1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Broditcenter - Uw Brodit specialist met het meest uitgebreide assortiment Brodit proclips en Brodit houders.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Meneer in chat

Lastig gesprek, geen ruimte voor mijn vraag of verhaal

Ik had via de chat contact met iemand genaamd Ba.... van Broditcenter, omdat ik even zekerheid wilde over de montage van mijn Brodit-houder. Ik had de instructies gevolgd zoals het plaatje, maar wilde gewoon kort checken of alles goed zat en mijn ervaring delen dat het best wat kracht kostte om hem te plaatsen.

Het gesprek verliep echter moeilijk en weinig begripvol. Bayram ging niet in op mijn vraag of ik nog kon schuiven, zei dat er “geen kracht nodig was” terwijl dat bij mij duidelijk wel zo was. B maakte een opmerking als “als je boven begint, ga je al nat.”
Na wat moeizaam heen en weer werd er aangegeven dat ik het maar moest mailen. Toen ik aangaf dat ik vooral wat duidelijkheid en vriendelijkheid zocht, werd het gesprek beëindigd.

Kortom: ik wilde gewoon even zekerheid en mijn verhaal kwijt, maar kreeg een lastig gesprek zonder echt antwoord op mijn vragen of begrip.
De producten van Brodit zijn prima, maar ik hoop dat de klantenservice even reflecteert op de manier van communicatie en empathie naar klanten. Dan zou ik zeker weer een bestelling plaatsen.

11 november 2025
Logo Broditcenter

Antwoord van Broditcenter

Ik kan alleen maar bevestigen dat het een lastig gesprek is geweest. Nadat de chat ruim 20 minuten had geduurd zonder dat het duidelijk werd wat nou het probleem is en wat we moeten oplossen, had ik aangegeven om anders de situatie op de mail te zetten met beeldmateriaal zodat we erop kunnen reageren met een beter beeld.

Terwijl ik aan het wachten ben op haar mail met foto's, staat deze review al online. Ik heb mevrouw nog geprobeerd te bellen, mailtjes gestuurd. Excuses gemaakt dat het niet was overgekomen dat we alleen maar een verhaal hoefden aan te horen. Ik (Bayram) was enkel oplossingsgericht ingesteld en hoorde graag welke probleem er nou opgelost moest worden.

Harde afstraffing van mevrouw en heel eerlijk, ruim 20 minuten aanhoren vond ik wel lang genoeg. Er zijn andere chatters aan het wachten en het werk gaat ook gewoon door. Afijn. Trustpilot dient prima voor om bedrijven lekker af te straffen wanneer het niet helemaal naar wens is en zo nu en dan moeten wij er blijkbaar ook aan geloven.

Levering klopt niet met het bestelde

2 din bakje besteld ipv radio. Ik ontvang een 1 din bakje. Bij de vraag of er iets fout zou kunnen zijn gegaan krijg je dan als antwoord:
Hallo,
Dit bakje is voor een dubbel din frame bedoeld. U maakt er dan een 1 din aansluiting van. Uiteraard mag u hem retour zenden.

Wat een belachlijke uitleg is dit. Retour zenden mag maar op eigen kosten. Wegblijven hier beste mensen. Ze weten zelf niet wat ze verkopen.

25 september 2025
Logo Broditcenter

Antwoord van Broditcenter

Beste Giotti,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Wij willen dit uiteraard graag zorgvuldig uitzoeken. Zou u ons hiervoor uw ordernummer kunnen doorgeven? Dan kunnen wij precies nagaan of deze bestelling daadwerkelijk bij ons is geplaatst.

Als Brodit-specialist bieden wij diverse DIN-oplossingen aan. Deze producten worden vaak door garages of installateurs besteld, omdat zij exact weten welk type aansluitingen nodig zijn voor een specifiek dashboard. Wanneer er twijfel bestaat, kijken wij altijd graag vooraf met de klant mee aan de hand van foto’s of aanvullende informatie, zodat we een passend advies kunnen geven.

Mocht er toch een verkeerd product zijn besteld, dan is retourneren natuurlijk altijd mogelijk en ontvangt u het aankoopbedrag terug. Wij helpen u graag persoonlijk verder om dit op te lossen. U kunt ons hiervoor telefonisch of per mail bereiken.

Team Broditcenter

Perfecte service

Na eerdere zeer goede ervaringen in het verleden opnieuw een procliphouder met Brodit mount besteld. Omdat het leek dat hij geen sterke magneet had heb ik alles terug gestuurd met een briefje.
Bij terugontvangst bij het Broditcenter hebben ze gelijk de moeite genomen om mij te bellen en eea na te vragen omdat ze al het vermoeden hadden dat ik iets niet goed had gedaan.
Wat een super service, want bij het weer monteren in de auto, ben ik nu heel erg blij met mijn houder!! Rotsvast en met een goede magneetwerking.

