Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads did a great job on what needed to get done and was knowledgable in general about how to get the best out of my fairly new car (eg underfloor treatment, sound dampening, etc.). Can highly recommen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rebecca var lyttende, sjov, kom til tiden, ordnede nogle ting, som mændene ikke havde tænkt på. Jeg vil rigtig gerne have Rebecca næste gang til service

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

5-stjernet behandling men lidt forsinket. Forsinkelsen endte med at blive nogle timer hvilket heldigvis ikke var et stort problem for mig i dag. Men selve besøget var som altid upåklageligt og en kæmp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amazing service, very friendly. The mechanic arrived on time and changed the wheels super fast and left it all clean and in order. Second time I am using their services and I will continue doing so.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Monteur
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autoreparatie en -onderhoud

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor tage på værksted, når værkstedet kan komme til dig? Book en mekaniker til dig, og slip for at køre på værkstedet. Brug i stedet tiden på at gøre dét, du synes giver mening. Når du vælger BoxNow, beholder du bilens fabriksgaranti, og du får altid 3 års garanti på reservedele og reparationer, som du har købt gennem BoxNow. Hjælp andre med at gøre deres bilejerskab nemmere – giv os en anmeldelse.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

BoxNow tog ansvar og afsluttede sagen ordentligt

Jeg fik udført AC-service hos BoxNow, hvor der desværre blev begået en fejl, som senere medførte skader på bilens AC-system. BoxNow erkendte hurtigt fejlen og meldte klart ud, at de ville dække reparationen.

Selvom sagsbehandlingen trak lidt ud, og jeg måtte følge op undervejs, blev der aldrig sagt fra, og der var ingen tvivl om, at de ville tage ansvar. Da dokumentationen var på plads, blev beløbet overført uden diskussion.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at det overhovedet opstod, men jeg værdsætter, at BoxNow tog ansvaret og afsluttede sagen professionelt.

10 mei 2025

Hej Mads
Tusind tak for den fair og konstruktive anmeldelse 🙏

Du har fuldstændig ret – det er selvfølgelig ærgerligt, at fejlen opstod i første omgang. Det er aldrig sådan en oplevelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med.

Vi er glade for, at vi fik rettet op og afsluttet sagen ordentligt – og tak fordi du holdt fast og gav os muligheden for at tage ansvar. Det betyder meget.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det positive først

Det positive først. Mekanikerne er altid både søde, rare og dygtige. Og det er det vigtiste. Grunden til at vi har brugt Boxnow, er at de kommer til os, så vi ikke skal sidde og vente på et værksted. Desværre har det været mere reglen end undtagelsen at de ikke dukker op som aftalt. Senest skulle vi have skiftet til sommerhjul. Samme morgen de skulle komme får vi besked om, at hjulene er forsvundet på dækhotellet. De lover at ringe straks tilbage, men det sker ikke. Jeg ringer flere gange samme dag. De dukker aldrig op og vi får intet nyt. Jeg ringer dagen efter - stadig intet held, der er ingen der samler sagen op intern hos dem. Til sidste lykkedes det at få koordineret en ny tid til to uger senere. Hjulene var åbenbart fundet. Vi fik ingen forklaringer. Mekanikeren kom i dag - et kvarter efter det 2-timers vindue vi aftalt, og efterlod en gammel spraydåse og noget andet affald på fortorvet. Småting, men det hele føjer til det samlede indtryk. Det er desværre symptomatisk, og noget vi har oplevet nu 3-4 gange henover de seneste år ifm. hjulskift, undervognsbehandling, skift af batteri mm. Det eneste vi kan være sikre på, er at vi ikke ved om de overholder aftalen. Så nu finder vi på noget andet.

9 mei 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stort set en god oplevelse

Stort set en god oplevelse. Mekaniker kom ud og lavede fejlsøgning på bilen. Rigtig flink mand, kunne dog ikke fixe en kobling der skulle skiftes (vi håbede, det bare var gearkasseolie der skulle skiftes), så helt okay. Vi får et nyt tilbud efter nogle dage, får aftalt afhentning af bilen. Det går også som planlagt.

