1. Beddenwinkel
  2. Matrassenwinkel

BOXLI levert modern slaapcomfort zonder gedoe. Premium boxsprings en matrassen voor een eerlijke prijs, snel geleverd en met service die meedenkt. Strak design, hoge kwaliteit — slaap slimmer met BOXLI.

4,5

Uitstekend

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met deze online beddenwebshop. Vanaf het eerste moment was de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel het perfecte bed kon vinden dat aan mijn wensen voldeed. De productinformatie was duidelijk en uitgebreid, inclusief goede foto’s en specificaties.

Wat mij vooral opviel, was de uitstekende klantenservice. Mijn vragen werden snel en vriendelijk beantwoord, en ik kreeg eerlijk advies zonder opdringerig verkooppraatje. Dat gaf mij veel vertrouwen in mijn aankoop.
De levering verliep ook vlekkeloos: het bed werd op de afgesproken tijd bezorgd en netjes gemonteerd. De kwaliteit van het bed is top – stevig, comfortabel en precies zoals beschreven op de website. Sindsdien slaap ik merkbaar beter!

Kortom, een betrouwbare webshop met goede service, snelle levering en producten van hoge kwaliteit. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuw bed.

27 maart 2026

Topservice

Topservice! Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

2 januari 2026

Geweldige ervaring

Super matras voor het bedje van mn zoon! Slaapt de nachten door sinds dit matras, wat wil een ouder nog meer! Geweldig product en super service!

21 augustus 2025

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe boxspring en matras. Vanaf de eerste nacht merkte ik al hoeveel comfort het biedt. Het bed ligt heerlijk, waardoor ik veel beter slaap en zonder rugklachten wakker word.
De boxspring ziet er daarnaast ook erg mooi en luxe uit en past perfect in mijn slaapkamer. Het matras geeft goede ondersteuning en vormt zich prettig naar het lichaam.
De levering verliep netjes en alles werd goed uitgelegd. Al met al een hele goede ervaring en ik zou dit product en dit bedrijf zeker aanraden aan anderen!

19 december 2025

Matrassen bevallen zeer goed

Matrassen bevallen zeer goed! Goede informatie gekregen over de mogelijkheid om de hardheid van het matras aan te passen. De levering verliep volgens de gemaakte afspraak. Wij zijn heel tevreden over de matrassen.

17 november 2025

Snel geleverd

Snel geleverd, goede duidelijke communicatie en het bed bevalt erg goed!! Tevens zeer te spreken over de vriendelijke/professionele bezorgers.

8 december 2025

Rugklachten, matras al een coconnetje…

Wegens rugklachten al tijden op zoek naar een matras die de pijn in de rug verlicht. Het mooie van deze matras is dat je hem kan samenstellen hoe je zelf wilt. Ik vind het prettig dat het voelt alsof je in een coconnetje ligt. Ik slaap er nu al 5 dagen op en geen spijt van aankoop en uitgerust van bed af.

3 december 2025

Na lange tijd zoeken de juiste matras…

Na lange tijd zoeken de juiste matras kunnen vinden, na mijn auto ongeluk veel problemen gehad “rug/nek-klachten”. Wat voor mij de doorslag was, is het feit dat ik de matras kan afstellen op hard & zacht liggen.

5 december 2025

Op zoek naar een nieuw bed

Op zoek naar een nieuw bed, uiteraard gegoogeld voor bedden. Bij Boxli uitgekomen, was er niet zeker van. Maar door het telefonisch contact en de mailberichten, mijn bed bij Boxli bestel. Ik moet zeggen zowel via telefoon als e-mail prettig contact gehad. Het bed werd snel geleverd en gemonteerd. De jongens die langskwamen waren er vriendelijk, netjes en behulpzaam. 's-avond heerlijk geslapen. Zodra het bed of matras aan vervanging toe is, zal ik eerst weer met hun contacten. Het contact welke ik met hun heb gehad, vond ik prettiger dan welk ik gehad heb met een grote beddengigant.

29 november 2025