geen zaken doen met bpmtelex.nl en bpmonline.nl. Helaas ook voor mij in goed vertrouwen de betaling overgeboekt. Diensten nooit geleverd. De diensten die geadverteerd worden (online indienen aangift... Toon meer
Ik roep iedereen op die opgelicht is om aangifte te doen. Misschien kan er dan wat aan gedaan worden om deze praktijken te stoppen. Zaken gedaan met BPM online. Eerst 24,99 betaald vervolgens d... Toon meer
Was geschrokken van onderstaande ervaringen, maar uiteindelijk bleeek dit geheel ten onrechte. De BPM berekening en de betaling is vlot door Peter de Witte afgehandeld. 8 dagen na de RDW keurin het... Toon meer
Geen ster waardig
Geen ster waardig. Oplichters. GEEN GELD OVERMAKEN. Want je bent het kwijt. In mijn geval meer dan 2000EURO. WEG. foetsie.
Ook bekend als:
BPMDIENST
BPM Telex
Bpm24 zijn respectloze oplichters!
Bpm24 zijn respectloze oplichters!
Zoals vele onder ons heb ik helaas het zelfde meegemaakt
Import van een Duitse motor zou ruim €250,- duurder zijn als de werkelijkheid.
Erg triest dat deze mensen op zo’n onfatsoendelijke manier geld afhankelijk zijn😮
Let op!! Ga hier niet mee in zee!
T.z.t komen ze de ware nog tegen, echt wel
Geld betaald en niks meer gehoord.
Geld betaald en niks meer gehoord.
Inmiddels aangifte gedaan bij politie.
"5 sterren service"
Bij BPM 24.nl betaald u altijd te veel!!!
Ben er ook ingestonken. Bij het aanmelden verliep alles normaal,voertuig gegevens ingevuld, Formulier t.b.v. BPM aangifte geupload en kreeg even later een mail met betaal link (de mail met de specificatie heb ik nooit gekregen) voor het door hun laagste berekende BPM tarief van €891,- .Bedrag via Ideal gestort en gewacht op het kentekenbewijs. Dat kwam niet en dus met RDW en belastingdienst gebeld. Er bleek niet het gehele bedrag te zijn gestort €601 i.p.v €610.
Een heel ander bedrag dus als dat ik volgens hun moest betalen! Een verschil van €281,- ! Als ze het juiste bedrag naar de belastingdienst hadden overgemaakt dan had ik niet met de belastingdienst gebeld en was er nooit achter gekomen. Ik heb de algemene voorwaarden eens door gelezen en daar staat onder 4.8 dat ze een flexibele Fee rekenen.
Dat houd dus in dat u altijd teveel betaald, in mijn geval €281,- duur leergeld dus. Helaas is er geen speld tussen te krijgen want als u voor de eerste keer op de webpagina van BPM24 klikt , krijgt u een rood vlak met een mededeling over deze flexibele Fee en naar de Algemene voorwaarden.
OPLICHTERSBENDE....!!!! STOP DEZE BANDIETEN.....
Ook ik heb een negatieve ervaring met deze oplichters!!!!!
Een aangifte verzoek ingediend en zij kwamen ruim EUR 300 duurder uit. Eerst via de chat contact gehad en aangegeven dat ik mijn geld terug wilde (EUR 24,99). Uiteindelijk na meerdere e-mails een bedrag van EUR 20,99 retour ontvangen. De aangifte via een andere partij ingediend en goed gekeurd door de Belastingdienst. Scheelde me dus ruim EUR 300,-. Ze maken reclame met NIET goed GELD terug.... No way....!! Oplichters!!!
Ik ga nu ook aangifte doen, niet voor die EUR 4,00 te weinig retour ontvangen, maar om deze praktijken te stoppen.
De BPM aangifte moet via hun betaald …
De BPM aangifte moet via hun betaald worden, lijkt mij een slecht idee heb ik niet gedaan.
Gevraagd om de ingevulde aangifte. Deze kwam uit op 2100 euro, dat is 600 euro meer dan ik had gezien op autoweek.nl.
