Net als iedere gedupeerde hier heb ik ook mijn bestelling niet ontvangen. Bestelling was voor 7 euro - een LCD scherm - voor de Nokia N95. Wellicht had ik eerder de reviews moeten lezen. Nu achteraf... Toon meer

deze website is pure oplichterij bestelling geplaatst via link op Google , en na bestelling en betaling zie je pas dat er weken niet geleverd gaat worden , en op de homepage staat deze tekst :... Toon meer

Het lijkt inderdaad veel op oplichterij. Bestelde artikel niet leveren, nu al 5 weken geleden besteld,niet reageren op mails, ook geen geld retourneren enz. Heb de neiging het adres op te zoeken en l... Toon meer

Het scherm van mijn Microsoft Lumia 535 sneuvelde tijdens een stoeipartijtje met mijn kleinzoon. Op internet gekeken naar een reparatie mogelijkheid en kwam op de site van Brapa terecht die losse... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Touchscreen Lumia 535, eind goed al goed!

Na in eerste instantie snel een nieuw touchscreen voor mijn Lumia 535 te hebben ontvangen, bleek dat er 2 verschillende types van bestaan. En het nieuwe scherm was anders dan de kapotte. Brapa wist dit vooraf blijkbaar ook niet, want nadat ik dit gemeld heb, is er een waarschuwing bij de omschrijving toegevoegd. Ik heb overigens binnen twee weken kosteloos het goede touchscreen ontvangen dat perfect werkt. Kortom heel goede service!

8 juli 2016

Prima

Maandag de bestelling voor een nieuw scherm van het tablet besteld, woensdag was deze in huis. Scherm werkt perfect.

4 juli 2016

Prima en snel geleverd door Brapa.

Prima service van Brapa. Glas besteld voor Nokia telefoon, zonder frame. Kreeg e-mail dat er, zonder meerprijs, glas met frame geleverd zou worden omdat die wel op voorraad was. De volgende dag al in huis. Telefoon werkt weer prima. Zeer tevreden!

23 juni 2016

Ipad werkt weer perfect

Vorige week mijn iPad laten vallen en deze keer was hij gebroken. Allemaal barsten in het scherm. iPad was echt onbruikbaar. Bij Brapa.com een nieuw voorglas besteld. De prijs viel erg mee. Had het in een paar dagen binnen. Er op gezet en alles werkt weer perfect.

11 mei 2016

zoontje blij, mama blij

Toppie. Snelle service.
Heb overal naar het scherm voor de Kurio tablet van mijn zoontje gezocht. Alleen bij Brapa.com kon ik het vinden. Ik wist niet precies welke ik moest hebben. Ze vroegen me een paar foto's van de tablet te sturen en daarna kreeg ik een link om het te bestellen.
Zoontje blij, mama blij. Partner trots, want hij heeft het wel even zelf gerepareerd.
Brapa bedankt!

3 mei 2016

Top service

Verkeerde bestelling geplaatst, maar door de goede service heb ik het kunnen corrigeren met ze. Bestelling op tijd binnen, niet net als de andere websites die beloven te bezorgen de volgende dag en het niet doen.

17 april 2016

Snel en servicegericht

Scherm van mijn Panasonic DMC-TZ7 gaf de kleuren geschift weer.
Een kleurverloop gaf twee velden met egale kleur met daartussen een geblokte grens van kleuren scheiding.
Vond Brapa.com en belde of het scherm zelf de oorzaak zou zijn of elektronica evt software. Kon men geen antwoord op geven, advies, bestel gewoon een scherm en sluit dit voorzichtig aan zonder de folie te verwijderen, blijkt de oorzaak iets anders te zijn, stuur scherm terug en er wordt gecrediteerd, heel mooi dus en onmiddellijk besteld en snel in huis..
Oorzaak bleek het scherm te zijn, het monteren was best een klus omdat het eigenlijk voor mij allemaal te klein is om zonder loep te monteren, dankzij filmpjes van YouTube en mijn dochter van 14 (jonge ogen) is het zaakje heel goed afgelopen en heb ik weer fototoestel als ooit tevoren.
Doortje (van Brapa.com), dank voor je advies en terugstuur garantie.

18 maart 2016

Prima levering, prima service

Voor een kapot telefoonscherm een nieuw scherm besteld ter reparatie. Na een paar testen blijkt het scherm bij aflevering niet te werken. Contact met BRAPA levert een eenvoudige oplossing: terugsturen in ruil voor een nieuw scherm. Binnen 2 dagen is het nieuwe scherm geleverd. Binnen 5 minuten is het nieuwe scherm goed getest en gemonteerd in de telefoon.
Prima afhandeling BRAPA!

