Varm anbefaling til Spektrumshop. Jeg blev i mine spørgsmål mødt af en meget venlig og guidende vejledning. Jeg oplevede hurtig levering. Vejledninger som fulgte med på mailen var brugbare - og s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig fin service og lækre produkter Vi har fået gaver til børnene herfra af flere omgange. Sidst fik vi træklodser, hvor der skulle være akrylklodser med. Men det var desværre ikke tilfældet. M... Toon meer
Jeg bestilte nogle håndleds vægte til at afhjælpe mine rystelser i hænderne som jeg har på grund af min Parkinson. Jeg modtog pakken inden for den lovede tid, Vægtene lever fuldt ud op til mine... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Mobiliteitsmiddelen leverancier
- ook in
- Assistieve hulpmiddelen leverancier
- Boekenuitgever
- Boekwinkel
- Medische apparatuur leverancier
Geschreven door het bedrijf
Spektrumshop.dk henvender sig til alle personer og pårørende til folk med kognitive vanskeligheder (Autisme, ADHD, Demens, osv.), og vi er Danmarks førende one-stop shop inden for bøger og hjælpemidler inden for kognitive vanskeligeheder.
Contactgegevens
Ulvevej 13, 7800, Skive, Denemarken
- +45 77358786
- pkn@spektrumshop.dk
- spektrumshop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Er der overhovedet liv i Spektrumshop
Er der overhovedet liv i Spektrumshop? Jeg bestilte to ting for snart 2 måneder siden (20. august), men leveringstiden rykker sig hele tiden. Da der ikke ankom noget ved den sidst lovede levering, sendte jeg en e-mail rykker. Det er 8 dage siden, og i dag er der ankommet en leveringsopdatering fra systemet: Ny leveringstid den 20. November. Det vil sige i alt 3 måneder!!!
Skal de først til at producere dem eller hvad?
Det ene produkt er på lager, og jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke får det tilsendt så. Med den logistik kan den jo nå at forsvinde inden.
Ingen menneskekommunikation, kun opdateringer fra deres logistiksystem. Det er som at have købt en lotteriseddel.
Ordre nr.: 119992

Antwoord van Spektrumshop
Varm anbefaling til Spektrumshop.
Varm anbefaling til Spektrumshop.
Jeg blev i mine spørgsmål mødt af en meget venlig og guidende vejledning.
Jeg oplevede hurtig levering.
Vejledninger som fulgte med på mailen var brugbare - og selvom jeg havde brug for yderligere hjælp, så kontaktede jeg dem og blev mødt med det jeg havde behov for.
Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering
Hurtig levering og produkterne levede…
Hurtig levering og produkterne levede op til forventningerne.
Bredt udvalg
Websiden er overskuelig.
Bredt udvalg
God kundeservice
Nemt at bestille
Levede op til alle forventninger
Levede op til alle forventninger med kvalitet og hurtig levering.
Hurtig levering og hurtig svar på…
Hurtig levering og hurtig svar på mailkorrespondance
Hurtig levering og produktet lever 100%…
Hurtig levering og produktet lever 100% op til beskrivelse og billedet
Ikke som forventet
For lang leveringstid og dårlig kvalitet i de 3 ud af 4 af de produkter, vi modtog.
Rigtig gode varer
Rigtig gode varer, hurtig levering, og så var det pakket rigtig godt ind, så alt så fint ud.
Super hurtig levering af varen
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Varerne svarede til forventningerne.
Gode produkter og hurtig levering
Jeg bestilte nogle timere og sanseringe om eftermiddagen, og allerede næste morgen blev de leveret. Den overskuelige hjemmeside, den hurtige levering og de gode produkter gjorde det til en rigtig god oplevelse.
God service!!
Virkelig go' og hurtig behandling. Klar anbefaling!
Det var en fin handel
Det var en fin handel - min bog kom hurtigt og alt OK 🙂
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Rigtig god service, da jeg havde bestilt det forkerte og blev hurtigt guidet hen til det rigtige produkt.
Hjælper mine børn og giver mig tryghed
Jeg bestillte to “bidedimser”, som vi kalder dem herhjemme, fordi mit ældste barn bruger en i skolen og hans lærer gjorde os opmærksom på at de overhoved fandtes. Og nu bruger begge mine børn dem når de ellers plejer at sutte/tykke i deres fingre eller på et stykke legetøj som ikke er egnet til det.
Det er helt utroligt hvor rolige de bliver og hvor længe de tygger/bidder på dem mens vi ser film eller læser bøger eller når de er rastløse. Som forældre er jeg glad for at der findes noget som er lavet til at dække den behov de har for stimulering uden at jeg skal være bekymret for at de bliver qvalt på f.eks. plastiklegetøj.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Fint produkt