Bryggens Trafik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en super sød kørelærer, og god teori lærer Allan. Man får hurtigt kørekort, på under 3 måneder, kender mange der tog det samme sted, anbefaler klart det her sted. Havde Tommy som kørelærer, s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et rigtig godt forløb. Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg. Allan og Kasper er utrolig søde og dygtige undervisere. De er ordentlige, pålidelige og kontaktbare i timerne uden for teo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bryggens Trafik var med en hele vejen. Køreskolen var super god. Man havde altid en at skrive/ringe til hvis man havde bekymringer eller spørgsmål. De gjorde alt super nemt for en, og alt det svære og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool
  2. Autorijschool

Geschreven door het bedrijf

Da vi ikke ønsker at benytte Trustpilot til anmeldelser, kan du gå på Google Maps og se langt flere anmeldelser som også giver et bedre billede af køreskolen. Eller benyt vores hjemmeside/Instagram profil som også indeholder flere informationer og ikke mindst positive indtryk af vores kunders tilfredshed 😊

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super godt sted

Super godt sted, det kan varmt anbefales. Jeg kom fra en anden køreskole som var meget dårlig. Men det vendte Bryggens trafik hurtigt om på. Mega hurtigt igennem forløbet på en god og professionel måde, også er det også nogle rigtigt flinke og gode Kørelære inde hos Bryggens trafik. 5/5 stjerner fra mit vedkommende.

2 november 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Dejligt at vi kunne hjælpe dig igennem hurtigt og på en god måde, alt held fremover Marlon 😊
Mvh Kasper og Allan

5 stjerner fra mig 💪🏻

En rigtig god køreskole.. Og venlige kørelærer. Min Kørelære Ahmed har altid været så rolig når jeg blev nervøs. Før jeg mistede mit kørekort, har jeg altid været lille smule bange for at køre på motorveje men Ahmed har lært mig at komme ud af min komfortzone, nu er jeg slet ikke bange for at køre på motorveje 😅💪🏻

Jeg kan kun give et stort anbefaling herfra.

26 oktober 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Tak for din fine anmeldelse Dina :)
Er glad for at vi kunne hjælpe dig videre og give dig en god oplevelse!
Ahmed værdsatte dig som elev og havde gode oplevelser med dig.
Glad for vi kunne hjælpe dig med et automat gear kørekort :)

Et stk. bestået køreprøve

Jeg var en køreprøve fra at have kortet i hånden men havde mistet modet til at skulle få kørekort, efter et par dårlige oplevelser hos andre køreskoler men så fik jeg anbefalet Allan.
Allan har med sin rare tilstedeværelse og positive indstilling sørget for på rekord tid at få mig til en bestået køreprøve.
Kan kun give de STØRSTE anbefalinger herfra!

18 oktober 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Tusind tak Line, det har været en fornøjelse at lære dig at kende! Du kørte jo rigtig fint fra starten, så det var nok mere et spørgsmål om god kemi og en sød sagkyndig 😊🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det rigtige valg og den bedste køreskole !!

Efter et virkelig elendigt forløb ved en anden køreskole havde min kone der ikke er for god til dansk mistet selvtilliden og troede ikke hun skulle få et kørekort, men efter anbefaling kontaktede jeg Allan der har Bryggens Trafik og jeg sender min varmeste anbefaling den vej.
Meget engageret og professionel kørelærer der tager undervisningen seriøst og ikke bare hopper over hvor gærdet er lavest, han følger og hjælper en hele vejen til man har kørekortet i hånden og yder en indsats der er ud over det sædvanlige.
Det er min klare fornemmelse, at Allan virkelig brænder for sit fag og for sine elever.
Bryggens Trafik er en fantastisk køreskole med super dygtige undervisere og man mødes med forståelse og meget støtte gennem hele forløbet.
Kæmpe stor anbefaling herfra!!

17 oktober 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Vi takker for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at hjælpe din kone igennem på en god måde Allan. Det tog lidt tid, men i gav ikke op og holdt ved! Håber i er blevet glade for den nye Reanult i lige har hentet?
Al held fremover, Allan og Ahmed :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft den absolut bedste oplevelse…

Har haft den absolut bedste oplevelse hos Bryggens trafik med både Allan og Natalija🚘🙏
Altid til rådighed hvis man har spørgsmål, styr på alle ting under hele forløbet, hurtig køreprøve og teoriprøve, alt er tilrettelagt rigtig godt🙏

Sjove og gode teori timer, ville anbefale alle Bryggens trafik🥳

8 september 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Tusind tak Zelina, dejligt du kom så hurtigt igennem dit forløb! Og tak for din glade personlighed til alle timerne :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk køreskole med fremragende undervisere og kørelærere, der tager hånd om alle sine elever

Jeg kan kun sige positive ting om mit forløb hos Allan og Bryggens Trafik. Både undervisningen og køretimerne gik lige som man kunne have håbet på, og Allan og de andre kørelærere var rigtig gode til at lære fra sig. Både teori- og køreprøve gik i første forsøg takket være Bryggens trafik. Jeg vil bestemt anbefale enhver at tage sit kørekort her.

1 september 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Tusind tak Jonathan, du var med til at gøre hele forløbet sjovt, spændende og bidrog med dine gode medicinske input samt notater til teoriprøven :)

Danmarks bedste køreskole!

Jeg kan kun sige gode ting om Allan og hans køreskole. Det kunne ikke have gået bedre - der er altid styr på tingene hos Allan. Tog mit kørekort på lidt under 4 måneder, og så endda over sommerferien. Kan meget varmt anbefale Bryggens trafik!

11 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klart anbefale Bryggens trafik

Jeg kan klart anbefale Bryggens trafik. Det er nogle super dejlige mennesker som underviser en og de gør det nemt for en at forstå materialet. Hvis man følger med finder man klart ikke et hurtigere sted at få sig kørekort.

22 juni 2022

Fantastisk oplevelse

Efter at have haft en dårlig oplevelse ved hele 2 forskellige køreskoler, så kom jeg i kontakt med Allan. Han har været en kæmpe hjælp i at kunne færdiggøre mit kørekort. Gennem Bryggens Trafik har jeg modtaget så fin service. Der bliver lagt vægt på en behagelig undervisning og positiv stemning i de praktiske lektioner. Jeg vil helt klart anbefale denne skole til enhver, der står og skal tage sit kørekort!😊

12 maart 2022

Antwoord van Bryggens Trafik

Tusind tak Veronica for din fine anmeldelse :)
Vi er glade for at kunne hjælpe dig igennem den sidste del af dit forløb, du var proaktiv og sørgede for at være helt klar til prøven. At du så lige skulle lære at køre den rigtige hastighed og ikke køre lige ind foran en varevogn er en del af læringsprocessen. Men du havde en god oplevelse og følte dig tryg, hvilket er vigtigst :)

Excellent experience

I started with the driving license process at another school. After not having a good experience at all, I contacted Allan and I could see a big difference.
Allan is a very professional and patient instructor. You can notice that he really enjoys doing this job and he will never be on the phone during classes (like the instructor in my previous school was most of the time).
I highly recommend him. It was a great experience.

15 september 2021

Antwoord van Bryggens Trafik

Thank you Tania! It was a pleasure driving with you, you were proactive and listened to all the instructions I gave. So my pleasure to help you finish your education with us :)

Lees meer over geverifieerde reviews.