Banner for BOTS Capital

BOTS Capital  Reviews 1.030

TrustScore 4 uit 5

3,8

Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure): • Alleen marktneutrale strategieën • Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten; • Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500... Toon meer

Hoewel de app van BOTS goed werkt en overzichtelijk is, vind ik de beleggingen zelf onvoldoende transparant. De wijze waarop rendementen en producten worden gepresenteerd kan verwarrend en soms mislei... Toon meer

Makkelijk inloggen alles duidelijk ging allemaal heel snel. Crypto bot 400 euro gestort na 1 dag 89 euries erbij helemaal leuk . Zal ook wel eens minder gaan maar daar moet je gewoon tegen kunne... Toon meer

De transactie duurde deze keer wat langer dan normaal, er stond wel beschreven hoe lang het zou duren, het hangt dus af van de Bot waarin je geïnvesteerd hebt. Vanuit Bots kregen we nog navraag of all... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Cryptocurrency-dienst
  4. Financiële instelling

Over BOTS Capital

With the BOTS app, we make smart investing accessible. Our customers can take advantage of stock funds, stability strategies, and automated investment strategies in the cryptocurrency market. Additionally, BOTS is the only platform where you can buy, sell, and hold cryptocurrencies for free. Download the BOTS app today.
Download the app

Buy Crypto for free with 0% fee's

You can now buy crypto without paying any fee for buying and holding.

Houd rekening met het volgende

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

De bedoeling van de bots is dat ze…

De bedoeling van de bots is dat ze beter rendement moeten opleveren dan zelf crypto kopen. Maar met zelf crypto kopen winst en met bots nog streeds verlies. Ligt het aan degene die de bots maken of gaat de winst naar de directie. Iemand ervaring met safe & secure?

15 januari 2025

Beste Ed,

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat u een slechte ervaring heeft met het rendement van bepaalde bots.

Sommige bots kunnen minder presteren in bijvoorbeeld een bearmarket of een kangaroo market waar veel negatieve rendementen terugkomen op de gehele cryptomarkt.

Als uw specifieke bot dan actief de verliezen heeft verhandeld is het lastiger om weer het rendement terug te verdienen. Bij negatief rendement verdienen wij als platform niets. Enkel als jij als klant winst maakt verdelen wij van die winst een 20% winstdeling met de botbouwer en met ons platform. Dit is transparant en eerlijk, wij winnen pas als u als klant wint.

Graag komen wij in contact om uw situatie te bespreken. Telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS-Capital

Een fantastische en snelle support:

Een fantastische en snelle support:

Ik ben erg te spreken over de klantenservice van deze app. Het team reageerde razendsnel op mijn vragen en bood duidelijke en effectieve oplossingen. Hun vriendelijke en professionele benadering maakte het hele proces aangenaam en stressvrij. Ik kan deze app en hun uitstekende support van harte aanbevelen.

13 januari 2025

Beste Evert,

Bedankt voor uw feedback. Goed om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons en onze service naar behoren heeft presteert.

Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Gebruiksvriendelijke app

Ondanks de opstartproblemen van de app toch snel een account geactiveerd. De support afdeling komt haar afspraken na en belt echt terug. De app wijst vanzelf.

Beste Rene,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u naar behoren bent geholpen. Graag horen wij welke opstartproblemen u ondervond zodat we deze kunnen verbeteren.

Indien u verdere feedback of vragen heeft helpen wij u graag verder. Telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

-Bots: transparant maar kan beter

-Bots is redelijk transparant qua bediening.
-De bots-aanpak vind ik heel goed, geeft meer rust.
-Mijn grootste probleem is echter de summiere beschrijving per bot onder kopje ‘voor techneuten’. Juist dit gaat over hoe t werkt, voor ELKE belegger belangrijk! Anders kun je geen goede bot-keuze maken. Graag bij élke bot een duidelijker én vollediger info!
-Je kunt bv. niet nagaan of de beide HODL-10 en -15 bots precies t zelfde werken of niet (afgezien van breedte 10/15). De afgelopen maand was de 15-bot positief en 10-bot negatief??
-De rendementspercentages hebben soms vreemde uitschieters.

