Bij boxmoments geloven we in het vieren van betekenisvolle momenten. Onze zorgvuldig samengestelde cadeauboxen — voor zowel volwassenen als kinderen — brengen de magie van hindoe en Indiase feestdagen tot leven. Met elk boxmoment steun je ook een goed doel. Ontdek de kracht van delen, vieren en verbinden.
Nederland
- boxmoments.eu
Unieke box met oog voor cultuur en maatschappij
Blij met de inhoud van de box. Zowel de inhoud als de presentatie is met aandacht samengesteld, dus perfect voor als cadeau.
Uiteraard steun je met je aankoop ook een goed doel!
Boxmoments
Boxmoments, een gift om te krijgen waarbij je tegelijk aan een goed doel schenkt.
Gwweldig initiatief met goede…
Gwweldig initiatief met goede transparantie. Mooi doel en zeer makkelijk om voor mij als donateur een klein verschil te maken in iemand's leven.
Leuk initiatief
Leuk initiatief!
Om jezelf een verassing te geven en vrouwen in Bangladesh te helpen.
goede en mooie service
Een speciale geschenkbox
Een prachtige box ontvangen met een mooie gedachte om aan een goed doel te doneren. Mooi dat er op speciale momenten ook aan anderen wordt gedacht die het soms ook moeilijk kunnen hebben.
Ook fijn dat aan de kleintjes is gedacht. Daarnaast ook erg genoten van de mithai. Zeker een aanrader.
Boxmoments
Een hele mooie box ontvangen. Mooi en goed thuis geleverd en een zeer mooie inhoud
Aanrader! Mooie rakhis en tegelijkertijd steun je een goed doel!
Mooi samengesteld pakketje (rakhi, chandan, rijst, mithai, gedroogde bloemen,kleurplaat, uitleg van het ritueel) voor Raksha Bandhan, waarvan de prijs naar een goed doel gaat! Kwam ook op tijd aan, 2 dagen voor Raksha Bandhan. Het enige feedbackpuntje is om de volgende keer misschien een diya erbij te doen, dan is het meer dan compleet! Boxmoments, bedankt voor de mogelijkheid om op deze manier Raksha Bandhan te vieren!!
Een mooie box
Een mooie box, inhoud voldoet aan verwachtingen. Kids waren ook enthousiast! Heel gemakkelijk, alles in één keer in huis. Levering was op tijd. Aanrader!