22 augustus 2025

Puntje op de i. (Schroefjes)

Mooie houder kwaliteit vinden ze. Maar waarom zijn er te lange schroeven mee geleverd? De schroeven komen er aan de achterzijde uit en vervormen je houder. Opgelost door kleinere schroeven te plaatsen en een druppel lijm te gebruiken. Best wel een dure oplossing voor een telefoonhouder en dan bezuinigen ze op de schroeven. Kleiner en zwart zou veel beter zijn geweest.

30 oktober 2024

Brodit laat jarenlange klanten in de kou staan

Ik gebruik al jaren een Brodit houder voor mijn Iphone. Recentelijk heb ik echter een Iphone 15 gekocht met een USB-C aansluiting. Hierdoor kan ik de houder niet meer gebruiken. Het probleem zou door Brodit gemakkelijk op te lossen zijn door een los blokje met USB-C aansluiting te leveren. Kennelijk vindt men het echter commercieel interessanter als de klant de houder weggooit en een nieuwe koopt

24 september 2024

Past niet en toch geld kwijt

Mooi concept, maar op mijn dashboard past de proclip niet en dan heb je er dus niets aan.
Aangezien de clip beschadigd raakte tijdens pogingen hem toch te monteren kreeg ik m'n geld niet terug. Misschien logisch vanuit hun perspectief (onverkoopbaar product retour), vanuit mijn perspectief toch niet: ik koop een niet werkend product maar ben wel m'n geld kwijt...

16 augustus 2024

Gewoon goed, zonder opsmuk

Hoewel de website een beetje ouderwetse look heeft, werkt alles zoals je zou verwachten. Dan twijfel ik al snel, zeker bij relatief dure producten. Na een speurtocht naar reviews zag ik een hoop recente goede reviews op Google (Trustpilot nog slechts een handje vol). De ruime ‘openingstijden’ van de klantenservice via chat en het snelle antwoord dat ik laat op de avond (22.00 uur!) nog kreeg hebben me over de streep getrokken.

Ondanks de look & feel is alle informatie is compleet en het bestellen gaat soepel. Indien nodig word je ook doorverwezen naar eventuele benodigde aanvullende artikelen.

Voor mijn auto - Focus uit 2015 - zijn er weinig goede telefoonhouders zonder zuignappen. De Brodit clips zijn populair onder de bezitters van deze auto’s. Dus heb ik een clip besteld samen met een houder voor een MagSafe lader en een MagSafe lader. Binnen 2 werkdagen had ik het pakketje in huis.

Bij elk onderdeel zat een duidelijke installatiehandleiding in het Duits en Engels, inclusief foto’s. Geen algemene foto’s maar echt specifiek voor het geleverde model clip en houder! Een absoluut pluspunt. De handleiding verwees naar een ‘gap opener’ om het dashboard paneel een beetje los te wippen. Die zat er er niet bij, maar een Lego brick separator werkte ook.

De MagSafe houder kan maar met ‘slechts’ 2 van de vier schroeven worden vastgezet door het verschil in formaat van de houder en de clip. Geen probleem, want ze zijn diagonaal geplaatst. Wat ik een beetje jammer vind is dat de bijgeleverde schroeven er aan de achterkant van de clip uitkomen. Dat had ik op basis van de foto’s online al verwacht, maar dat is tot nu toe ook het enige minpunt.

De positie van de telefoon is prettig. De praktijk moet alleen nog uitwijzen of dat nog steeds geldt, wanneer ik de telefoon gebruik voor navigatie. Dan is de plek wellicht toch iets te ver van het blikveld.

Al met al gewoon een goede ervaring met deze webshop. Deze shop heeft niet de uitstraling van de ‘grote jongens’, maar biedt gewoon alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast heeft Broditcenter een goede klantenservice en is hun levertijd ook gewoon prima.

16 juni 2024

Super snel geleverd

Gisteren mijn houder voor een fiesta besteld, andere dag al binnen echt super snel ben er blij mee precies wat ik zocht een stevige houder.

10 augustus 2023

Tevreden, prima prijs

Levering volgende werkdag. In vergelijking tot andere vertegenwoordigers van brodit producten, is deze zaak een stuk goedkoper

29 maart 2023

Oppassen als je bij Broditcenter.nl…

Oppassen als je bij Broditcenter.nl besteld. Een laadkabel van amper 6 maanden oud, amper gebruikt, een geen zichtbare schade of gebruikssporen werkt opeens niet meer. Ik word afgescheept met het feit dat er GEEN GARANTIE wordt gegeven. Ik raad Broditcenter.nl niet aan en adviseer om elders te kopen.

5 juli 2022