Brillereparation Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine brillestel med næste nye glas til 8000 kr knækkede indfatningen om glasset, min optiker forsøgte at få brillen repareret. Den reparation kunne ikke klare at få glasset sat i. Brillen og de nye g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, billigt og effektivt. Sendte solbriller med knækket stang mandag og torsdag er de retur i repareret stand. Reparationen er ikke synlig og super flot. Hængsel er loddet. Havde forinden været ho... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super !!! Mine brille, der var af titanium, var knækket ved skruen. Ringede til butikken der ligge i Bremdal ved Struer, aftalte en tid næste dag vor jeg kunne komme derop, skulle lige sende et bille... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem fantastisk behandling og service!!!: Bestilte reparation af et par solbriller hvor næseryggen var knækket af og inden ugen var omme fik jeg dem retur fikset og pudset og pakket så fi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, hurtigt og super tilfreds

Jeg havde et par ældre briller med skæv stang. Jeg havde spurgt i butikken, hvor brillerne var købt om de kunne ordne det. Svaret var, at det ikke kunne lade sig gøre.
Faldt tilfældigvis over brillereparation og tænkte det var et forsøg værd. Brillestangen er nu ordnet og jeg er meget glad for at jeg igen kan bruge brillen.
Servicen var hurtig. Jeg sendte en fredag og fik retur torsdagen efter.
Stor ros fra en glad kunde.

13 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen fornem og god service

Simpelthen fornem og god service. Jeg fik knækket en næsebøjle af min brille, og som andre fik jeg at vide fra min optiker,at man ikke kunne reparere næsebøjlen på brillen, så jeg skulle købe nye briller. Heldigvis fandt jeg brille reparation på nettet, så nu er mine briller repareret med lavet næsebøjle, så flot man overhovedet ikke kan se reparationen. Mange tak til og for Brillereparation.dk

9 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og høj kvalitet

Arbejdet er af topkvaliteten, processen er hurtig, og priserne er meget rimelige. Kommunikationen via email er imponerende god – hurtige og klare svar, som gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg er utrolig tilfreds og vil uden tøven anbefale dem til andre!

9 januari 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Næsebøjle var knækket og blev repareret så flot. Brillereparation.dk modtog mine briller tirsdag og blev afsendt onsdag. Rigtig god service og vil anbefale til andre.

19 december 2024

Fantastisk

Fantastisk. Min optiker oplyste at brillerne ikke kunne laves. Søgte på nettet og fandt brillereparation.dk. Sendte brillerne med posten onsdag og fik dem retur med posten lørdag 3 dage efter. Brillerne er så gode som nye og det kostede mig blot 378 kr. Eneste minus er at jeg kun kan give dem 5 stjerner.

23 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god løsning hvis brillerne…

En rigtig god løsning hvis brillerne går i stykker
Jeg har fået en rigtig god oplevelse med at få mine briller repareret, efter de gik i stykker.
Processen har været nem og enkelt, siden jeg har valgt 'Ro i maven pakken'. Jeg modtog en pakke med GLS, som jeg skulle bruge til at sende mine briller til værkstedet. Efter 4 dage fik jeg dem retur og repareret. Kan varmt anbefaledes hvis man kommer til at skade sine briller.

7 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god løsning hvis brillerne kommer i stykker

Processen har været nem og enkelt, siden jeg har valgt 'Ro i maven pakken'. Jeg modtog en pakke med GLS, som jeg skulle bruge til at sende mine briller til værkstedet. Et par dage efter, fik jeg dem retur og repareret. Kan varmt anbefaledes hvis man kommer i klemme med sine daglige briller.

1 november 2024

Kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale at få repareret briller her. Det er nemt, billigt og brillerne laves hurtigt og professionelt.
En knækket skrue sad tilbage i stellet, men det blev lavet til UG.

25 oktober 2024

Hurtigt og nemt

Fremragende oplevelse. Hurtigt, nemt og ikke mindst en reparation af et par briller, der ellers af købsbutikken var meldt “total skadet” og ikke kunne laves igen.

Mine bedste anbefalinger

24 oktober 2024

Brillereparation.dk er fremragende

Super hurtig jeg fik mine briller lavet. Ellers fået oplyst hos 2 optikere, at det ikke var muligt, så mulighed KUN bestille en ny brille. Jeg kan kun anbefale at bruge Brillereparation.dk God pris, fuldt tilfredsstillende arbejde

19 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

All went smooth and as agreed

All went smooth and as agreed. We had 2 pair up for repair, both doomed according to the optician, and now with the invisible repair of 2 nosebridges, they are no longer doomed, but back in business. Thanks for swift and good service

30 augustus 2024

Kanon service

Kanon service - sendte et par virkelig dyre solbriller der havde været i hænderne på en baby. Sendte dem tirsdag og fik dem tilbage torsdag. Stor anbefaling herfra.

1 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min 2 årige søn knækkede rammen i et…

Min 2 årige søn knækkede rammen i et par uerstattelige vintage solbriller. Flere optikere sagde at de ikke kan hjælpe, men Brillereperation var geniale til at fixe dem. Hele processen var nem, hurtig og billig!

21 augustus 2024

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service
Mine briller var gået i stykker og jeg sendte dem afsted tirsdag. Allerede torsdag blev de sendt tilbage igen. Så slap jeg for at bruge flere 1000 kr. på nogle nye.
De svarer hurtigt på mails.

13 augustus 2024

Kæmpe anbefaling

Havde knækket en næse bøjle/der hvor næsepuden sidder fast. Egen optiker sagde, at det krævede nyt stel. Fandt dette firma på nettet. Sendte brillerne afsted, allerede et par dage efter var de på vej retur . Man kan knapt se hvor de er svejset .
Kæmpe anbefaling.

8 augustus 2024

Virkelig god service

Virkelig god service, fik repareret to par briller som lokale optikere sagde ikke kunne laves. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra, hurtig reparation og god kommunikation.

9 augustus 2024

Total go service.

Total go service.. de modtog dem torsdag, jeg kunne hente dem igen lørdag ved tætteste pakkepost😃😃😃
Brillerne er igen som helt nye.. bravo bravo

3 augustus 2024

Hurtig og god betjening

Mine solbriller blev repareret og returneret meget hurtigt. Nogle måneder senere opstod problemet igen. Peter reparerede dem straks igen og returnerede dem til mig inden for 48 timer uden at tage betaling for porto. Fantastisk service.

30 juli 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.