14 maart 2016

Ik ben zeer tevreden over Brapa, gewoon uitstekend.

Op wintersportvakantie is onze camera gevallen een panasonic luminix fs16 en en het scherm kapot. Na terugkomst googelen. Twee bedrijven boden een nieuw scherm aan voor € 50. Brapa bood het aan voor €12,50 + verzendkosten. Totaal 17,50. Die gok wilde ik wel wagen, dus snel besteld. Daarna las ik enkele recensies van ontevreden klanten. Ik kon ook geen fysiek adres vinden op de site van Brapa. Ik was bang dat ik mjn geld kwijt was. De volgende ochtend stond er een pakjesbezorger op de stoep. Tot mijn verbazing was het pakje met het scherm er al. 's Middags een fijne kruiskopschroevendraaier opgezocht en de camera opengeschroefd. Het scherm vervangen, toestel in elkaar, geen schroefje of ander onderdeel overgehouden, batterij geplaatst en ... de camera werkte weer. Ik ben zeer tevreden over de lage prijs en de zeer snelle levering van Brapa. Totaal niets op aan te merken

voordelig en goed

Voordelige onderdelen.

Per abuis had ik het verkeerde onderdeel besteld. Dat is keurig opgelost met een tegoedcode waarmee ik een nieuwe bestelling kon plaatsen.

Mijn telefoon kan weer een tijdje mee. En dat is goed voor het milieu.

Touchscreen Bestelt

Dag Allemaal. nogmaals bedankt Brapa Voor
De snelle levering en prijs/kwaliteits verhouding
van het Touchscreen
Microsoft Lumia 535 (RM-1089 (scherm digitizer glas zwart)
Ben erg tevreden bestelt na paar dagen was het binnen zelfde
avond nog gemonteert en doet het uitstekend
dus voor BRAPA een grote Dikke Duim LIKE
was even pielen om het oude scherm eraf te krijgen
maar het nieuwe was plakken erin duwen 1 klik vast
schroeven terug zetten telefoon dicht en aan
nogmaals bedankt Brapa Top
Levering 100%
Prijs/Kwaliteits Verhouding 100%
Alles werkt weer naar behoren

tweede scherm wel heel.

na de eerste tegenvaller dankzij post nl komt er ongevraagd een tweede digitizer voor mijn mobiel binnen. deze heeft buiten het zelfde doosje binnenin dit keer wel een extra bescherming waardoor het heel is gebleven. post nl doet er blijkbaar alles aan om de spullen kapot te krijgen want het doosje is weer geplet. maar dit keer is het dus wel heel gebleven. brapa heeft zonder extra kosten een nieuw scherm gestuurd.
en dat is toch een opsteker en een goede beoordeling waard. :-)

8 februari 2016

Communicatie verbeteren

4 januari 2015 een bestelling gedaan en 8 januari 2015 gemaild om te informeren wat de status is tot op heden geen enkele respons telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd .

Uiteindelijk kwam het artikel na 3 weken en was het de verkeerde kleur gemaild en dit keer wel meteen antwoord en kon het artikel terug en had ik 3 dagen daarna het juiste artikel in huis.

De producten zijn prima en de communicatie is normaal ook beter na telefonisch contact achteraf begrepen dat er onder bemanning was door ziekte .

11 januari 2016

Slechte service, levering

Zeer slecht ... Klachten worden niet goed opgelost ... Telefonisch onbereikbaar ... En op mails wordt slecht gereageerd oplossingen alleen voor hun kant opgelost ...
Mailtjes worden zelfs helemaal niet meer beantwoord als je met een echte klacht zit die niet goed opgelost wordt en je uiteindelijk na een paar maanden boos wordt ..en een slechte review geeft wordt opeens de mail weer beantwoord

11 januari 2016

Sneller levering, goed contact met de klantenservice

Ik kwam Brapa.com tegen dmv. Google, en voor Brapa gekozen omdat ze het goedkoopst zijn. Nav. de beoordelingen hier, durfde ik de gok wel aan.

Inmiddels al 3x een smartphone schermpje (glas) besteld, verdeeld over 3 bestellingen en 3x de volgende dag in huis, ook op zaterdag. Top dus!

Helaas de derde keer verkeerd besteld (onduidelijk of het door mij kwam, of door Brapa) en het terugsturen is een makkie als je hun FAQ leest (helemaal onderaan).

Helaas duurt de afhandeling + opnieuw toesturen (juiste) artikel wat langer, hier ging in totaal bijna 2 weken overheen.

Maar dit was zeker niet de laatste bestelling, ik ben positief.

9 oktober 2015