Virkelig fedt at de har så gode priser…
Virkelig fedt at de har så gode priser i forhold til andre hjemmesider
Mega godt og er tilfreds med leveringstid
Velkommen til Brand Store. Hos os finder du eksklusive mærkevarer – tøj, tasker, sko og meget mere. Vi udvælger nøje hvert eneste produkt, så du kun får det bedste af det bedste. Alle varer er 100% ægte og importeret fra bl.a. Italien og Frankrig 🇮🇹🇫🇷 Vi sælger ikke bare hvad som helst – vi håndplukker de flotteste styles og bruger tid på at finde unikke items, der skiller sig ud. Her handler det ikke om mængde – men om kvalitet, stil og god smag!
8660, Skanderborg , Denemarken
Virkelig fedt at de har så gode priser i forhold til andre hjemmesider
Mega godt og er tilfreds med leveringstid
Flotte produkter og hurtig svar fra kundeservice !!
Virkelig hurtig kundeservice! Fik min ordre ret hurtigt, gode priser de også har!
Virkelig god service!! Fik mine ting i tide og det var ligesom på billedet
Hurtig levering, og rigtig god kvali! Jeg er tilfreds😍 Det bliver ikke sidste gang jeg shopper her
Lækker kvalitet og hurtig levering !
Så god kundeservice, jeg købte en taske fra Guess og der var hurtig levering og jeg er rigtig tilfreds !
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne hjemmeside og kan klart anbefale den videre. Siden er brugervenlig, overskuelig og nem at navigere rundt på, hvilket gør det hurtigt at finde det, man leder efter.
Bestillingsprocessen fungerede uden problemer, og det hele var enkelt og effektivt. Derudover var informationerne klare og præcise, hvilket gav en god tryghed undervejs.
Alt i alt en professionel og pålidelig hjemmeside, som jeg helt sikkert vil bruge igen fremover.
Jeg købte nogle sneakers og en taske, hurtig leveringstid og rigtig god kundeservice
Det er også billigere end andre hjemmesider
Er 100 % tilfreds

Antwoord van Brand Store DK
Lees meer over geverifieerde reviews.