British Made Gifts Reviews 6.286

3. Woonwinkel
  4. Noviteitenwinkel
  5. Trouwwinkel

Info over British Made Gifts

British Made Gifts, the home of viral products and personalised gifts!

Our brands include Mini Me™, Mush Cush™, CaseSkinz™, FaceSkinz and L&S Prints.

We are a leading manufacturer of fabric based personalised products. Our best selling products include the original Mini Me™ dolls, personalised photo banners, photo blankets, officially licenced football gifts and many more custom and unique gift ideas.

If you have any queries regarding past, current or future orders, please contact us on 01535 608845 or sales@britishmade.gifts and we will try our utmost to assist you to the best of our ability.

FAQ's

What is your manufacturing and dispatch time?

All items are printed to order. We give a guideline of approximately 3 working days for your order to be manufactured and then sent Royal Mail tracked 48 or international tracked.

Why couldn't I amend my order after placing it?

To allow us to get your order out as fast as possible, we have built a slick internal system that means your order goes directly to print once it has been placed. We will always try to assist where we can but this isn't always possible. This also means it's up to our customers to ensure they have checked images, spelling and image positioning on their product.

Why is my image blurry?

You can find image guides in various places on our site to refer to. Images must be clear, light and as high quality as possible. If your image is dark, blurry and pixelated it won't look good when printed and unfortunately we cannot be held responsible.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

6K reviews

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Super geweldige mini me

Super geweldige mini me! Precies zoals beschreven.
Houdt er rekening mee dat als u besteld buiten de UK er douane koste bij komen!
Sommige van de stiksels staan wat meer op spanning. Ik ben bang dat deze het snel begeven.

9 september 2022
Logo British Made Gifts

Antwoord van British Made Gifts

Hoi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review voor ons achter te laten. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. het spijt ons dat u douanekosten moest betalen, we doen er alles aan om dit te stoppen, maar dit is helaas buiten onze handen. De Mini me pop gaat lang mee, maar laat het ons weten als dit niet het geval is.

Geweldig cadeau

Geweldig cadeau, maar nergens vermelding van de mogelijkheid tot invoer en douanekosten.
(I.p.v. 28 euro lag ik aan 50 euro)

28 december 2021
Toon reviews in alle talen. (6.286 reviews)