Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snel mijn schoenen verkocht en top klanten support
Boxstock emerged from our passion for sneakers and streetwear. We strive to make the resell market more accessible for you. It is possible to buy and sell at the boxstock platform.
Corkstraat 46, 3047 AC, Rotterdam, Nederland
Goede kwaliteit, snel mijn schoenen verkocht en top klanten support
Zeer professioneel! Ik waardeer de rapporten over de kwaliteitscontrole en het artikel werd snel geleverd. Uitstekend gedaan, jongens!

Antwoord van Boxstock
Nike Air Force-schoenen die ik bij hen heb gekocht. kwaliteit is goed, maar prijs is goedkoper in de winkel.

Antwoord van Boxstock
Beste Street Wear-collectie. Stof is zo goed. Ik ga ook voor mijn moeder bestellen!

Antwoord van Boxstock
De eerste keer dat ik bij hen bestel voor mijn broer, laten we eens kijken naar de kwaliteit van de schoenen

Antwoord van Boxstock
ik ben hun terugkerende klant en elke keer hebben ze snelle bezorgdiensten die ik zo leuk vind.

Antwoord van Boxstock
Ik heb hetzelfde probleem , Geen contact, geen geld terug. Alweer 2 weken geleden. Echt schandalig ik ga hier werk van maken.
aangifte is gedaan bij de politie, geloof dit bedrijf niet mensen. ze verzinnen elke keer weer iets nieuws om te rekken en nog meer mensen op te lichten!!!! aangifte is gedaan

Antwoord van Boxstock
Sinds april tot op heden helemaal niets vernomen. Geen reactie. Gister maar aangifte gedaan. Ik wil mijn geld terug.

Antwoord van Boxstock
Eind april schoenen besteld en ook betaald. Met zeer veel moeite na een aantal dagen in contact gekomen met de onderneming. Daarin werd eerst verteld dat de betaling was mislukt en dat ik nog een keer moest betalen. Na bellen met de bank bleek dit onzin. Na enig aandringen gaf Boxstock toe dat de betaling toch binnen was en de schoenen ter verificatie naar hen toe waren. Inmiddels alweer een week stilte en kom met geen mogelijkheid in contact met de onderneming. Schoenen zijn ook nog steeds niet binnen en ik heb geen idee van de status van mijn bestelling.
Update 24-05-2023
Via de e-mail heel sporadisch contact. Boxstock geeft aan dat ze een paar keer de schoen binnen hebben gekregen maar deze niet door de verificatie kwam. Daarom duurde het zo lang. Op 16 mei beloofd dat ze die dag het geld zouden terugstorten. Tot op heden nog niks ontvangen en ook geen reacties meer op mijn mailtjes. Het is echt een scam deze site. Bestel hier niet! Nu al een maand mijn geld kwijt en geen schoenen.
Update 26/05/2023
Inmiddels mijn geld terug gekregen. Het had wat voeten in de aarde en diverse malen contact gehad via de email. Maar nu een maand na mijn betaling heb ik het geld weer terug.

Antwoord van Boxstock
Nette overzichtelijk website met ruime keuze, betrouwbaar, je word duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling. al met al gewoon top!