Koblingen bliver skiftet, service bliver foretaget. De ringer til os og siger en bærbar skal skiftes, også helt okay. Og nu er det så filmen knækket i min verden. De fortæller os at bilen hænger i bremserne, men den kan køre.... det kan den så bare ikke, da de afleverer bilen tilbage. Bremserne har sat sig fast, ham der afleverer bilen, fortæller bremserne var rødglødende. HVORFOR afleverer man en bil, der ikke kan køre???? På et hvert andet værksted ville de ringe op og fortælle, at bremserne skal skiftes og få det gjort. Lige på det punkt er jeg absolut IKKE imponeret. Så er jeg ligeglad med, at de har et samarbejdsværksted, man afleverer ikke en bil der ikke kan køre

22 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt service til en fair pris venlig…

Hurtigt service til en fair pris venlig og imødekommende ung mand gav mig nogle gode råd og vejledning

25 april 2025

Hej Per
Tak for de pæne ord. Vi står altid klar med lidt gode råd og fif – det er glæden ved at have mekanikeren på to-mands-hånd. Vi går op i at gøre det nemt og rart at få bilen fikset – og det lyder heldigvis som om, du mærkede det.

Du ringer bare, næste gang bilen kalder på et besøg 🚗🔧

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig venlig og kompetent tekniker

Utrolig venlig og kompetent tekniker! Tak for hjælpen :-)

24 april 2025

Tak Jarl!

Det er to af de vigtigste tillægsord du kan sætte på vores folk - tak for det.

Vi står klar næste gang, med mere venlig og kompetent service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service udført på hjemmeadressen

Vores bil var løbet tør for strøm henover påsken og skulle have nyt batteri. BoxNow tilbød at løse opgaven hurtigt og kunne skifte til sommerdæk samtidig med. Mit indtryk er at prisen lå nogenlunde som hvis jeg selv skulle kører den på værksted.
Nu slap jeg for det besvær😊
Jeg blev kontaktet af den kørende mekaniker 30 min før ankomst, da jeg ikke selv var hjemme og da opgaven var udført fik jeg en ny opringning med status på, hvad der var blevet udført herunder en “sundhedsrapport” på bilens generelle stand.

Meget fin service

23 april 2025

Hej Klaus

Tusind tak for den fine anmeldelse – og dejligt at høre, at vi kunne gøre påske-batteri-krisen lidt nemmere 🔋🛞

Tak fordi du lod os tage os af bilen – vi står klar igen næste gang.

Mekaniker Kasper

Mekaniker Kasper, kæmpede en brag kamp og fik skiftet startmotor. Desværre afhjalp det ikke problemet. Kasper blev 20 min ekstra for at se om det var noget han kunne gøre, desværre uden held. Men kun rosende ord!

22 april 2025

Hej Jannick
Tak for de rosende ord – dem sender vi straks videre til Kasper! 💪
Han gør altid sit bedste for at finde løsningen, også når det driller mere end normalt. Vi er kede af, at startmotoren ikke var hele løsningen.
Du er altid velkommen til at række ud – vi står klar!

Nemt og effektivt

Fik sat sommerdæk på ny fælg. Genialt at få gjort det på hjemmeadressen. Prisen er den samme som almindeligt værksted, men transporten frem og tilbage er sparet.

13 april 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige haft besøg af Kasper til lapning og hjulskifte. Konklusionen er, at jeg aldrig tager på værksted igen - BoxNow er simpelthen så meget nemmere og bekvemmeligt. Det hele var klaret på en halv time og i den tid kunne jeg lave alt muligt andet. Super oplevelse!

16 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er så ikke et firma jeg vil bruge…

Det er så ikke et firma jeg vil bruge tid på igen. Sidder og venter her mellem 10-12 hvor de efter aftale skulle komme, men der dukkede aldrig nogen op. 🙄 så meget for at koordinere en hjemmedag og flexibel mekaniker.

10 april 2025

Hej Ann-Sofie

Vi er virkelig kede af, at vi blev forsinket og ikke kunne ankomme på aftalte tid – vi tilbød at vores mekaniker kunne arbejde over (på vores regning naturligvis) og udføre opgaven senere, men vi har naturligvis også fuld forståelse for, at du havde planlagt din dag anderledes.

