Onze zoon studeerde af op de universiteit, ondernemingsrecht. Het leek ons een mooi kado om hem een beeld van vrouwe justitia te geven. Verschillende sites bezocht, maar de bronzenbeelden winkel in... Toon meer
Bekijk onze ✅ unieke bronzen beeld collectie met prijzen. Mooie ✅ moderne kunst beelden kopen in verschillende brons tinten | Bronzen Beelden Winkel
3e Ebbingestraat, Kampen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik wilde een fontein. Die bleek na een jaar niet leverbaar. Dat was dat. Daarna kwamen ze uit eigen beweging terug met een aanbieding. Daar ben ik op ingegaan. Maar plaatsing bleek een heel gedoe. Een geschikte datum duurde maanden. Drukte, ziekte, gebrek aan personeel en vakantie. Op de dag van plaatsing was het te warm. Ze kwamen weer niet. Weer een paar maanden verder. Uiteindelijk dacht ik het zelf wel te doen. Lever dan maar zonder plaatsing. De geleverde sokkel had echter geen gat voor de watertoevoer wat wel was afgesproken… Boor die zelf maar… De pomp waren ze ook vergeten. Er is altijd wat. Wel een mooie fontein. Vandaar twee sterren.
Gezien de reactie, agree to disagree

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl
Ik had een beeld besteld, maar om persoonlijke redenen de volgende dag de bestelling geannuleerd. De verkoper was vriendelijk en heeft meteen het aankoopbedrag terug gestort.
Het bronzenbeeltje van de tegelzetter, was nog mooier ,als op het plaatje, de levering was twee dagen ,hij was heel goed en zorgzaam ingepakt. En de tekst die erop moest ,was zo mooi ,zelfs het hartje was erop gezet! Dank jullie wel voor levering van dit prachtige bronzen beeltje ! En de goede service!!!
Ik heb helaas een beschadigd beeldje ontvangen. Heb hier direct na ontvangst over gemaild met het factuurnummer erbij zoals wordt aangegeven. Heb inmiddels een nieuw beeldje ontvangen.
Goede service 👍🏻

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl
Het is een uniek bedrijf. Het is niet eenvoudig om een reparateur voor bronzen beelden te vinden en hoewel ze vanuit Kampen helemaal naar Brabant moesten rijden, zijn ze toch gekomen om ons beeld te repareren. Wat een super service! Mocht ik in de toekomst nog een vakman nodig hebben dan zal ik zeker bellen.
Enkele dagen geleden ons beeld besteld en gisteren werd het vakkundig geplaatst in onze tuin nadat er ook werd meegedacht over de juiste plek.
Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor dit bedrijf. Heel veel keuze uit mooie beelden , vriendelijk advies en vakkundige plaatsing, echt een aanrader!
Prachtig beeld "levenspad"
Helaas paar keer moeten bellen, zou opgehaald zijn in plaats van te leveren. Daarna maandag thuis gebleven omdat het gebracht zou worden. Weer gebeld en dinsdag geleverd. Als laatse gebrkd aangezien onderhoudssetje er niet bij zat. Laks met leveren maar beeld is mooi.

