Brusefilteret Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint produkt som udgangspunkt. Jeg købte deres premium sæt og jeg oplever klart mindre kalk. Jeg er dog virkelig udfordret af at vandtrykket i netop dette hoved er så svagt, det tager virkslig lan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lever i et område med meget hårdt vand og deres filter fungerer rigtig godt for vores behov, min kæreste siger i hvert fald hendes hud og hår er blevet bedre. Deres kundeservice er også eksemplaris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super glade for vores brusesæt. Meget mindre kalk. Mere behagelige stråler fra bruseren . Fantastisk kundeservice. Vi skifter filter som anbefalet. Vi anbefaler stort dette firma.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkterne blev leveret hurtigt, og håndteringen var enkel og effektiv. Mit hår og min hud takker jer.

Bedrijfsgegevens

1. Waterfilterleverancier
  2. ook in
  3. Sanitairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Brusefilteret hjælper vi danske hjem med at få en bedre bruseoplevelse – med blødere vand og en reduktion af urenheder, tungmetaller og pesticider i vandet. Vi specialiserer os i brusefiltre og brusesæt, der kombinerer funktionelt design med effektive filtreringsmaterialer. Vores filtre er særligt velegnede til områder med hårdt vand og gør en mærkbar forskel for både hud, hår og kalkniveauet i badeværelset. Vi vægter ærlig kundeservice, hurtig levering og produkter, der skaber reel værdi i hverdagen. Vores mål er at give flere adgang til en mere behagelig og skånsom bruseoplevelse – hver dag.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

136 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse ❤️

Det er vi virkelig glade for at høre – tak fordi du tog dig tid til at dele det 🙏😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, venlighed og fantastisk vandtryk med filter 🙋🏽‍♀️

10 mei 2026

Hej Mirela

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og vandtrykket – det betyder meget for os 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele det! 🙏

God oplevelse 🥳

Det er super nemt at manøvrere rundt på jeres hjemmeside, og jeres filter virkede virkelig godt! Det begyndte først at drille efter lidt over et år. I er nice 🥳

29 april 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden og filteret – og at det har fungeret godt for dig over en længere periode 😊

Tak for de pæne ord – det sætter vi stor pris på! 🙏

Super

Super! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 maart 2026

Hej Hanna

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det sætter vi virkelig stor pris på 🙏😊

Super skøn bruser

Super skøn bruser. Jeg var lidt skeptisk mht til strålen, om den var stærk nok til at bade under.( Jeg har prøvet andre hvor man næsten ikke kunne skylle håret ordentligt ud.)Den er så fin og effektiv. Og dens filter system har gavnet både hud og hår. Kan stærkt anbefales 👍👍👍👍👍

26 april 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det er så dejligt at høre, at bruseren lever op til dine forventninger – især når du har haft dårlige oplevelser med vandtrykket tidligere. Vi ved, hvor vigtigt det er, at strålen både er behagelig og effektiv, så det er skønt at høre, at den fungerer godt for dig 😊

At filteret samtidig har haft en positiv effekt på både hud og hår, er lige præcis det, vi ønsker at opnå.

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på! 🙌

Kæmpe forskel

Utrolig hurtig levering! Kan virkelig mærke en forskel på vand, hår og krop!

16 april 2026

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du både har haft en god oplevelse med den hurtige levering, og at du kan mærke en tydelig forskel på vand, hår og krop. Det er præcis den effekt, vi ønsker at give 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Ingen kløe

Min kone har altid døjet med det kløede efter bad. Vi undersøgte og valgt brusefilteret. Allerede efter første bad, Ingen kløe...og stadig ikke. Og som bonus er brusefilteret overkommeligt økonomisk, og ahårer bliver blødere, mindre shampoo og pænere brusehjørne

Så tak for et godt solidt produkt som gør hvad det skal

23 april 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for din besked – det betyder virkelig meget for os at høre 🙏

Det er fantastisk at læse, at din kone allerede efter første bad oplevede en forskel, og at kløen er forsvundet. Det er præcis den oplevelse, vi håber at kunne give vores kunder. At I samtidig mærker blødere hår, mindre behov for shampoo og et pænere bruseområde, er en virkelig god bonus 😊

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det sætter vi stor pris på!