Som også nævnt pr telefon, vil vi gerne gøre det godt igen og tilbyde dig en ny tid,
– og vise dig, at vi kan levere den service, vi ellers er kendt for.

Du er altid velkommen til at skrive til os på, så finder vi en god kompensation for besværet.
hej@boxnow.dk

Mikkel – BoxNow

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er særdeles tilfreds med jeres besøg og…

Er særdeles tilfreds med jeres besøg og særligt fordi Niklas både er ordentlig, grundig og virker faglig kompetent.

9 april 2025

Hej Michael

Tak for dine 5 -stjerner!

Vi sender straks rosen videre til Niklas – han bliver helt sikkert glad for at høre, at hans arbejde blev værdsat.

Det betyder alverden for os, når både faglighed og serviceoplevelse skinner igennem. Vi håber, vi må kigge forbi din indkørsel igen en anden gang. 🙏

Aircon og service

Alt kører - selv bilen god mekaniker gode råd 😊

7 april 2025

Hej Erik

Tusind tak for de pæne ord – og skønt at høre, at både bilen og oplevelsen spiller 😊
Vores mekanikere har nemlig altid et godt tip eller to med i værktøjskassen – det er fordelen ved at have dem helt tæt på i indkørslen.

Vi glæder os til næste gang, vi skal kigge forbi!

Service top top

Service og identificeringvaf fejl på varmelegeme i førersæde på Xpeng G6.

Super fint

3 april 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at vi fik lokaliseret fejlen hurtigt og effektivt 🔧

Vi er nemlig autoriseret XPENG-værksted, og det betyder, at du får nogle af landets skarpeste XPENG-teknikere på besøg – direkte i din indkørsel.

Glæder os til næste gang, vi skal tage os af din G6 🚗

Nemt og genialt.

Nemt og genialt.

2 april 2025

Herlig tilbagemelding!
Vi glæder os til at gøre det nemt igen næste gang.

Geniale hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, venlige og hjælpsomme medarbejder.

27 maart 2025

Hej Tine

Tak fordi du gav dig tid til at give os nogle stjerner her på Trustpilot.

Vi går op i god service – og det betyder alverden at høre, at det kan mærkes.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen 🚗💜

Tip top service

Dennis tog sig god tid til at forklare mig tingene, så det var nemt at forstå.

27 maart 2025

Hej Mark

Hvor er det dejligt at høre!
Dennis er en af dem, der brænder for at gøre det nemt at forstå bilen – og vi tror på, at tryghed starter med god forklaring.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi glæder os til at hjælpe dig igen 🚗😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stikker af fra deres ansvar

Pas på, Boxnow stikker halen mellem benene når de laver fejl, de selv skal stå for at udbedre. Og så forlanger de at DU skal holde en fridag for at køre bilen til Rødovre for en motorvask, efter deres mekaniker glemte at skrue proppen til olien i og der så er olie i motorrummet. Når Boxnow selv skal hente en bil de mener skal motorvaskes kan det pludselig være nok bare at tørre olien af med en klud?
Udover det ignorerer værkføreren dig og gider kun svare når han har lyst.

7 maart 2025

Utrolig god service

Utrolig god service, meget behjælpelig.

21 maart 2025

Antwoord van BoxNow

Tak for din feedback Jay!
Det er sød musik i vores øre. Vi vil nemlig rigtig gerne yde god service og være behjælpelig med dine bilbehov.

Du er altid velkommen til at slå på tråden, når du får brug for vores hjælp igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig booking og behagelig dialog.

Hurtig booking og behagelig dialog.
Det er perfekt at opgaven løses hjemme hos mig eller bilen hentes og bringes hvis nødvendigt.

14 maart 2025

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget! 🙏
Vi er glade for at høre, at fleksibiliteten og dialogen har ramt plet. Vi ser frem til næste gang, vi skal tage os af din bil 🚗

Team BoxNow

Lees meer over geverifieerde reviews.