Vervolgens heb ik importautos.nl gebeld, deze mensen geven een GRATIS indicatie van de de BPM aangifte. Deze kwam op 1490 euro uit. Hierna heb ik hun de aangifte laten invullen. AANRADER!!!
Ga niet in zee met BPM24 of ImportPay dit zijn mensen zonder kennis.
Oplichters
Oplichters. Er wordt wel gereageerd en vervolgens ook een BPM formulier ingevuld teruggestuurd. Echter er wordt maar wat ingevuld, waardoor je de BPM 1100 hoger uitviel als noodzakelijk. Daarna via autotelex het laten invullen voor wel een juiste BPM aangifte. Vervolgens reclameer je voor een geld teruggave en hoor je niets meer.
Dus nooit mee in zee gaan met deze club.
politie reactie
politie reactie
Ik vraag iedereen aangifte doen want de politie wacht nog op meerdere aangiftes, anders doen ze niks, dat is de laatste reactie van de politie na mijn aangifte.
aub nogmaals aangifte doen dat er iets aangedaan moeten worden anders gaan deze mensen gewoon door.
succes
Oplichting !!! Geen zaken doen met bpmtelex, importexpertise, ImportExpertise of Peter de Witte !!!
Helaas, ben er ook ingetrapt. Bpm bedrag overgemaakt, maar deze is nooit bij de belastingdienst aangekomen. Heb bij hun geinformeerd waar mijn geld is en om terugstorting gevraagd. Kreeg eerst nog contact via de chat en het bericht, dat de zaak in behandeling is door Peter de Witte. Daarna niets meer gehoord, chat en telefoonnummer zijn niet meer te bereiken en ook op emails wordt niet meer gereageerd.
Na aanraden door belastingdienst en rdw heb ik aangifte gedaan.
Graag wil ik iedereen vragen, die ook door hun is opgelicht, aangifte te doen. Dit is belangrijk voor het landlijke onderzoek door de politie. Hoe meer angiften, destomeer aandacht wordt eraan gegeven. Welliswaar komt daardoor waarschijnlijk het geld niet terug, maar het zou al helpen, dat de website gesloten wordt en niet nog meer mensen schade oplopen.
Trouwens, ben er net achtergekomen, dat de server van bpmtelex in San Francisco zit :-((
Oplichting
Helaas ook opgelicht door deze partij. Als ze al iets opsturen, dan is dit zeker niet gespecificeerd op je auto. In mijn geval kreeg ik een document voor een geheel andere auto. Waardeloos dus. Reageren op mail doen ze niet. Aangifte gedaan, zonder effect uiteraard.
BLIJF HIER WEG
Positieve ervaring!
De BPM berekening en de betaling is vlot door Peter de Witte afgehandeld. 8 dagen na de RDW keurin het kentekenbewijs ontvangen.
Oplichters!!
Ook ik ben opgelicht door deze firma van Peter en Marjolein.
In het begin kreeg ik ze nog telefonisch te pakken en werd aan mij gevraagd om de BPM aangifte van andere firma's door te sturen welke goedkoper waren berekend om te kijken of ik recht had op teruggave van de eur 24.99.
Met mijn goede gedrag heb ik dat gedaan en sinds dien is het radio stilte.
Stuur regelmatig mailtjes maar totaal geen reactie. Ook niet via hun zogenaamde klantenservice.
Je hebt als consument 14 dagen bedenktijd om de aankoop van hun service te annuleren, dus recht op teruggave!
Dit is in augustus gebeurd en ga nu alsnog aangifte doen aangezien ik nu tot de ontdekking ben gekomen dat ik niet de enige ben.
Fraude en onkunde!
Van de berekening klopt niks!Betaallink van ideal voor betalen bpm 1455 euro.Terwijl in het bpm aangifteformulier de te betalen bpm 1586 euro is vermeld.24,99 euro weggegooid!!
BPM online / BPMtelex licht op; Voorstel iedereen aangifte doen!
Zaken gedaan met BPM online. Eerst 24,99 betaald vervolgens de door hen berekende BPM: € 444,- op basis van een half ingevulde BPM-aangifte.
