Wat een aanrader is dit! Wij hebben enorm genoten, mooie locatie, Stefan en Mo waren fantastisch, zij hebben mede onze avond gemaakt! Wat een gezelligheid! Wij komen zeker terug!
Het bier is verrassend en heerlijk. Ik had een pakket besteld dat ik al een keer eerder had besteld. Bij ontvangst bleek de inhoud anders, gebeld en superleuk gesprek gehad. Ik ga deze week even langs... Toon meer
Via onze lokale kaasboer/delicatessenshop ben ik in contact gekomen met het non-alcoholische "Zoentje". Vanaf dat moment ben ik verslaafd aan de heerlijke smaak en het frisse fruitige aroma van dit... Toon meer
Zonder problemen bij het juiste bier terecht gekomen. Het bestellen is vervolgens snel gedaan. En het op de volgende dag afleveren door de brouwer in persoon zelf maakte het helemaal af! Gewoon heel... Toon meer
Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG, Amsterdam, Nederland
- 088-1308890
- info@breugembier.nl
- brouwerijbreugem.nl
Vraagt klanten om een review
Snelle bezorgen met een goede smaak
Ik heb een aantal bestellingen geplaatst bij Breugem afgelopen maanden. De bestellingen werden erg snel thuisbezorgd. En... de smaak van de verschillende biertjes bevallen uitstekend.
IPA en Asian White zijn voor mij de…
IPA en Asian White zijn voor mij de toppers uit de Breugem collectie. Kwaliteits bieren met een lokale twist die zeker concurreren met het top segment! Het brutbier is een absolute winnaar. De afdronk maakt dit bier tot een unieke smaaksensatie
Goede afhandeling van de bestelling.
Goede en duidelijke afhandeling van de…
Goede en duidelijke afhandeling van de order. Snelle ontvangst van het pakket, goed verpakt.
En vooral erg lekker bier ;-)
De bestelling verliep niet geheel…
De bestelling verliep niet geheel vlekkeloos, maar het eindresultaat( en daar gaat het om), gewoon de heerlijke afdronk van de diverse soorten bier, was weer meer dan de moeite waard!
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
Snelle levering en zorgvuldig verpakt! Fijn om deze biertjes te kunnen bestellen!
Vlotte reactie op mijn verzoek
creatief en klantvriendelijk
Had een pakket besteld en de andere dag was het er al en er zat nog een kortingskaart bij ook. Goed gedaan
Wij hebben 1 doos besteld van het Queen…
Wij hebben 1 doos besteld van het Queen Gambit bier blond, netjes geleverd en de inhoud was/ is zo heerlijk het is een top biertje.
Duidelijk en intuïtief
Gewoon heel erg tevreden over het gehele traject van begin tot eind.
Het lekkerste speciaal bier komt uit de Zaanstreek!!
Ontzettend snelle (praktische) afhandeling van een bestelling en levering. Ik maak me geen zorgen dat ik zonder dit speciale bier kom te zitten. Seans Zoentje is no.1 voor mij.