We kregen een defect product. Op onze vraag om dit om te ruilen, kregen we een vage reactie over dat we een of ander filmpje moesten maken. Wij willen gewoon het defecte product inruilen voor een werk... Toon meer

Ondanks dat de verzending bleef liggen bij de post, hebben zij alle moeite gedaan om te helpen dat het uiteindelijk geleverd werd. De communicatie per mail is prima verlopen. Het product is een ca... Toon meer

We hebben bij Bowinq een Boston 500 looplamp besteld. Deze werkte niet naar behoren (wat uiteraard een keer kan gebeuren) en daarop hebben we op zondag een mailtje gestuurd. Dezelfde avond (zondag!) N... Toon meer

Alles prima in orde. Duidelijke informatie. Alles werkt zoals aangegeven. Zelfs de batterij was vol, dus gelijk gebruiksklaar. Levering duurde iets langer dan verwacht, maar dit ligt waarschijnlijk aa... Toon meer

1. Buitensportkleding- en uitrusting

BOWINQ is an outdoor related brand with different type of lighting and visibility products. The core values of the brand are doing business in a sustainable way, by delivering the best possible products for people that love nature and enjoy outdoor activities.

3,6

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,6

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

We kregen een defect product

We kregen een defect product. Op onze vraag om dit om te ruilen, kregen we een vage reactie over dat we een of ander filmpje moesten maken. Wij willen gewoon het defecte product inruilen voor een werkend.

19 december 2025

Zeer goede looplamp!

Zeer goede looplamp!
Waterdicht, gaat lang mee qua batterijduur.
Ik kocht een tweede voor mijn vriend.

22 december 2025

Door mij antwoord te geven om mijn…

Door mij antwoord te geven om mijn e-mails. 1 van de 2 is stuk en wil graag daarvoor een nieuwe.

30 september 2025

Antwoord van BOWINQ

Hi Jan, excuses dat je wat langer op reactie hebt moeten wachten. Onze klantenservice is sinds enkele dagen verplaatst naar klantenservice@bowinq.nl, waardoor je vraag even over het hoofd is gezien.

Inmiddels is er onder garantie een vervangend LED vest verzonden. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe London 200!

Wij hopen dat je, ondanks je negatieve review, alsnog een tevreden klant bent!

Goede prijs-kwaliteit!

Duidelijke communicatie, eerlijke prijs en gewoon een goed product. De lamp is ruim verstelbaar, daardoor ook geschikt voor de kleine medemens onder ons :-)

3 oktober 2025

Antwoord van BOWINQ

Hi Laura, dank voor je mooie complimenten. We blijven continu innoveren om onze producten beter te maken, fijn om te horen dat je ervaring positief is.

Veel plezier met je aankoop!

Defect product geleverd, geen reactie/oplossing

Snel geleverd maar ik ontving een defect product. Probeer al een aantal dagen contact te krijgen met Bowinq om een oplossing te vinden maar krijg geen reactie op mails en contact formulier…..
Uiteindelijk reactie gekregen en oplossing gevonden, reactie tijd/contact mogelijkheden moeten echt beter.

24 september 2025

Beste,

Vervelend om te horen dat jouw product defect blijkt te zijn. Wij horen graag of het probleem inmiddels is verholpen? Zo niet, neem dan even contact op met klantenservice@bowinq.nl, dan zorgen we dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!

Goedenavond

Goedenavond, een paar weken geleden heb ik een Boston 500 running light gekocht. Hier zat geen oplader bij. Kon dus kon niet opladen. Omdat ik graag hardloop en wandel in het donker heb ik afgelopen week weer een Boston 500 running light gekocht. Gelukkig zat er nu wel een oplader. Dus kan nu de running Light met veel plezier gebruiken.

L

18 december 2024

Slechte kwaliteit Boston 500 lamp

Boston 500 lamp besteld voor het hardlopen, helaas bij slecht weer lijkt deze niet goed waterdicht te zijn. Al ruim 1,5 geleden gemaild + reminder. Tot op heden geen reactie in tegenstelling tot de 24/7 belofte. Nog steeds wachtende op een oplossing.

25 november 2024