Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varm anbefaling til Spektrumshop. Jeg blev i mine spørgsmål mødt af en meget venlig og guidende vejledning. Jeg oplevede hurtig levering. Vejledninger som fulgte med på mailen var brugbare - og s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er der overhovedet liv i Spektrumshop? Jeg bestilte to ting for snart 2 måneder siden (20. august), men leveringstiden rykker sig hele tiden. Da der ikke ankom noget ved den sidst lovede levering,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin service og lækre produkter Vi har fået gaver til børnene herfra af flere omgange. Sidst fik vi træklodser, hvor der skulle være akrylklodser med. Men det var desværre ikke tilfældet. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte nogle håndleds vægte til at afhjælpe mine rystelser i hænderne som jeg har på grund af min Parkinson. Jeg modtog pakken inden for den lovede tid, Vægtene lever fuldt ud op til mine... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  2. ook in
  3. Assistieve hulpmiddelen leverancier
  4. Boekenuitgever
  5. Boekwinkel
  6. Medische apparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Spektrumshop.dk henvender sig til alle personer og pårørende til folk med kognitive vanskeligheder (Autisme, ADHD, Demens, osv.), og vi er Danmarks førende one-stop shop inden for bøger og hjælpemidler inden for kognitive vanskeligeheder.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,5

Alle reviews

65 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uovertruffen service i en sårbar tid

Jeg plejer ellers aldrig at anmelde på Trustpilot, men her er jeg nødt til det.

Jeg kontaktede Spektrumshop om en varetype, jeg ikke har prøvet før, da hele området er nyt for familien. Ikke nok med, at Tania gav en fantastisk service og forklarede grundigt om varens varianter - med en stor forståelse og empati for vores situation - dagen efter kunne jeg hente en pakke med vareprøver til at teste af for at sikre, at vi fandt den rigtige model.

Jeg er enormt tilfreds og deler min begejstring med alle, jeg møder. Tusind tak for hjælpen til Tania!

God service og prisleje

God service og prisleje. Har bestilt derfra et par gange nu, og har været godt tilfreds med jeg har fået :)

Kan varmt anbefales!

Glad Hustru - god kvalitet

Også god til private - Jeg går til spektrumshop hver gang jeg skal have kvalitet og ordentlighed... Det burde ikke være en mangelvare - men jeg køber tit fidget-ting og andre småting til huset, for at gøre min neurodivergente hustru glad - og ved Spektrumshop modtager jeg altid kvalitet til tiden :)

Skøn webshop

Jeg har handlet hos Spektrumshop de sidste fire år og altid og uden undtagelse fundet et relevant udvalg i webshoppen, modtaget hurtig levering samt opmærksom og behagelig kundeservice.

7 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har stadig ikke modtaget varerne (1 1/2måned efter bestilling)

Jeg har nu ventet næsten halvanden måned på min bestilling, mens den forventede leveringsdato hele tiden bliver skubbet. Jeg måtte selv kontakte webshoppen for at høre, om jeg overhovedet ville modtage mine varer.

Jeg fik svar om, at de kunne sende de varer, som var på lager. Jeg svarede desværre først senere på mailen (min fejl), og har nu modtaget et autosvar om, at de holder sommerferie frem til 3/8. I dag er det 25/7.

Jeg er spændt på, om jeg nogensinde modtager varerne, og vil opdatere min anmeldelse, når sagen er afsluttet.

19 juli 2026

Hej Annette

Vi skubber aldrig leveringstiden for sjov. Vi gør det når vi får besked fra vores leverandører. Den information bruger vi til hele tiden at holdes vores kunder opdateret på deres ordre og give dem ordentlig besked omkring deres levering. Dette har vi hele tiden gjort i dit tilfælde.

Du har nu svaret en mail, hvor du får et autosvar tilbage om at vedkommende holder sommerferie, men hvis det haster eller du har brug for hjælp så står der også i mailen at du kan sende en mail til dennis@spektrumshop.dk

"Hvis din henvendelse haster, kan du kontakte Dennis:
Mail: dennis@spektrumshop.dk
Tlf: 77358786"

Hvis du sender mig den mail, så vil jeg meget gerne hjælpe dig og få sendt det vi har og eftersende resten når det kommer hjem uden beregning, som vi gør med alle vores andre kunder.

Jeg ser frem til at få en mail fra dig.

Dennis, Spektrumshop

Leveringstid

De reklamer med hurtig levering og dag til dag levering, men det tager 14 dage før de sender varerne.

2 juli 2026

Hej Maks,

Vi har også dag til dag levering på 90% af vores produkter. Nogle produkter er der længere leveringstid på, men dette vil altid være oplyst på selve produktet inden du lægger den i din kurv.

