Breugem Bier Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wat een aanrader is dit! Wij hebben enorm genoten, mooie locatie, Stefan en Mo waren fantastisch, zij hebben mede onze avond gemaakt! Wat een gezelligheid! Wij komen zeker terug!

Het bier is verrassend en heerlijk. Ik had een pakket besteld dat ik al een keer eerder had besteld. Bij ontvangst bleek de inhoud anders, gebeld en superleuk gesprek gehad. Ik ga deze week even langs... Toon meer

Via onze lokale kaasboer/delicatessenshop ben ik in contact gekomen met het non-alcoholische "Zoentje". Vanaf dat moment ben ik verslaafd aan de heerlijke smaak en het frisse fruitige aroma van dit... Toon meer

Zonder problemen bij het juiste bier terecht gekomen. Het bestellen is vervolgens snel gedaan. En het op de volgende dag afleveren door de brouwer in persoon zelf maakte het helemaal af! Gewoon heel... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima

Prettig om te bestellen en werd op de hoogte gehouden wanneer pakket geleverd zou worden.
Was op tijd zodat we m mee konden nemen naar het feest.

15 juli 2024

Goede look

Erg grappig dat het een bier brouwerij is wat dezelfde achternaam is. Ik heb een gift pack met verschillende biertjes als vaderdag cadeau gegeven! Echt orgineel dus. En het is ook erg leuk met wat kaartjes erbij over de bieren en over de brouwerij zelf!

13 juni 2024

Late verzending.

De lentebok smaakt onwijs goed.

Helaas geen 5 sterren, vanwege de zeer trage reactie na de bestelling.

Op woensdagavond of besteld en betaald vanwege een proeverij op zaterdagmiddag.
De bestelling is pas een week later en na een email van mij verzonden.

Nu moest ik alles zelf opdrinken ;)

17 april 2024
Logo Breugem Bier

Antwoord van Breugem Bier

Hallo Koen, onze excuses voor de vertraagde bezorging. Door omstandigheden is jouw pakket niet meteen op de bus gegaan. Normaal gaat het echt een stuk sneller. Fijn, dat het bier je in ieder geval goed gesmaakt heeft!

Ok maar niet bijzonder!

Bij de slager een zoentje meegenomen voor mijn man. Ok bier maar niet bijzonder!
Voor de prijs van bijna 3 euro meer van verwacht.
Ieder zo zijn eigen smaak.

19 maart 2023
Logo Breugem Bier

Antwoord van Breugem Bier

Hoi Nancy, de prijs wordt uiteindelijk betaald door de ondernemer die het verkoopt. Wij hebben daar helaas weinig invloed op. Vaak vind je onze bieren nog onder de 3 euro.

Top!

Prima bereikbaar via de chat, snelle levering en heerlijk bier

25 februari 2023

Probleem Super Opgelost

Waar het pakket is verdwenen is onbekend maar na wat mail contact echt super opgelost en weer snel een nieuw pakket opgestuurd gekregen.
Vlotte en nette service.

6 februari 2023