Ik wilde een fontein. Die bleek na een jaar niet leverbaar. Dat was dat. Daarna kwamen ze uit eigen beweging terug met een aanbieding. Daar ben ik op ingegaan. Maar plaatsing bleek een heel gedoe.... Toon meer
Het is een uniek bedrijf. Het is niet eenvoudig om een reparateur voor bronzen beelden te vinden en hoewel ze vanuit Kampen helemaal naar Brabant moesten rijden, zijn ze toch gekomen om ons beeld te r... Toon meer
Het bronzenbeeltje van de tegelzetter, was nog mooier ,als op het plaatje, de levering was twee dagen ,hij was heel goed en zorgzaam ingepakt. En de tekst die erop moest ,was zo mooi ,zelfs het hartje... Toon meer
Bekijk onze ✅ unieke bronzen beeld collectie met prijzen. Mooie ✅ moderne kunst beelden kopen in verschillende brons tinten | Bronzen Beelden Winkel
3e Ebbingestraat, Kampen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Enorme service en wat een vriendelijke mensen!
Het leek er op dat het beeld niet op tijd kwam, ze aarzelden geen moment en stuurde een 2e zending via een andere bezorger zodat ik het zeker zou op tijd krijgen wat gelukt is.
Perfect geregeld en mocht de 2e zending kosteloos retour sturen, super!
Mooi beeld en prachtige kwaliteit overgens, blij mee.
Onze zoon studeerde af op de universiteit, ondernemingsrecht. Het leek ons een mooi kado om hem een beeld van vrouwe justitia te geven. Verschillende sites bezocht, maar de bronzenbeelden winkel in Kampen sprong eruit. Eerst nog (een prettig) telefonisch contact gehad en uiteindelijk een mooi beeld met sokkel en tekst gekocht. Gezien de tijd konden we niet de winkel bezoeken, maar wat je op de site ziet, klopt gewoon. Een prachtig beeld, precies zoals we het wilden hebben 👌. Wij gaan zeker een keer naar Kampen om andere beelden te bekijken.
Prachtig beeldje ontvangen, goed verpakt, snel geleverd, correcte informaties via emails. Ben zeer tevreden!
Ria Cornelissen
Ik ben tevreden over de medewerkers en de manier waarop ik ben geholpen.
Mijn vraag was of het cadeau ook rechtstreeks naar het land van bestemming verzonden kon worden in dit geval naar Ierland geen probleem.
Het is nog op dezelfde dag verzonden .
BEDANKT.
Nadat ik via de mail de nodige vragen had gesteld werden die buitengewoon snel en goed beantwoord. Ik was al enige tijd op zoek naar een mooi beeld van een Spaanse stier omdat die mede symbool staat voor mijn strijd tegen het stierenvechten en overige wreedheden met dieren in het algemeen, dus ik was blij dit prachtexemplaar tegen te komen op deze website. En dat ook nog eens voor deze prijs! En na een snelle en perfecte bezorging waarbij het beeld zorgvuldig was verpakt kon ik alleen maar aangenaam verrast zijn! Een enorme aanrader dus waar ik zeker terug zal komen!