13 januari 2025

Beste Jaco,

Bedankt voor uw review en feedback. We zullen dit meenemen in het verbeteren van de beschrijvingen van de bots. Wij kunnen enkel niet vrijgeven wat een bot precies doet omdat dat "het geheim van de chef" is (de botbouwer). De bot probeert een optimaal risico rendement verhouding te hanteren.
We nemen uw feedback ter harte en werken dagelijks hard om de informatievoorziening te verbeteren.

Mocht u verdere vragen hebben helpen wij je graag verder; Telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

rekeningnummer wijzigen was een fluitje…

rekeningnummer wijzigen was een fluitje van een cent

27 november 2024

Beste Henk,

Bedankt voor uw feedback, fijn dat het gemakkelijk is gegaan.

Indien u verdere vragen of feedback heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Snel geholpen.

Snel geholpen met issue.

9 januari 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback. Goed dat uw issue snel is verholpen door ons support team.

Team BOTS Capital

Duidelijke en betrouwbare communicatie…

Duidelijke en betrouwbare communicatie en app.
De app is ook heel gebruikersvriendelijk.

Beste Gijsbertus,

Bedankt voor uw feedback. Vertrouwen is voor ons enorm belangrijk. Goed dat de app ook heel gebruiksvriendelijk bevalt.

Bots app

overzichtelijke en makkelijke app

Beste Nienhuis,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de app zo bevalt.

Duidelijke strategieen

Duidelijke strategieen; duidelijke app.

Beste Henk,

Bedankt voor uw feedback. Daar streven wij dagelijks naar, duidelijkheid vertrouwen en gebruiksgemak. Goed dat u dit zo ervaart, dat werkt motiverend!

Team BOTS Capital

Het idee van Bots is geweldig

Het idee van Bots is geweldig. Ik zou graag meer AI ingebouwd willen zien met selling bij stijging en buying bij daling volgens vooraf ingestelde regels; uiteraard wel met backtesting ter controle en verbetering.

24 december 2024

Beste Hendrickx,

Bedankt voor uw feedback. Goed om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons. De bot die u beschrijft hebben wij ook in de app store u kunt hier in het dashboard zien welke bots welke strategieën hanteren: https://comparison.poggers.win/dashboard.

Snel en goed geholpen

23 december 2024

Beste Vincent,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te lezen dat je goed en snel bent geholpen door ons support team

Zonder traden geld kwijtraken

Gisteren €8500 gestort. Vorige week hadden ze technische problemen waardoor ik niet uit de bots kon wat een verlies opleverde omdat de markt rood werd. Het verlies is destijds gecompenseerd maar de problemen zouden voorbij zijn. Toch voordeel van de twijfel gegeven en opnieuw geïnvesteerd met dus €8500. We zijn nu 24 uur verder en ik heb nog geen beschikking over mijn geld terwijl de markt mooi groen kleurt. Ik mis dus al wat winst. Maar wat ik nog erger vind is dat ik nu al €100 kwijt ben omdat Bots met de USDT trade. Dus ik heb nog geen euro kunnen investeren maar ben al €100 kwijt en hoe ver gaat dit nog? Het bedrag staat in behandeling maar ik kan er niks mee. Ik kan niet investeren en niet uitbetalen. Ik werd terug gebeld en kreeg een heel verhaal over de drukte en dat het systeem het niet aan kan (te veel inflow). Ik ben daar als klant de dupe van. Denk eraan voordat je geld gaat overmaken dat je een hele tijd geen beschikking hebt over je geld maar dat je wel geld kwijt raakt. Het is een betrouwbaar bedrijf maar ze komen om in hun eigen succes naar mijn mening. Jammer dat je daar als klant de dupe van wordt.

