Bedrijf heeft geantwoord
Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybøger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. Slidstær... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
5 stjerner – kan kun anbefales! Super kvalitet og et lækkert udvalg – her er virkelig tænkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imødekommende og hjælpsomme hele vejen. ;) En f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Borncopenhagen
Jeg elsker Born Copenhagen og deres produkter. Servicen er virkelig god, og de er superhurtige til at svare på mail. Jeg har købt en junior babynest og returneret et par ting, som ikke passede til vores baby, og takket være deres guide endte vi med præcis det, vi havde brug for.
Vi handler ofte hos dem, og produkterne er altid i trygge og sikre materialer til vores datter

Antwoord van Borncopenhagen
Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybøger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. Slidstærkt og pænt.
Det er min go-to webshop for barselsgaver! Hurtig levering og alt i et så stilfuldt design, at det passer ind i ethvert hjem

Antwoord van Borncopenhagen
Alt gik godt, - fra bestilling til levering og efterfølgende brug 🤗

Antwoord van Borncopenhagen
Super hurtig levering - og juniornesten er fantastisk til min datter! Det er bare det bedste køb 🙌🏻

Antwoord van Borncopenhagen
Tak til Birgitte fra kundeservice for en utrolig behagelig oplevelse, da jeg henvendte mig vedrørende en reklamation med juniornesten, som havde fået brune ‘skjolder’ efter første vask.
Trods det ikke lykkes os at fikse ‘problemet’ med skjolderne på nesten via råd over mail hjalp Birgitte mig videre med en kompensation for tabet.
Jeg giver +5 stjerner for en god, venlig og meget behagelig kundeservice, der tager sig god tid til sine kunder.
Jeg handler gerne igen på borncopenhagen, da de udover god kundeservice, har virkelig fine produkter i lækker kvalitet!

Antwoord van Borncopenhagen
God service og gode produkter.
Jeg skrev og spurgte hvornår nogle ting kom på lager, og de svarede hurtigt og venligt, og selvom der gik noget tid, hvilket er helt fair.
De var de så gode til at opdatere så man vidste hvornår det ville komme på lager igen, og så man ikke gik i uvished, for jeg glædede mig😄
Nu har jeg produkterne og de er super flotte og virker som super kvalitet, tak🙏

Antwoord van Borncopenhagen
Min bestilling blev sendt samme dag og alt var som forventet

Super oplevelse.
Levering var hurtigt og jeg havde min pakke 2 dage efter bestilling.
Ydermere havde jeg glemt at benytte mig at min rabatkode og skrev til kundeservice efter jeg havde lagt min ordre - inden for kort tid havde jeg fået svar og en bekræftelse på refundering af det beløb fra rabatkoden.
Varerne r også i super kvalitet, bliver ikke sidste gang jeg handler hos borncopenhagen

Antwoord van Borncopenhagen
Betalte for hjemmelevering via DAO, desværre var pakken ''for stor'' til at DAO gad leverer denne på vores hjemme adresse. Så her får du lov til at betale for hjemmelevering, men stadig skulle afhente den ved nærmeste pakkeboks. Betyder de 69.- noget for mig, nej... Betyder det noget at tilvælge en service, som der ikke bliver overholdt, ja! Købte en af jeres bundles mest nest osv.

Antwoord van Borncopenhagen
5 stjerner – kan kun anbefales!
Super kvalitet og et lækkert udvalg – her er virkelig tænkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imødekommende og hjælpsomme hele vejen. ;) En fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg handler her igen uden tvivl – kan kun anbefale bigtime!

Antwoord van Borncopenhagen
Hurtig levering. Alt er lige præcis som det skal være. Lækre produkter i god kvalitet.

Antwoord van Borncopenhagen
Lees meer over geverifieerde reviews.