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl
Ik was opzoek naar een cadeautje voor een echtpaar die 18 jaar getrouwd waren, en zo kwam ik op hun website en een bronzen beeldje besteld deze was snel geleverd en hun waren er echt blij mee, na het bekijken van het beeldje moet ik zeggen echt gaaf gedaan en komt overeen met de foto op de website.
Super gedaan.
De beeldjes waren heel snel binnen en ik ben telefonisch en via mail erg goed geholpen. Ik ben erg te spreken over de goede service die ik gekregen heb. Zeker een aanrader!
Voor een zeer verdrietige gebeurtenis wouden wij vanuit een school een mooi herinnerings beeldje aan de nabestaande geven.
Het beeldje op de site voldeed niet helemaal aan onze wens. Maar na kort mail contact, hebben ze voor ons het bestaande beeldje op de site aangepast.
Een groot compliment voor dit bedrijf! De service is geweldig! Meerdere malen een mail gehad met een update van ons bestelde beeldje.
Het beeldje is inmiddels bij de nabestaande waar het een prachtige plek heeft gekregen.
Bedankt voor jullie geweldige service en jullie luisterend oor zodat jullie precies wisten wat onze wensen waren!
Jullie krijgen van ons 5 sterren met een gouden randje!
**Het beeldje kusjes naar de hemel met twee sterren**
Bronzenbeeldenwinkel heeft ons fantastisch geholpen nadat ons mooie beeldje was gevallen en beschadigd. Zo’n goede service kom je niet vaak meer tegen. Dank jullie wel voor de goede en snelle service.
Enige weken geleden 2 gouden hart beelden besteld. Goed verpakt binnen gekomen. Heel erg blij mee. Maar er zat geen kaartje bij met de mooie tekst die bij de afbeelding op de site staat. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel een antwoord en worden te kaartjes alsnog opgestuurd. Heel blij mee en ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Compliment
De door ons gedane bestelling is met zorg en naar volle tevredenheid uitgevoerd
Beeld besteld op 29 april (met als uiterste leveringsdatum 14 mei) dit ter gelegenheid van een 50ste verjaardag op 16 mei. Tot op 13 mei niks vernomen van de firma. Op 13 mei melden ze dat het beeld geleverd wordt op 16 mei (2 dagen na uiterste leveringsdatum, maar nog net op tijd!). Op 15 mei telefoontje (bij persoon waar moet geleverd worden) dat beeld zal geleverd worden op 16 mei tussen 11 en 13 u. Enkele uren er na terug telefoon dat het beeld niet op voorraad is en dus niet kan geleverd worden en zal moeten besteld worden. Ik veronderstel dus dat tussen 29 april en 15 mei niet eens naar het order werd gekeken ... Zelf telefonisch contact genomen met de firma (als opdrachtgever) en kreeg er te horen dat ze mij niet konden bereiken omdat ze een verkeerd telefoonnummer hadden (alhoewel dit correct op de orderbevestiging staat die ik ontving). Twee dagen geleden staat het beeld opeens aan de voordeur terwijl er niemand thuis is. Opnieuw geen verwittiging, beeld zomaar aan de deur waar het door iedereen kan meegenomen worden...
Besluit: zeer gebrekkige communicatie, onaangename ervaring en geen enkele commerciële tegemoetkoming voor het geklungel van de firma.
Beeld is wel prachtig!
Update op 05/06: de firma neemt contact en doet een financiële tegemoetkoming voor wat is misgelopen. Mooi gebaar wat erg wordt gewaardeerd, spijtig enkel na het plaatsen van een review. Iedereen kan fouten maken! Het is en blijf wel een prachtig beeld!

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl
Een fijn en betrouwbaar bedrijf. Het beeld en de sokkel zijn van prachtige kwaliteit. Ik heb er voor gekozen om het beeld te laten monteren en te plaatsen (inclusief het plaatsen van de urn))en dat is een hele goede beslissing geweest.ik heb er voor gekozen om een plaquette te laten plaatsen op de sokkel in een bronzen uitvoering en dit is werkelijk prachtig gedaan! Verder fijne communicatie met de klantenservice!
Super mooi beeld voor t 55 huwelijks jubileum van mijn ouders wat een top levering super snel geleverd ga hier zeker nog eens bestellen TOP
Beeld wat ik geleverd kreeg was 4,5 cm.te klein. 10 ipv 14. Kon hem wel terugsturen maar kon niks aan de prijs gedaan worden. Helaas nu te laat om ergens anders iets te bestellen. Was netjes geweest dat ze eventueel iets aan de prijs hadden gedaan aangezien zijzelf de fout hebben gemaakt. Reactietijd op bericht was wel snel.

Antwoord van Bronzenbeeldenwinkel.nl
Gisteren een beeld besteld en de volgende dag al binnen! Wauw wat is deze mooi. We hebben “trouw aan mekaar” besteld. Komende week word deze als cadeau gegeven, we weten nu al dat het een zeer geslaagd en mooi cadeau is.
Ik heb voor mijn zoon na het behalen van zijn Master Strafrecht het bronzen beeldje "geslaagd"gekocht. Het is een prachtig beeldje, tekst heb ik erop laten zetten, kaartje erbij, alles werd snel en erg goed verpakt geleverd. Echt top!
Ik heb een retour gedaan omdat ik het beeld te klein vond en mijn geld werd zonder problemen terug gestort met zelfs mijn verzendingskosten.
Zeer betrouwbare firma.