Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads did a great job on what needed to get done and was knowledgable in general about how to get the best out of my fairly new car (eg underfloor treatment, sound dampening, etc.). Can highly recommen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rebecca var lyttende, sjov, kom til tiden, ordnede nogle ting, som mændene ikke havde tænkt på. Jeg vil rigtig gerne have Rebecca næste gang til service

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

5-stjernet behandling men lidt forsinket. Forsinkelsen endte med at blive nogle timer hvilket heldigvis ikke var et stort problem for mig i dag. Men selve besøget var som altid upåklageligt og en kæmp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amazing service, very friendly. The mechanic arrived on time and changed the wheels super fast and left it all clean and in order. Second time I am using their services and I will continue doing so.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Monteur
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autoreparatie en -onderhoud

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor tage på værksted, når værkstedet kan komme til dig? Book en mekaniker til dig, og slip for at køre på værkstedet. Brug i stedet tiden på at gøre dét, du synes giver mening. Når du vælger BoxNow, beholder du bilens fabriksgaranti, og du får altid 3 års garanti på reservedele og reparationer, som du har købt gennem BoxNow. Hjælp andre med at gøre deres bilejerskab nemmere – giv os en anmeldelse.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Igen en god oplevelse

Jeg havde i dag besøg af Niklas til at lave service på min Xpeng G6.
Jeg er yderst tilfreds. Sublim service, ingen problemer, bare nemt, hurtigt og overskueligt at kunne få ordnet service hjemmefra.

16 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De løste ikke opgaven selvom jeg…

De løste ikke opgaven selvom jeg grundigt havde forklaret problemet inden de kom. Så holder konceptet med mobil mekaniker desværre ikke 🫣 Kør din bil på værksted i stedet.

20 december 2025

Hej Dion.

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at du har haft den oplevelse – det forstår vi godt kan være frustrerende.

Vi gør altid vores bedste for at løse problemet ved første besøg og forbereder os så godt som muligt ved at tage relevante dele med. I dette tilfælde havde vi håbet, at en rensning af låsecylinderen ville afhjælpe problemet, men det viste sig desværre ikke at være tilstrækkeligt.

Vi kan se, at fejlen sandsynligvis ligger i startspærren eller låsecylinderen, og det kræver udskiftning af dele. Derfor vil vi naturligvis gerne komme ud igen og færdiggøre reparationen – uden at du skal betale for transport igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den løsning, der passer dig bedst.

Mvh.

Super service-oplevelse

Booking-delen var lidt tung, men selve oplevelsen omkring service var helt i top. Sms’er og mail med påmindelse om aftalen samt info om mekanikeren, der kom. Opkald 50 min inden de kom. Meget venlige og servicemindede folk, som fortalte fint om, hvad der skulle tjekkes/skiftes. Det var også helt tydeligt, at mekanikeren Niklas havde helt styr på netop den biltype. Virkelig god og positiv oplevelse. Vi booker næste service her også.

18 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mekanikeren var høflig og virkede…

Mekanikeren var høflig og virkede dygtig. Han var god til at informere.
Lidt træls at der ikke var et ekstra sæt viskerblade med, når jeg havde ringet og skrevet til jer vedr dette inden.

10 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mekanikeren der var ude var flink

Update 10/12-25: jeg har nu fået en yderligere nedsættelse i prisen, og er glad for det. Trods at det var på min egen opfordring.

Mekanikeren der var ude var flink - derfor kan jeg give en stjerne.
Kort fortalt:
Boxnow har aflyst 2 gange- første gang samme morgen pga sygdom, 2 gang uden info - der har I bare ændret datoen samme morgen, hvor I skulle komme til at I pludselig kommer dagen efter. Helt uden info- bare ændret i ordren. Begge dage har jeg sørget for at familien har lavet en hjemme- arbejdsdag eller fundet andre transportmuligheder! Det gør jeg så også 3. dag! Den dag I så kommer, ( altså 3 dag jeg holder alle biler hjemme og bliver hjemme fra arbejde) er mekanikeren her halvanden time for tidligt, og det er bare et held, at jeg er hjemme! Og så alt det her bøvl med en regning, som I burde have fuldkommen styr på. I bliver ved med at sende rykkere og lægger gebyr på, på trods af at I har lavet endnu en fejl og opkrævet for meget.
Jeres service er under al kritik og det ville være fuldkommen rimeligt, hvis I bare annullerede regningen og tog den på jeres skuldre!
Jeg kan desværre ikke anbefale nogen at booke boxnow.

5 november 2025

Kære Sus.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at vi har måttet aflyse vores aftale to gange, og at du i begge tilfælde ikke blev informeret herom. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og jeg forstår fuldt ud din frustration.

Vi har været ekstremt udfordret denne dæksæson. Den høje efterspørgsel på tider, grundet hjul- og dæk skift, er vi vant til. I år har den nye dæklov givet endnu højere efterspørgsel – meget højere, end vi havde forestillet os. Den situation har vi ikke været klar til at gribe, og det betyder, at én enkelt sygemelding vælter hele planlægningen. Og vi har desværre været hårdt ramt af sygdom.

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få et nyt bookingsystem klar, som fremadrettet skal sikre bedre kommunikation og en mere stabil planlægning, så lignende situationer ikke opstår igen.

Jeg er dog glad for, at du sammen med min kollega fandt en løsning i form af en yderligere prisnedsættelse, og jeg håber, at dette har været med til at afbøde oplevelsen.

Rigtig god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bremserørs arbejde gik i fisk

Den 11/8/2025 kom en medarbejder fra BoxNow til min adresse for at udføre udskiftning af et længere bremserør, som var fundet tæret ved et syn.
Medarbejderen var flink og venlig, men var ikke udstyret med værktøj og materialer til arbejdet.
Medarbejderen endte med at skifte det defekte stykke bremserør og jeg bestilte ny tid for omsyn.
Den sagkyndige i synshallen kasserede reparationen på bremserøret, idet der var indført en extra samling på bremserøret - der må kun være e'n samling på et bremserør.
Medarbejderen fra BoxNow kom tilbage for at rette op på det kasserede arbejde og jeg bestilte derefter tid til endnu et omsyn.
Da jeg ankom til synshallen kaldte den sagkyndige mig over til den opløftede bil for at vise mig at det udskiftede bremserør på en god meters længde, nu kun med e'n samling, slet ikke var fastgjort til bagbroen, men sad løst.
Den sagkyndige var flink og forklarede hvordan bremserøret skulle fastgøres og ydermere undlod at notere dette besøg i systemet.
Jeg kørte hjem og foretog fastgørelsen efter den sagkyndiges instruktion. Derefter blev tid til tredje omsyn bestilt og denne gang godkendt.
Efter flere måneders forløb og med assistance fra Ældresagen fik jeg refunderet fakturaen betalt til BoxNow.

11 augustus 2025

Hej.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele dit forløb. Vi er kede af, at sagen har trukket ud og givet dig unødige gener – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi bestræber os altid på at være godt forberedt og løse opgaven korrekt ved første besøg. I dette tilfælde blev reparationen desværre mere omfangsrig end først vurderet, og det førte til flere efterfølgende besøg og ekstra ulejlighed for dig. Det beklager vi.

Det er vi samtidig glade for at se, at sagen til sidst blev løst, og at du fik din betaling refunderet. Vi tager den type forløb alvorligt og bruger dem til at forbedre vores processer og kvalitetssikring, så lignende situationer ikke opstår igen.

Tak for din tålmodighed – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Mvh.
BoxNow

Lees meer over geverifieerde reviews.