Net als iedere gedupeerde hier heb ik ook mijn bestelling niet ontvangen. Bestelling was voor 7 euro - een LCD scherm - voor de Nokia N95. Wellicht had ik eerder de reviews moeten lezen. Nu achteraf... Toon meer
deze website is pure oplichterij bestelling geplaatst via link op Google , en na bestelling en betaling zie je pas dat er weken niet geleverd gaat worden , en op de homepage staat deze tekst :... Toon meer
Het lijkt inderdaad veel op oplichterij. Bestelde artikel niet leveren, nu al 5 weken geleden besteld,niet reageren op mails, ook geen geld retourneren enz. Heb de neiging het adres op te zoeken en l... Toon meer
Het scherm van mijn Microsoft Lumia 535 sneuvelde tijdens een stoeipartijtje met mijn kleinzoon. Op internet gekeken naar een reparatie mogelijkheid en kwam op de site van Brapa terecht die losse... Toon meer
Na meer dan 2 weken niks gehoord en niks ontvangen...
Brapa heeft mij enorm teleurgesteld.
3 dagen na mijn bestelling gemaild wanneer ik het pakketje zou ontvangen. Toen kwam de enige reactie tot nu toe: de huisnummer toevoeging staat in het verkeerde vakje dus we kunnen uw bestelling niet leveren.
Nadat ik dit heb aangepast geen reactie meer vernomen...
2 keer heb ik daarna alweer gemaild. Echter zonder reactie. Ik heb dus nog steeds niets ontvangen. Alleen zojuist een mailtje of een een reviee wil plaatsen. Helaas een zeer slechte ervaring. Misschien dat er op deze review wel gereageerd wordt...?
toch nog geleverd gekregen
1 mail gekregen dat het in bestelling is bij de fabrikant
1 mail gekregen om te vragen om feedback te geven over het bestelde item
na een hele tijd een paypall dispute geopend, vanaf dan krijg je pas reactie van brapa.com.
gevraagd voor een refund en raar maar waar tegen de volgende reply was het item plots binnengekomen en hebben ze het toch geleverd
Blij dat het toch nog goed gekomen is.
Supersnelle en adequate service!
Ik ontving m'n Leica camera display al binnen 24 uur na bestelling.
Alles werkt nu weer perfect en dat alles voor een zeer sympathieke prijs! Top!!
Robert Witkamp
super tevreden
Ik had zondag een glasplaat voor mijn telefoon besteld en dinsdag al binnen.
Wat een waardeloos bedrijf!
Ik had een scherm van een Nexus 4 besteld bij dit bedrijf, het product zou op voorraad zijn. Echter na 5 dagen nog niets gehoord of binnen gehad. Ik heb veelvuldig gemaild en gebeld en aangegeven dat ik mijn geld teug wilde. Dit zou helemaal goed komen want het zou nog wel twee weken duren voordat het product er was. Daarna ging Brapa.com twee weken op vakantie. Nog twee maanden verder en heel veel mailtjes verder heb ik toch eindelijk mijn geld terug gekregen.
Doe geen zaken met ditr bedrijf!
Gekregen wat ik besteld heb (goede service).
Ik deel de negatieve ervaringen met Brapa.com totaal niet; op 24-03-2015 heb ik een scherm voor mijn zoons "Kurio" tablet besteld (voor een mooi prijsje) en betaald, op 28-03-2015 opende ik 's morgens mijn mail en zag daarin de bevestiging vanuit Brapa.com dat ze de bestelling de vorige dag verzonden hadden en inderdaad 's middags ontvingen wij netjes, goed verpakt het gewenste scherm. Heden ochtend 29-03-2015 een uurtje bezig geweest, scherm is vervangen en zoonlief kan weer met veel plezier op de tablet spelen, kijken, puzzelen etc etc.
Wellicht dat de leveringssnelheid wat omhoog kan, maar binnen een week vind ik toch best nog wel redelijk.
Ik kan alleen maar aangeven dat ik tevreden ben met Brapa.com, volgende keer zou ik daar zo weer bestellen.
Goede service.
Voor wat betreft de slecte beoordelingen van anderen, kan ik niet oordelen; mijn ervaring is goed, maar niet uitstekend.
Op zondag 2015-03-21 heb ik een bestelling gedaan, welke ik op woensdag 2015-03-25 heb ontvangen, geen trage afhandeling dus.
Behalve de bestelingsbevestiging nog een bevestiging van het versturen ontvangen. Bij het geleverde product, op de factuur geven ze nog eens extra aan dat je het beschrermfolie moet laten zitten tot je weet dat het product werkt, dat vind ik een plus.
Een iets duidelijker communiceren over de levertijd of bijvoorbeeld track & trace voor de bestellingen zou Brapa wat mij betreft een uitstekend kunnen opleveren. Wat Brapa wat mij betreft ook wat beter zou kunnen doen is feedback geven op de reacties hier en hun eigen gastenboek.
Oplichters zijn het in ieder geval niet; het lijken slordigheden of kinderziekten, maar dat laatste is na vier jaar operationeel te zijn wel eigenaardig.
Slecht, slecht en nog een slecht
Besteld, betaald en een bevestiging ontvangen van Brapa.com. Een dag later al direct een mailtje van Brapa met wat vage excuses waardoor de bestelling later zou komen. Gereageerd dat ik de bestelling wel zie verschijnen. Dagen verstrijken, maar niets...
Gemaild naar Brapa, geen reactie. Maar een keer wat indringender gemaild en toen eindelijk reactie. Uit de track and trace code bleek dat de verzending nog wordt voorbereid door Brapa.
Conform Wet Koop op Afstand de overeenkomst ontbonden (informatie hierover ontbreekt op de website van Brapa.com, hoewel dit wettelijk verplicht is). Niets meer gehoord van Brapa.
Ik ga juridische stappen ondernemen (aangifte doen tegen de eigenaren en een deurwaarder inschakelen om het door mij betaalde bedrag op hen te verhalen).
Prima!
Nieuw scherm besteld voor mij LG Optimus G Pro. Voor zover ik kon achterhalen, is Brapa de enige webshop in Nederland die ook alleen het glas levert, en niet meteen de hele schermmodule voor 200€. Met 30€ was ik klaar. Binnen 4 dagen in huis. Super! Toegegeven ik ben handig in dit soort dingen, dus het vervangen was een fluitje van een cent. Alles werkt weer lekker, zonder spinnenwebben van barsten! :)
Misschien is de webshop van Brapa niet voor iedereen, aangezien het niet super gelikt is en zoeken naar je onderdeel misschien niet iedereen snapt, maar van de andere kant vind ik de opzet van de site wel precies aansluiten bij mensen die zelf hun toestellen durven open te schroeven en onderdelen te vervangen. Die weten wat ze willen.
Prima ervaring, Ga ik zeker vaker doen!
absolute bodemprijzen
brapa is niet de snelte qua levertijd, maar de bodemprijzen voor lcd schermphes voor de ipod en telefoon, behuizingen en andere onderdelen maken dat weer goed.