Later bleek mij dat bij de RdW voor de auto een veel lager bruto BPM bedrag was vermeld. Dat scheelde voor mij nog eens € 112,51.
Uiteindelijk heb ik gelukkig wel het kenteken gekregen.
De zaken die voorgesteld worden kloppen niet. Ik ben er in getrapt, da's waar. In totaal heeft "Peter" snel € 137,50 verdiend ten koste van mij.
Ik heb hem aangeboden het teveel betaald bedrag aan mij terug te storten onder het motto niet goed geld terug!
Er wordt op geen enkele manier meer gereageerd!!!!!!
Er wordt ook gewerkt met de sites importpay.nl (niet actief) en~importexpertise.nl
Misleiding, oplichterij en geen thuis geven
Niet slim om zaken te doen met BPMonline. Ik heb een aanvraag gedaan voor een BPM berekening van mijn import motor. Dit na een telefonisch overleg met een dame van dit bedrijf. Het zou geen enkel probleem zijn de aanvraag te behandelen. Netjes het gevraagde bedrag van € 24.99. betaald. Even hierna ontving ik een mail van BPMonline dat mijn aangifte in goede orde was ontvangen en de BPM experts de laagste PBM gingen berekenen. Half uurtje later ontving ik weer een mail met bijlage van de berekende BPM. Wat schetst mijn verbazing, in de BPM berekening zijn voor een bedrag van € 2910,-- accessoires & opties opgenomen. Omschreven als alarmsysteem van € 202,-- en hellingshoekmeter € 607,--. Een ander bedrag van € 2101,-- staat helemaal niet omschreven in het formulier. Is zo maar opgenomen. Daarnaast staat een er totaal andere motor omschreven. Als ik hier over ga reclameren krijg ik een mail van Peter met daarin “Dit is de standaarduitvoering in Nederland, hier kunnen we helaas niet van afwijken.” Wat een onzin . Het gaat over een andere motor en opties/accessoires. Duidelijker kan het niet zijn. Maar goed, nog een aantal keren een mail gestuurd aan Peter hierover, echter geen respons. Ook de mail met de vraag het bedrag van € 24.99 te retourneren, blijft onbeantwoord Het zij zo. Later…. lees ik een aantal revues over BPMonline en weet dan meteen beter. Op dit moment heb ik een ander bedrijf gevonden die honderden euro’s lager uitkomt met de BPM berekening. Op dit moment overweeg aangifte te doen vaan deze misleiding c.q. oplichting van dit twee mans bedrijf.
misleiding en oplichterij
geen zaken doen met bpmtelex.nl en bpmonline.nl.
Helaas ook voor mij in goed vertrouwen de betaling overgeboekt. Diensten nooit geleverd. De diensten die geadverteerd worden (online indienen aangifte BPM bij belastingdienst / douane en betalen van BPM via Ideal) is niet eens mogelijk!! BPM wordt ALTIJD per post afgehandeld..
jammer dat men meent op deze manier geld afhandig te maken van consumenten. Helaas voor de dame en heer van deze firma(s) .... Hartstikke strafbaar! Dat wordt dus helaas een aangifte erbij..! (voor de geliefde eigenaren: BPM online.nl afsluiten en onder BPMtelex.nl hetzelfde trucje uithalen zal geen hele slimme zet blijken..)
oplichters zijn het !!
ik had snel de BPM aangifte nodig dus in alle haast niet goed naar de site gekeken,24,99 euro betaald maar niks ontvangen.achteraf gezien geen contact mogelijk alle links op de site zijn nep kortom de hele website is nep en moet uit de lucht..
bpmonline bpmtelex review importpay
Dom Dom Dom ben er ook in getrapt, weg geld, geen mail, geen berekening. Deze reviews net iets te laat gelezen. RDW heeft ook al over oplichterij gesproken en misbruik van het RDW logo. Ze adviseren te doen aangifte bij de politie.
Opgelicht door bpmonline.nl
24,99 betaald, niets ontvangen. Oplichters!