Jeg vil tro du har overset dette på det produkt du har bestilt. Ellers står det faktisk også altid på vores statusportal som du kan slå din ordre op i.

Dennis, Spektrumshop

Ikke en god kvalitet.

Jeg blev anbefalet at købe "legetøj" på spektrumshop, til min uro. Men jeg synes ikke det har en særlig god kvalitet. Jeg har købt af to omgange. Første gang købte jeg en lille sansebold og en stor sansebold med kugler. Den lille bold gik hurtigt i stykker ved ventilen og den store bold er der gået et lille hul på og den taber væske. Jeg var i tvivl om det var min egen skyld at den lille bold gik i stykker så jeg købte en ny, men den er også gået i stykker ved ventilen. Jeg kan derfor ikke anbefale shoppen.

23 juni 2026

Hej Lea,

Tak for din anmeldelse. Det er jeg er ked af at høre, at du har købt noget som ikke lever op til dine forventninger.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os, hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så vil vi ofte gøre vores bedste for at gøre alle glade. Vi går meget op i at vores kunder er glade og tilfredse.

Vil du sende mig en mail på dennis@spektrumshop.dk med dine to ordre nr. og beskrivelse af fejl og produkt, så vil jeg meget gerne kigge på sagen.

Dennis, Spektrumshop.dk

fuld tilfredshed

fuld tilfredshed, er der problem løses det let og hurtigt, servicen er altid i top

8 juni 2026

Hej Mia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os altid at se når vores kunder er glade og tilfredse.

Stor virtuel krammer her fra.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke modtaget en vare der er bestilt for 3 måneder siden.

Bestilte en vare for over 3 måneder siden, får fortalt at den er i restordre og at de regner med at den vil komme inden for 14 dage.
Har stadig ikke modtaget mine varer og så har de ikke svaret på den mail jeg har sendt dem og efterspurgt hvor mine varer er.

Opdatering:
Jeg har ikke modtaget en mail fra jer. Hverken i min spam eller min almindelige indbakke.
I kan åbenbart først finde ud af at sende varen efter man skriver til jer, for der går kun et par timer efter man laver en dårlig anmeldelse til at I sender varen, så den har jo tydeligvis været på lager.
I siger at I skal være skarpere på informationen, det er vidst en underdrivelse for hvis jeg ikke havde skrevet en dårlig anmeldelse havde jeg ikke hørt fra jer. I tjekker åbenbart trustpilot oftere end jeres mail, for den e-mail jeg har sendt jer tidligere i dag har I ikke svaret på.
Min ene stjerne står og jeg handler ikke hos jer igen.

Opdatering nr. 2.
Har lige modtaget pakken, det gik stærkt når der kommer en dårlig anmeldelse.
I overholder dog ikke hvad I siger når I påstår i vil trække 10% fra, for jeg har fået en fuld regning. Fair nok, jeg betaler glædeligt fuld pris for mine varer, men så lad da være med at sige det.

16 januari 2026

Opdatering:

Hej Benjamin,

Varen var netop lige kommet hjem og vores lager var i gang med at pakke det ud, det er rent sammentræf, det er ikke fordi vi har gemt den og venter med at sende varer ud bare for at irriterer vores kunder - vi har vitterligt kæmpet for at få varen hjem og hevet i leverandøren flere gange, men det er selvfølgelig ikke noget du ser som kunde og derfor skal kommunikationen være bedre.

Vi forstår din stjerne og fortjener den fuldt ud, for det er gået for langsomt og kommunikationen har ikke været optimal.

Rabatten er min fejl, jeg har rettet den fra mit hjemmekontor samtidig med at min lagerchef har pakket og afsendt din vare - der er sendt en besked til vores bogholder om at der skal tilbageføres de 10%, så det har virkelig ikke været for at snyde der og de bør snarest kunne ses på kontoren.

Tania

Hej Benjamin,

Jeg er rigtig ked af at høre at du ikke har fået svar på din henvendelse og at det har taget så lang tid for os at få din vare frem.

Jeg kan se at du har lavet din ordre i midten af januar og normalt er der 14-21 dages levering på det produkt du har bestilt, men denne er vi også langt forbi.
På min mailboks ser det ud til at vi har sendt dig et svar i slutningen af af februar - men hvis du ikke har set denne er den måske endt i spam/uønsket?

Jeg kan dog fortælle at vi har modtaget en palle fra den pågældende leverandør hvor din bestilte vare er på, vores lager arbejder hårdt på at få varerne pakket ud og sendt af sted da vi ved der har været ventet længe, forventet levering torsdag/fredag.

Jeg retter prisen 10% ned som et lille plaster på såret, da vi virkelig beklager den lange levering, det sker sjældent, men vi skal være skarpere på at kommunikere det ud når der går for lang tid og dette arbejder vi løbende på at blive bedre til.

Tania