Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Toon meer
Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Toon meer
We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Toon meer
Over Bronkhorst Buitenleven
Elspeterweg 65, 3888 MT, Uddel, Nederland
- 0577-750944
- info@bronkhorstbuitenleven.nl
- bronkhorstbuitenleven.nl
Robuuste kwaliteit en perfect uitgevoerd!
Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve mensen, ik zou zeggen: 'Kom zelf maar eens kijken wanneer u in de buurt van Zegveld (Broeksloot 67), vlakbij Woerden, bent!' Want beelden zeggen méér dan 1.000 woorden. Prachtige materialen, zeer nette, keurige timmermannen en een goede terugkoppeling en tussentijdse communicatie. Wanneer u komt: wél even van te voren bellen a.u.b. (06-21124689).

zeer tevreden klant
Alles volgens planning verlopen. zeer vakkundige advies en uiterst bekwame monteurs.
is een aanrader voor iedereen die voor degelijkheid en kwaliteit gaat.

Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden, zowel over het geleverde tuinhuis als over de mensen die dit hebben gerealiseerd. Alles straalt kwaliteit uit.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
Mooi vakwerk en fijne werklui, helemaal top!
Correct in afspraken.
Werken netjes.
Denken mee.
Maken af wat ze beloven.
Oog voor detail.
Zeer precies en nauwkeurig.
Echt vakmanschap.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
WIj zijn erg tevreden over de …
WIj zijn erg tevreden over de kwaliteit, service en after sales. Bronkhorst bedankt!

Goede afspraken
Goede afspraken, goede service en een mooi resultaat

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
We zijn heel tevreden met dit bedrijf
We zijn heel tevreden met dit bedrijf. Vriendelijk behandeld en een goed produkt geleverd. Alle materialen moesten bij ons door de woning gebracht worden naar de achtertuin; de medewerkers gingen heel voorzichtig om met dit alles. Professioneel team heeft bij ons de tuinkamer gebouwd waarbij heel netjes is gewerkt. Kleine tegenvaller was dat er een fout was gemaakt in de maatvoering, maar dit is verder goed opgelost door het bedrijf.

Genieten maar!!
Proffessioneel, goed advies en samenwerking en prachtig eind resultaat!! Inmiddels héérlijk genieten in ons buitenverblijf!

Mooi eindresultaat!
In onderling overleg tot een goed eindproduct gekomen en alles naar tevredenheid opgeleverd.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
We hebben een schitterende veranda
We hebben een schitterende veranda. Er werd goed meegedacht. Vakmanschap is duidelijk te herkennen in de afwerking.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
Relatief hoog aanschafbedrag maar veel …
Relatief hoog aanschafbedrag maar veel waar voor je geld: prima service, zeer klantgericht, goed meedenken en heel mooi vakwerk!

PRIMA ADVIES EN SERVICE
PRIMA ADVIES EN SERVICE
KEURIGE AFWERKING EN OPLEVERING
WEL WAT AAN DE DURE KANT...

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
er werd zeer efficient gewerkt
er werd zeer efficient gewerkt , ondanks sneeuw en regen in februari.
De kwaliteit van de bouw en afwerking zijn uitstekend.. Bronkhorst Buitenleven heeft zijn toch altijd iets hogere prijs waargemaakt , er staat nu een prachtig tuinhuis!

Tuinkamer
In het najaar van 2016 zijn wij met Bronkhorst Buitenleven in overleg gegaan over de bouw van een buitenkamer.
Wij zijn op een professionele en vriendelijke wijze geadviseerd over de mogelijkheden.
Op dit moment genieten wij van het prachtige eindresultaat.

Proffesioneel
Proffesioneel, en vakkundig geplaatst. Een aanwinst voor onze tuin. En nog meer belevening van het buitenleven in de tuin.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
Prachtig eindresultaat en volledig ontzorgt
De medewerkers v Bronkhorst Buitenleven zijn enorm klantvriendelijk en denken echt goed met jou mee als klant. Kleine aanpassingen worden niet gelijk doorberekend wat ook erg fijn is. Verder was het eindresultaat prachtig en werden we als klant volledig ontzorgt.

Antwoord van Bronkhorst Buitenleven
Goede service en zeer klantvriendelijk