Geen gedoe
Ik ben zelf wat meer een leek als het gaat om excel bestanden. Ik vind het met deze tool dan ook super fijn dat ik snel vastgoedprojecten kan doorrekenen, zonder veel gedoe!
BRIX Calc is a modern financial analysis platform built for property investors and developers. It brings the calculations behind property deals into one clear, intuitive platform, from acquisitions and renovations to transformations, rental properties and long-term investment scenarios. Build complete business cases in minutes, compare scenarios and instantly see the impact on key metrics such as ROI, ROE, cash flow, DSCR, rental yields, financing and equity requirements. BRIX Calc replaces complex spreadsheets with structured calculations and clear dashboards, helping investors make better-informed decisions and confidently discuss projects with partners, lenders and investors.
Nederland
Voor mijn situatie een erg handige en overzichtelijke tool. Ik ben aan het onderzoeken of ik mijn huidige appartement kan aanhouden voor de verhuur en wilde vooral inzicht krijgen in de daadwerkelijke kosten, cashflow en het rendement op langere termijn. BRIX Calc maakt dit een stuk inzichtelijker zonder dat je zelf uitgebreide Excel-sheets hoeft te bouwen. Vooral het kunnen doorrekenen en vergelijken van verschillende scenario’s vind ik erg prettig. Super tool!
Ik was zelf wat aan het puzzelen met AI en Excel, maar zo compleet als Brixcalc had ik het niet kunnen verzinnen. De KPI’s die ik nodig heb zoals IRR, LTV en cashflow rekenen in verschillende scenario’s, looptijden en financieringen overzichtelijk door en de tool leest en gebruikt erg intuitief. Scheelt mij een hoop knutselwerk!
Super makkelijke tool om in te vullen en inzicht te krijgen wat mijn verkoopprijs moet worden voor een aantal van mijn vastgoed objecten. Vroeger deed ik dit via een simpel Excel bestand, wat een draak van een bestand werd en heel onoverzichtelijk. Via BrixCalc kan ik in een aantal clicks mooi overzicht krijgen van al mijn vastgoed objecten!
Heel gebruiksvriendelijke tool om vastgoedprojecten snel en overzichtelijk door te rekenen. Vooral de scenario’s vind ik sterk: je ziet direct wat veranderingen in rente, kosten of planning met je rendement doen. Veel financieel inzicht zonder zelf ingewikkelde Excel-sheets te hoeven bouwen. Aanrader!
Wat een handige tool! Ben zelf beginnend in vastgoed, dus was op zoek naar een template die me de nodige handvaten kon geven in het doorrekenen. Deze tool geeft je een goed inzicht in hoe interessant je vastgoed business case is en waar mogelijke risico’s in zitten. Die sliders zijn ook heel handig. En abonnement kan je op elk moment stopzetten, fijn!
Erg prettig om mijn berkeringen zo op mn telefoon te hebben zonder dat ik meerdere projecten naar excel sheets moet converteren. Zowel voor projecten in NL als UK heb ik zo mijn KPI's bij elkaar. Echt een uitkomst voor mij bij splitsing- en renovatie trajecten.
Erg tevreden met BRIX Calc! De tool is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en heeft mij enorm geholpen om vastgoedberekeningen snel en duidelijk inzichtelijk te krijgen. Zeker een aanrader voor iedereen die met vastgoed bezig is!