Daan heeft mij onmiddellijk geholpen bij het invullen van de BPM-papieren. Deze werden ook geaccepteerd en alles is nu in orde. Hartelijk dank!

BPM aangifte aangevraagd. Zondag avond een aanvraag gedaan. Na het betalen bleef het scherm even hangen op mijn bank site en dacht wat nu. Na een paar minuten zag ik op de site de werkwijz... Toon meer

Bpm-online Daan van Dam in een woord super.Na de goedkeuring door de RDW van onze Peugeot Boxer tot camper moesten we nog de rest BPM berekenen en indienen bij de belastingdienst. Nou dit kan op zo... Toon meer

Heel prettige ervaring, heel duidelijke uitleg ook hoe het werkt en heel simpel uit te voeren. Kortom ik heb een gerust hart wat betreft mijn aangifte bpm en dat tegen een heel vriendelijk klein... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kies. Klik. Klaar

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Top service!

Hartelijk dank!

2 mei 2025

Zeer tevreden

Een duidelijke website, prettig contact via de mail en zeer snel een volledig ingevuld Bpm formulier binnen 1 dag. Ik ben hartstikke tevreden.

10 mei 2025

Super chill en aardig

Daan, is echt zo chill en super vriendelijk!
Reageert meteen op je berichten en is super snel, zelf bleef ik maar struikelen over die bpm aangifte.

Super goede prijs uitgekomen en ook nog super snel!

Raad hem zeker aan voor andere mensen echt geweldig dit, als ik hem nog eens nodig heb zeker weten bij Daan! Bedankt! 🙏🏻

24 maart 2025

Daan

Daan, je bent geweldig.
Bij toeval kwam ik op zijn site en alles sprak mij aan.
Er is zoveel goeds geschreven, dus dat heeft hij niet meer nodig
Mijn ervaring is, dat alle andere sites uitkwamen op de BPM bedragen tussen € 548 en € 618, maar niet BPM-online, zij hadden de uitkomst van € 240 !!
En ja hoor geaccepteerd, betaald en ik rij nu rond met een Nederlands kenteken.
Daan nogmaals bedankt voor deze uitstekend en beste en ook nog goedkoopste hulp.

20 maart 2025

BPM-online is een topper

Voordat ik met BPM-online in zee ging eerst naar de reviews gekeken en ik heb niet veel toe te voegen aan wat anderen ook schrijven: snelle communicatie in de chat en mail, een stuk minder BPM dan waar ik in mijn eigen berekening uit kwam, keurig in PDF de aangifte ontvangen. Ik kan het iedereen aanraden, en zou het zelf een volgende keer weer precies zo doen.

12 december 2024

Superservice

De aangifte ging soepel, ik had nog wat vragen welke snel beantwoord werden door Daan en dat voor zo een laag bedrag. Super service!

22 november 2024

Super service.

Super service.
Laat in de middag betaald. Na betaling alle documenten per email gestuurd en binnen 8 uur de aangifte ontvangen. Via chat wordt er meteen gereageerd. Een aanrader

15 november 2024

Daan is een topper.

Daan is een topper. Privé een auto importeren is net een spannend jongensboek. Voor Daan gesneden koek en voor mij een grijs gebied. Nadat ik dacht dat ik alles goed gedaan had bleef ik toch nog met aantal vragen en twijfel achter, welke Daan met alle geduld keurig netjes heeft beantwoord. Chapeau en bedankt Daan!

13 november 2024

Uitstekende service

Uitstekende service, ik heb BPM online besteld en vrijdagavond de informatie gemaild, zondagochtend kreeg ik de mail van Daan.
Bedankt Daan, geweldige service, uitstekende snelheid.

20 oktober 2024

Geweldige service

Geweldige service! Goed bereikbaar, snel antwoord, een goede aangifte en is zeer bereid om je te helpen waar nodig.

Zeker aan te raden.

3 september 2024

Betrouwbaar, kundig en snel

Zojuist een aangifte BPM ontvangen. Geweldige dienstverlening voor een zeer goede prijs. Betrouwbaar, kundig en snel. De aangifte goed onderbouwd. Doe dit niet zelf. Schakel Daan in!

1 augustus 2024

De Bpm aangifte was snel geregeld en…

De Bpm aangifte was snel geregeld en 1op1 door de belastingdienst overgenomen. Door de nauwkeurigheid had ik daardoor ook snel reactie van de belastingdienst. Een top service die ik daarom iedereen die dit nodig heeft kan aanbevelen!

21 februari 2024

Eerste ervaring en zeer positief

Ik heb online een aanvraag gedaan voor bpm-aangifte en Daan heeft mij zeer snel en vakkundig geholpen. Als je tussentijds vragen hebt, dan beantwoord hij dit ook snel.
Zijn service was uitstekend en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik zou zijn diensten zeker aan anderen aanbevelen.

3 februari 2024

Uitstekende Service

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de BPM-aangifteservice bij Daan, en ik ben buitengewoon tevreden over de ervaring. De service die ik ontving, was niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook opvallend snel en efficiënt.

5 december 2023

Heel prettige ervaring!

Kortom ik heb een gerust hart wat betreft mijn aangifte bpm en dat tegen een heel vriendelijk klein bedrag.
De service was ook heel snel, vroeg in de ochtend mezelf aangemeld en aan het einde van de ochtend, kreeg ik mijn ingevulde formulieren al terug gestuurd.
Kortom ik kan deze site ( Daan) echt aanbevelen! :-)

MVG Diana Steenhuis

16 oktober 2023