Vh. Team Brusefilteret

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og god produkt , vil slet ikke undvære det i dag, nu føles håret normal, efter vask

8 april 2026

Hej Anita

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre 😊

Det betyder meget for os, at du både har haft en god oplevelse med leveringen, og at produktet gør en mærkbar forskel for dig i hverdagen.

Tak fordi du deler din oplevelse 🙌

Fint produkt og levering

De var tydelige omkring hvornår produktet ville blive leveret, og kommunikationen igennem leveringsprocessen var generel bare god.

Produkter fungerer også. Har nu købt et nyt filter til min bruser. Jeg synes dog, det er lidt ærgerligt at det ikke holder længere end 2 måneder i en husstand med to personer.

9 april 2026

Hej Alberte

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at både leveringen og kommunikationen har levet op til dine forventninger, og at produktet fungerer som det skal.

I forhold til filterets levetid kan den variere afhængigt af vandkvaliteten – især mængden af kalk og partikler i vandet kan have stor betydning. I områder med mere belastet vand kan filtrene derfor blive brugt hurtigere end normalt. Dog bør filteret gerne holde længere end 2 måneder i en husstand med to personer.

Vi forstår dog godt, at det kan være ærgerligt, hvis det skal skiftes oftere end forventet, og det tager vi med videre.

Tak igen for din feedback – den sætter vi stor pris på 🙏

Godt produkt - pålidelig levering

Først og fremmest virker Brusefilteret 2.0 som beskrevet. Ud over fordele for hud og hår, så giver det en frihed at man kan tage et hurtigt bad om morgenen og ikke behøver at skrabe glas og fliser.
Efter 3 måneder, med 2 voksne der bader een gang hver dag, var det tid til at skifte. Det synes jeg er OK.
Glas døren til bruseren får svage dråbe pletter når filteret et klar til udskiftning. Disse pletter kunne jeg nemt vaske af med sæbe og en blød skuresvamp. Dejligt at være fri for kalkfjerner.
Nu har jeg også købt et 2. 0 til vores gæstebadeværelse og et lager af filter indsats til at dække resten af året.

Mht. til vandtryk, så falder det lidt, så som skrevet ærligt på Bruserfilteret.dk skal man overveje om man har godt tryk i forvejen - ellers kan 2.0 godt være en skuffelse. Så må man nøjes med version 1.0

15 januari 2026

Hej Emil

Tusind tak for din grundige anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 😊

Det er dejligt at høre, at du oplever de fordele, vi også selv fremhæver, både i forhold til hud, hår og mindre vedligeholdelse i brusenichen.

Vi er også glade for, at du nævner vandtrykket. Som du selv skriver, kan brusefilteret 2.0 tage en smule af trykket, og derfor anbefaler vi også, at man har et fornuftigt udgangspunkt. Ellers kan 1.0 i nogle tilfælde være et bedre valg.

Tak igen for din tillid – og fordi du også har valgt en løsning til jeres gæstebadeværelse 🙌

Virker perfekt!

Jeg kan virkelig mærke, at mit tykke krusede hår føles mere behageligt, efter nogle gange i bad med brusefilteret. 🤩🙌🏼

15 april 2026

Hej Anita

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre 😊

Det er dejligt, at du allerede kan mærke en forskel, og at dit hår føles mere behageligt efter brug.

Tak fordi du deler din oplevelse 🙌🏼

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fungerer sikkert ok

Fungerer sikkert ok, der er mere tryk på vandet, men ellers kan jeg ikke mærke forskel ift. filtrering. Er dog lidt irriterende hvor mange mails man får, for at blive mindet om at man skal huske at anmelde deres produkt :)

1 april 2026

Hej Freyja

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever et bedre vandtryk. Når det kommer til selve filtreringen, kan effekten variere fra hjem til hjem, afhængigt af vandkvaliteten, og den er derfor ikke altid lige mærkbar for alle.

Vi beklager naturligvis, hvis du har oplevet at modtage for mange mails. Det er bestemt ikke hensigten, og man bør som udgangspunkt kun modtage én påmindelse. Det tager vi med videre og får kigget på.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Super dejligt brusehovede

Super dejligt brusehovede, kan dog være usikker på holdbarheden….

