Fint produkt som udgangspunkt. Jeg købte deres premium sæt og jeg oplever klart mindre kalk. Jeg er dog virkelig udfordret af at vandtrykket i netop dette hoved er så svagt, det tager virkslig lan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er super glade for vores brusesæt. Meget mindre kalk. Mere behagelige stråler fra bruseren . Fantastisk kundeservice. Vi skifter filter som anbefalet. Vi anbefaler stort dette firma.
Bedrijf heeft geantwoord
Produkterne blev leveret hurtigt, og håndteringen var enkel og effektiv. Mit hår og min hud takker jer.
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Brusefilteret hjælper vi danske hjem med at få en bedre bruseoplevelse – med blødere vand og en reduktion af urenheder, tungmetaller og pesticider i vandet. Vi specialiserer os i brusefiltre og brusesæt, der kombinerer funktionelt design med effektive filtreringsmaterialer. Vores filtre er særligt velegnede til områder med hårdt vand og gør en mærkbar forskel for både hud, hår og kalkniveauet i badeværelset. Vi vægter ærlig kundeservice, hurtig levering og produkter, der skaber reel værdi i hverdagen. Vores mål er at give flere adgang til en mere behagelig og skånsom bruseoplevelse – hver dag.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fint produkt som udgangspunkt.
Jeg købte deres premium sæt og jeg oplever klart mindre kalk. Jeg er dog virkelig udfordret af at vandtrykket i netop dette hoved er så svagt, det tager virkslig lang tid at få hele mit hår vådt, fordi at strålerne er så tynde.

Antwoord van Brusefilteret
Hurtig levering, nem bestilling og fin opfølgning. Meget glad for både produkt og service

Antwoord van Brusefilteret
Vi er super glade for vores brusesæt.
Meget mindre kalk.
Mere behagelige stråler fra bruseren .
Fantastisk kundeservice.
Vi skifter filter som anbefalet.
Vi anbefaler stort dette firma.

Antwoord van Brusefilteret
Tak fordi i er gode håber jeg vinder

Antwoord van Brusefilteret
Hurtig levering, meget nem at montere.
Vandet bliver rigtig behageligt

Antwoord van Brusefilteret
Installationen gøres måske uden værktøj af stærke hænder, men for mig var det ikke lige til.
Tilgengæld er jeg super glad for bruseren, hovedet og rensningen, jeg mærkede forskel i håret allerede efter første hårvask.

Antwoord van Brusefilteret
Fin og troværdighed hjemmeside. Varer kom som lovet, dog lever produktet ikke helt op til mine forventninger. Valgte det dyere bruse filter og bruse hoved. Det forhindre i hvert fald IKKE kalk som var derfor jeg ville have det.
Bruse hoved sparer mig godt nok for lidt vand men tilgængæld føles vandet koldere i den forsi hullerne vandet skal ud af er så små at det når at køle ned før det rammer kroppen

Antwoord van Brusefilteret
Jeg havde bestilt ekstra filtre til min bruser, men havde ikke kunnet finde dem til nedsat pris på websiden. Tænkte det var der ikke noget at gøre ved.
Da min pakke kom havde firmaet lagt en sød seddel i pakken, ekstra filtre og en vejledning til at få dem til den nedsatte pris næste gang jeg skal købe alle nye filtre.
Bruseren virker super fint.
/Lene

Antwoord van Brusefilteret
Vi er rigtig glade for brusehovedet og den effekt det giver. Det er lidt dyrt i længden, men der har vi valgt at acceptere.
Ville være endnu bedre hvis man kunne få tilsendt nye filtre på abbonnement, så man slipper for at gå ind og købe det hver gang det skal skiftes og man så skal huske på, hvad man fik skiftet sidste gang.

Antwoord van Brusefilteret
Quick delivery, easy installation, very good customer support. I can already see the water quality improvement on my skin after a week of using it. They really do deliver what they promise.

Antwoord van Brusefilteret
Filter gør en stor forskel os og være gang vi bestiller kommer de efter dag til tiden super service de leverer

Antwoord van Brusefilteret
Vi lever i et område med meget hårdt vand og deres filter fungerer rigtig godt for vores behov, min kæreste siger i hvert fald hendes hud og hår er blevet bedre. Deres kundeservice er også eksemplarisk, de er meget imødekommende og svarer hurtigt tilbage. Kun ros herfra.

Super service.
Det gir den bedste bade oplevelse. Næsten som at være i spa. Gir det bedste badevand

Antwoord van Brusefilteret
Hele familiens hår bliver blødt og lækkert og så er der hurtig levering.

Antwoord van Brusefilteret
Nemt at tilslutte og vandet (København) føles blødere.

Antwoord van Brusefilteret
Jeg er virkelig tilfreds med både brusefilteret og den gode service. Jeg fik altid hurtigt svar, og da jeg ønskede at ændre min ordre inden afsendelse, blev det klaret uden problemer. Senere oplevede jeg, at der ikke kom helt nok vand igennem, så jeg kontaktede dem igen – og endnu en gang fik jeg et hurtigt og hjælpsomt svar.
Og jeg kan allerede mærke forskellen på mit hår! Det føles lettere, har mere fylde og mere volumen, fordi det ikke længere føles tynget af det hårde vand.
Virkelig god kundeservice, hurtig hjælp og en virksomhed, der tager ansvar for at finde en løsning. Jeg kan varmt anbefale dem!

Antwoord van Brusefilteret
Fin og ærlig service. Kvik levering og et godt produkt, der holder det, det lover.
Har bestilt igen.

Antwoord van Brusefilteret
Her brugt deres filter længe og været tilfreds.
Vi har så renoveret badeværelse og jeg har måtte undvære brusefilter et par dage. Mit hår blev så tørt og kedeligt..
Vi er så blevet færdig med badeværelse og filter kom op igen. Og endnu engang er mit hår blødt og følelse ikke tørt mere.
Fantastisk og sådan et filter kan gøre så meget.