6 januari 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben contact proberen op te nemen om de situatie te bespreken echter was dit tot heden onsuccesvol. Graag willen wij de compensatie voor het recente geval bespreken.

Vriendelijk vragen wij u met ons contact op te nemen om de situatie te bespreken; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Wat betreft de waardevermindering van de fondsen heeft de EUR/USD koers hier invloed op, positief en negatief. Al had u wel of niet fondsen geïnvesteerd heeft deze koerswisseling invloed. In uw situatie was hetzelfde tijdelijke negatieve rendement verrekend al waren de fondsen geïnvesteerd. Ik verwijs u graag naar de EUR/USD koers de afgelopen 1,5 week kunt u zien dat dit verschil nu weer positief uitvalt.

Wij betreuren dat u een korte tijd niet eerder heeft kunnen investeren, het issue met inflow is nu permanent opgelost en komt niet meer voor, als u stort heeft u direct de fondsen beschikbaar. En bij het stoppen van bots duurt dit uiterlijk 1 uur.

We hopen op uw begrip dat groeipijnen voor kunnen komen als het heel goed gaat bij een organisatie waar nieuwe/bestaande klanten
enorm enthousiast zijn.

Vernieuwend en bereikbaar

Bewondering voor de vernieuwingen en daarnaast tocht de laagdrempelige bereikbaarheid van de organisatie.

3 januari 2025

Beste Louis,

Bedankt voor uw review. Wij ontwikkelen de app constant door op basis van uw feedback, dus deze is zeer welkom!

Top.

Alles duidelijk, zelfs voor een leek als ik ben. Gebruik zeer klantvriendelijk en eenvoudig. En alles komt ook betrouwbaar over, dus als nieuwkomer, zeer tevreden.

3 januari 2025

Beste Rolf,

Bedankt voor uw review. Wij zijn enthousiast om te lezen dat je de app als zeer klantvriendelijk en eenvoudig ervaart, daar worden wij blij van. Langetermijn vertrouwen bouwen we op!

top app

altijd leuk geld verdiend .en bij problemen die er haast nooit zijn super snel geholpen

Beste Rene,

Bedankt voor uw review. Fijn dat zowel het rendement als onze service goed bevallen! Daar streven wij naar!

Team BOTS Capital

Werkt allemaal naar behoren en is een…

Werkt allemaal naar behoren en is een laagdrempelige manier om mee te doen in de wereld van Crypto, zonder zelf een expert te hoeven zijn. Ik laat de AI BOTS het werk doen :)

Beste BM,

Bedankt voor uw review. Dat is inderdaad waar wij voor zijn opgericht! Fijn dat u dit zo ook ervaart, veel plezier met onze app!

Werkt eigenlijk prima

Werkt eigenlijk prima. Jammer dat je niet kunt zien hoeveel coins je bezit, je ziet alleen de totaal bedragen!

Beste B de Vries,

Bedankt voor uw review. Het kunnen inzien van de coins werken wordt wellicht in de afzienbare toekomst wel mogelijk. Wij ontwikkelen de app constant door op basis van uw feedback, dus deze is zeer welkom!

Team BOTS Capital

Handige app maar moest toch ff wennen

Handige app maar moest toch ff wennen. Nog wel telefonisch contact gehad wat zeer prettig was. Het voelt of je nog echt een klant bent. Niet dat massale gedoe.
Leuk dat ik jullie ontdekt heb😄

31 december 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw review. Wij bouwen graag een 1 op 1 relatie met u op als klant, fijn dat u dit kunt waarderen.

Prima App

Prima App. Resultaten goed te volgen!

16 december 2024

Beste Johan,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u de app en service als positief ervaart.

Functionaliteit

Functionaliteit

30 december 2024

Beste Andre,

Bedankt voor uw review. Welk onderdeel van onze functionaliteit bent u niet tevreden over? Graag verbeteren wij onze app en helpen wij u verder.