv betjening. Vi forsikrer bornholmerne, som vi har gjort det siden 1855, og er stolte af at være bornholmernes foretrukne forsikringsselskab. Det vil vi blive ved med at være. Vi er med til at skabe tryghed, udvikling og arbejdspladser på øen. Ligesom vi glæder os over at kunne berige Bornholm med oplevelser gennem vores støtte til den lokale turisme, kultur og idrætsliv. Bornholms Brand skal være bornholmernes nærliggende valg af forsikringsselskab. Hos os skal det være nemt at være kunde.
Tornegade 8, 3700, Rønne, Denemarken
Bornholms Brand er mit lokale forsikringsselskab, der altid varetager deres kunders bedste interesser.
De få gange jeg har haft behov for at bruge min forsikring, har jeg altid fået god behandling og altid af søde medarbejdere.

Antwoord van Bornholms Brandforsikring A/S
Altid god service, og er man i tvivl ringer man til Pia og får hjælp

Antwoord van Bornholms Brandforsikring A/S
Dejligt med et lokalt forsikring selskab, der hurtigt og effektivt hjælper, hvis man får en skade, kan varmt anbefale Bornholms brand

Antwoord van Bornholms Brandforsikring A/S
Jeg vil anbefale ALLE at skifte til et andet selskab jeg har oplevet 2 episoder første gang var en brand jeg mistede ALT og efter en lang kamp fik jeg dog trukket 20-25% erstatning ud af dem så et meget lille beløb end jeg var berettiget til jeg har haft en arbejdsskade så min arbejdsevne er blevet nedsat med 77.5% og har daglige smerter og er på flexjob og jeg har vundet retssagen med at min arbejdsplads havde ansvaret for min skade som var forsikret hos bornholms brand men de nægtede at udbetale erstatning og en af Danmarks bedste advokater måtte opgive efter 8 års kamp jeg har dokumentation på begge hændelser
Jeg kørte galt i min bil og totalskadede den.
Jeg var så flov! Jeg har fået så pæn behandling og er meget taknemlig.
Jeg er klar over et forsikringsselskab skal være der når uheldet er ude - men man tør alligevel aldrig rigtig tro på at det også er tilfældet.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Jeg blev taget godt imod - effektiv , imødekommende og informativ dialog - Jeg er nu - ny glad kunde
Jeg vil aldrig anbefale Bornholms brand.
E L E N D I G T forsikringsselvskab!
Medmindre man gerne vil bruge tid og penge på at hoppe og danse rundt, for at få erstatning. Jeg skal bare V Æ K, kan ikke vente!
Tryg forsikring var 100% bedre end Bornholms Brand, det siger meget!!
Færdeligt behandling af skadeanmeldelse
Vi fik pludselig vand i kælderen efter et regnskyl. Anmelder skaden, men da vandet trænger ind igennem væggen, men skadebehandler at forsikringen ikke dækker, når det er under revner, huller og naturlige huller. Da vores væg er 100% hel, er mandens definition af naturlige huller åbenbart en åndbar væg som sikrer der ikke kommer svamp. Han venter også en halv dag til at sende den aftalte opfølgningsmail som ikke indeholder aftalt materiale, så vi ikke kan svare tilbage og få det rette tilsendt - lige op til en weekend. Efter log-ind kan jeg stadig ikke finde hans "betingelse" på skadeskade i vores papirer, da de ikke er til at støve op. Magen til fup selskab skal man lede længe efter.
Det skal også tilføjes at alle detajler står i min anmeldelse alligvel kontaker han også lidt før luk den første dag og ligger en besked på min tlf.svarer og er mega bekymret på vores vegne for "har vi adgang til en affugter". Da vi snakker sammen dagen efter bruger han 5 min om at få bekræftet at vandet kommer igennem væggen og de ikke dækker. Alt sammen giver oplevelsen af at han kun fiskede med affugteren for at jeg skulle ringe hurtigt tilbage, så han ku lukke anmeldelsen 30 min før lukketid.
Og ja, vi er gået i gang med at tjekke andre forsikringsselskaber. Uanset om skaden ikke ville dække hos dem heller, så fortjener sådan en "service" IKKE at man ligger penge hos dem. Der er i hvert ingen tvivl om de driver virksomhed for deres egen skyld og ikke i samspil med deres kunder
Arrogant medarbejder der knalder røret på efter 25 sek. Så ringer du op igen, får besked på vedkommende ringer tilbage det gjorde han ikke. Det er den måde de behandler folk der vil anmelde en skade.
I dag 3 mdr efter skaden skete ringer de temmelig irriteret over der var kommet en regning på en rep. Tjah når i er så arrogante så må i da ikke forvente vi ringer igen. Godt jeg ikke har Born brand , men kun hjalp min svigerfar. Som tilbød og betale skaden , men modparten mente de Bille blive snydt. Et sidespejl er vel et sidespejl.
Dårlig kommunikation og dyre forsikringer, der alligevel ikke dækker når skaden sker. Jeg glæder mig til at kunne skifte!!
Super oplevelser med hjælp af dem i forbindelse med min kones trafik uheld, super hjælp hele vejen gennem sagen, følte os på intet tidspunkt ladt alene med sagen,
jeg er super glad for dette forsikrings selskab
det er super dejligt når man sådan møder venlig kunden service
pris for en ansvars forsikring i visse andre selskaber til bil det første år lyder tit 10 11 helt op til 12 tusinde hvilket er helt urimeligt
her for jeg den meget billiger og det er første klasse service man møder
og kan let ænder forkstempel fra en gang om året til halv eller pr kvartal for en %5 for halv 8% pr kvartal
det er jo i orden og kan jo bare ændre tilbage vis man for lyst til det og
for 5 fra mig
Sejlertøjet er pakket i tasken. Jeg er på vej til sejlklubben, hvor jeg hjælper i junior-afdelingen. Tasken bliver spændt bag på motorcyklen, som jeg plejer. Da jeg har kørt nogle kilometer syntes jeg motorcyklen lyder lidt anderledes og standser. Den ene bagagestrop er gledet lidt og tasken er gledet bagud og har ramt udstødningsrøret. Det ryger fælt og i tasken er der smeltet et hul på størrelse med en hånd og være endnu, min dejlige sejlerjakke jeg fik af familien er smeltet igennem flere steder. Fandens også.
Da jeg ankommer til havnen foreslår mine sejler venner, at jeg skal undersøge om forsikringen dækker.
Jeg har været forsikret siden mit 18.år og har aldrig haft brug for en forsikrings-ydelse. De sidste næsten 10. år i samme selskab.
Jeg er 53. år.
Jeg fortæller helt ærligt om mit uheld. Damen fortæller " at da der ikke har været åben ild", så dækker de ikke.
Jamen for fanden, det har jeg jo forhindret, da jeg standsede ulykken. Jamen sådan er det, siger hun. Jeg har forhindret en ildebrand, som kunne have bredt sig til sæddet af motorcyklen!
Alle forsikringer i samme selskab, mit bidrag til det firma beløber sig til næsten 230.000 kr. på 10.år.
De vil gerne leje paraplyer ud når solen skinner, men vil have dem tilbage når det regner!
Bornholms Brand er et særdeles godt og billig lokal forsikringsselskab, de yder en fantastisk vejledning og hjælp når der er brug for det.
Lees meer over geverifieerde reviews.