Zeer duidelijk omschreven,de eerste biertjes met de pannen gemaakt, en inmiddels naar een brouketel gegaan, super makkelijk hij volgt geheel mijn recept voor opwarmen etcetera. Blond ipa dubbel allem... Toon meer

Mijn eerste brouwpakket van Brew Monkey heb ik cadeau gekregen op mijn verjaardag, tijdens mijn eerste brouwsessie rolde helaas de hydrometer van tafel - in duizend stukjes en alle kogeltjes over de v... Toon meer

We hadden een bierbrouwpakket besteld, alleen leek deze maar niet aan te komen bij DHL. Zonder dat we er een belletje achteraan hoefden te doen nam Brew Monkey zelf al contact op met ons dat ze het aa... Toon meer

Levering van mijn vergistingsvat duurde veel langer dan aangegeven stond. Dit kwam volgens de verkoper omdat ze onderschat hebben dat het zo vlot liep met deze ketel. Voor de rest altijd prima op ti... Toon meer

1. Thuisbrouwwinkel
  2. Bierwinkel
  3. Brouwerij
  4. Bedrijfscadeau leverancier
  5. Cadeauwinkel

Thuis bier brouwen was nog nooit zo eenvoudig met een Brew Monkey Bierbrouw pakket. Met onze bijgeleverde mout, hop en gist leer je met echte ingrediënten bier brouwen. Bestel je startpakket online en ga morgen nog aan de slag. Het pakket bevat een uitgebreide handleiding en op onze website vind je handige video's waarmee wij jou begeleiden door het proces. Mocht je toch nog vragen hebben dan zijn wij goed en snel bereikbaar via Whatsapp en Facebook.

4,7

Uitstekend

1K reviews

Top service!

Bierbrouwset nog niet gebruikt, maar top service. Er was iets mis gegaan bij de bestelling. Dit werd heel erg netjes verholpen door Brew Monkey. Als het bierbrouwen net zo verloopt als de service, dan kan er niet veel mis gaan.

27 augustus 2023

behulpzaam

ik had een verkeerd adres ingevoerd en dit is probleemloos aangepast door een van de medewerkers

22 augustus 2023

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk

Er ontbrak iets aan het pakket. Gemaild en de volgende dag al nageleverd zonder enig probleem. Klasse!

20 augustus 2023

Pakket voor 5 liter bracht 4 liter bier op

Van mijn dochter het luxe bierbrouwpakket gekregen om 5 liter bier te maken. Na 2 en een halve week gisting de emmer afgetapt in een gesteriliseerde pan en een dikke laag bezinksel dat in de emmer achterbleef weggegooid. Daarna het bier weer in de emmer gedaan omdat het nog vrij troebel was en na 3 dagen nogmaals het bezinksel op dezelfde manier als de eerste keer verwijderd. Had nu nog maar 3,9 liter bier over met een alcohol percentage van ca 8% (met vinometer bepaald)
Voor nagisting en om 12 flesjes te kunnen vullen 24 gram suiker in 100ml water opgelost om 4 liter bier te verkrijgen voor 12 flesjes. De flesjes gevuld, maar na 3 dagen zie ik nog geen hergisting optreden en lijkt het bier te mislukken. Gezocht op internet wat het probleem zou kunnen zijn en lees ik dat voor nagisting verse gist wordt toegevoegd. Helaas zit er geen gist voor nagisting in het pakket en wordt er in de handleiding er ook niets over verteld. Dus nu maar een flesje geopend om te proeven. Tot mijn verbazing was het bier toch goed nagegist en smaakte best goed. Kennelijk was het door het glas van het flesje niet goed te zien dat de gisting toch was begonnen. De overige 11 flesjes ga ik nu nog een paar weken koel weg zetten.

28 augustus 2023

goedendag

goedendag, helaas niet te spreken over jullie service dit omdat ik 2 pakketten heb besteld en betaald en er maar 1 heb binnen gehad

13 augustus 2023
Logo Brew Monkey

Antwoord van Brew Monkey

Goedemiddag Wim,

Allereerst excuses voor deze fout! Er is inderdaad iets verkeerd gegaan met uw bestelling waardoor u maar 1 pakket heeft ontvangen in plaats van 2.

Nadat u contact heeft opgenomen met ons, hebben wij direct een nieuwe zending aangemaakt. Inmiddels is het tweede pakket onderweg naar u.

Nogmaals excuses voor dit ongemak!

Brew Monkey

Goede service. Ik bestelde per ongeluk het verkeerde artikel. Binnen no time had ik reactie van de klantenservice en is alles netjes opgelost.

27 juli 2023

Super

Bestelling, zoals gewoonlijk, snel geleverd. Ook als ik vragen heb worden deze snel en vakkundig beantwoord.

8 augustus 2023

Goede behandeling van bestelling

Goede behandeling van bestelling. Alles was aanwezig in de doos en het pakketje werd geleverd op tijd .
Het bier is al gebrouwen en nu nog afwachten of het gelukt is.
Het zal zeker niet aan de uitleg zijn want die was duidelijk en goed.

8 augustus 2023

Nieuwe hobbby

Super leuk idee. Duidelijke instructies en goede reactie op de socials als je toch nog een vraag hebt. Meteen nieuwe pakketten besteld!

6 augustus 2023

spaaractie

Via de spaaractie met korting een pakket dubbel besteld. In overleg pakket later willen afleveren. Dat was geen probleem. Kreeg zelfs al een verzendbevestiging. Drie dagen later werd gemeld dat pakket niet leverbaar was. Moest maar wat anders bestellen. Ik bestel niet voor niets een pakket dubbel. Geen passende oplossing geboden. Bestel hier niets meer. Klant blij maken met een leuke actie en dan de zaken zelf niet voor elkaar hebben

6 augustus 2023
Logo Brew Monkey

Antwoord van Brew Monkey

Goedendag Peter,

Wat vervelend dat het dubbel bier niet geleverd kon worden. Deze smaak hebben we de laatste tijd weinig verkocht waardoor we deze minder om voorraad hebben dan bijvoorbeeld de Tripel of het Blondbier. Na de succesvolle spaaractie is er verhoudingsgewijs bijzonder veel Dubbel besteld waardoor we snel door de voorraad zijn gegaan. Net als u zijn er andere mensen die om een latere levering vroegen en aangezien onze systemen zijn ingericht op snel verzenden is hier iets fout gegaan.

Zou u ons kunnen mailen wat voor u een passende oplossing zou zijn geweest? Mijn collega heeft u een vervangend pakket aangeboden waarna u vroeg om de opties. Wij verwachten op korte termijn geen levering van de Dubbel, daarom was deze niet opgenomen in de opties (anders hadden we deze optie ook opgenomen met een verwachte levertijd). Hierna was u vrij resoluut over het feit dat voor u alleen de dubbel een oplossing zou zijn. Dus hebben we op uw verzoek uw geld teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.