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre 😊

Vi forstår godt din overvejelse omkring holdbarheden. Vores brusehoveder er designet til daglig brug og testet til at holde over tid, men levetiden afhænger af vandkvalitet, kalkniveau og vedligeholdelse.

Du kan altid følge vejledning om udskiftning af filtre på vores hjemmeside.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan med det samme mærke forskel på…

Kan med det samme mærke forskel på vandet og hud og hår selvom vi ikke har brugt det længe ind til videre en god oplevelse.

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du allerede kan mærke forskel på både vand, hud og hår – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give 💧

Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse indtil videre – vi håber, du bliver endnu mere glad for det over tid!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt pænt og velfungerende design

Hurtig levering. Virkeligt pænt og velfungerende design. Legende let både at montere elementerne og at udskifte alle filtrene. Brusefilteret renser og blødgør vandet så effektivt, at min psoriasis- og allergifølsomme hud ikke mere bliver irriteret.
I mit tilfælde kræver det minimum fire årlige udskiftninger af filtrene (og endnu hyppigere kalkafrensninger af hulpladen) ved dagligt brug af to personer; - men det er nemt og hele besværet værd.

Antwoord van Brusefilteret

Tusind tak for din grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både design, montering og selve oplevelsen i badet lever op til dine forventninger 💧

Det er især dejligt at høre, at din hud reagerer positivt – det er netop det, mange af vores kunder håber på.

Du har helt ret i forhold til vedligeholdelsen. Hvor ofte filtrene skal skiftes og hulpladen afkalkes, varierer meget fra husstand til husstand afhængigt af vandforbrug og kalkindhold. Hvis du vil mindske behovet for afkalkning, kan det være en god idé at overveje vores bruseplade med større huller – den er mindre tilbøjelig til at kalke til. Vi sender dig gerne en bruseplade, hvis du blot skriver en mail til os.👌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hjælper virkelig

Hjælper virkelig. Prøvede først 1.0 derefter opgraderede jeg til 2.0

Gør en forskel for hård og hud

27 maart 2026

Hej Mio

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og fedt at du også kan mærke forskellen efter opgraderingen til 2.0 💧

Vi er virkelig glade for, at det gør en forskel for både hår og hud hos dig!

Lever 100% op til min forventning🤩

Efter brug af mit nye bruse filter synes jeg mit hår er blevet blødere og min hud bliver blødere føler at min hud kan ånde igen hvis man kan sige det. Fik først et filter der var knap så meget tryk på henvendte mig så til kundeservice der var hurtig respons fik tilsendt et nyt et par dage efter så kan varmt anbefale bruse filteret det lever op til min forventning. Mvh.Pia
PS. Det eneste minus der er at der ik er telefonisk support.

27 maart 2026

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Pia 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever blødere hår og hud – og vi ved præcis hvad du mener med, at huden “kan ånde” igen 💧

Dejligt også at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe hurtigt, så du fik en bedre oplevelse med trykket – det er super vigtigt for os, at det bare spiller 👌

Vi tager også din kommentar om telefonisk support med videre. Lige nu har vi valgt at fokusere på skriftlig support for at kunne give hurtige og præcise svar til alle, men vi forstår godt ønsket 😊

Tak igen for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og et fantastisk produkt 👌🏼 Det lever 100% op til forventningerne.

18 maart 2026

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at både leveringen og produktet lever op til dine forventninger – det betyder meget for os 💪

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købet og levering gik fint

Købet og levering gik fint. Jeg ved endnu ikke om produktet virker idet jeg ikke har installeret det endnu

6 maart 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at høre, at både køb og levering gik fint!

Vi håber, du bliver glad for produktet, når det er installeret 😊

God oplevelse

Hurtig forsendelse. Har brugt fileteret i en uge og kan allerede se at der er mindre kalk i min bruser. Der medfølger en manual, der er lidt dårligt formuleret, men installering er meget intuitiv selv uden manualen.

17 maart 2026

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Dejligt at høre, at du allerede kan se en forskel med mindre kalk – det er præcis det, vi ønsker at levere 💪

Og tak for din feedback på manualen!
Vi er faktisk allerede i gang med at opdatere den, da vi er helt enige i, at den kan være lidt forvirrende. Indtil da er vi glade for at høre, at installationen stadig var intuitiv 😊