3 weken geleden mijn pakje geretourneerd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen!!! al eht contact met hen is ook verbroken! Onmogelijk om hen te bereiken!
Elke keer als ik bij BSTN bestel ontvang ik het snel en veilig! Ze hebben heel veel opties aan home-lifestyle / kleding en sneakers. Met hun raffle systeem betreft is het erg ideaal en eerlijk verdeel... Toon meer
Erg tevreden met mijn bestelling bij BSTN! Ik had Nike-schoenen besteld via BSTN, die vanuit Duitsland werden verzonden. De levering duurde ongeveer 3 dagen — precies zoals aangegeven op de website.... Toon meer
Op zich een prima website alleen moet je wel goed opletten met aanbiedingen en kortingen. Ik had schoenen besteld en de volgende dag waren deze opeens 40 euro goedkoper. Had de bestelling al geplaatst... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
BSTN is specialized in very selected "hard to find" streetwear fashion from international labels such as Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Stone Island, The North Face, Polo Ralph Lauren, Patta and many more. Whether your looking for tees, pants, hoodies, sweatshirts, backpacks or sneakers, BSTN offers a wide product range and is the right choice for your individual streetwear style.
Kühler Weg 1, 82065, Baierbrunn, Duitsland
- 49 (0) 89 543 200 73
- service@bstn.com
- bstn.com
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top bedrijf
Snelle levering, ondanks dat het uit Duitsland moet komen. Je kan het makkelijk volgen met track en trace, en nog belangrijker, product is veel goedkoper dan in Nederland.
Top bedrijf!
Teleurstellende en onprofessionele klantenservice
BSTN heeft mij helaas de verkeerde schoenen toegestuurd. Via het contactformulier heb ik direct gevraagd om een retourlabel zodat ik deze kosteloos kon retourneren én om een passende oplossing om alsnog het juiste paar te ontvangen. Volgens hun belofte zou ik binnen 48 uur een reactie krijgen, maar die bleef uit.
Telefonisch contact opnemen bleek onmogelijk: na vijf minuten in de wacht werd de lijn verbroken met de mededeling dat het te druk was. Vervolgens heb ik opnieuw gemaild met het verzoek om binnen 24 uur te reageren. De reactie die ik uiteindelijk ontving was uiterst kort: “Beste …, zie bijlage voor return label.” Geen excuses, geen uitleg, en geen voorstel voor een oplossing?
Ik vind dit een bijzonder teleurstellende vorm van klantenservice. Jammer dat een merk als BSTN zo weinig moeite doet om fouten recht te zetten.
22-9-‘25: inmiddels zijn we ruim 3 weken verder. Op 5 september schoenen geretourneerd via DHL. Geen reactie noch refund van BSTN. Vind het uiterst triest dat ik constant om een update moet vragen.
Just made my first purchase
Just made my first purchase. Good Price, fast delivery! Very nice!!!
Liegen over leveringstijd!
Nooit hier bestellen! Ze claimen binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren maar het duurt minimaal 8 dagen om je product te ontvangen!
Topservice en betrouwbaar!
Ik heb steeds geweldige ervaringen gehad met dit bedrijf.
Op 08/07/2025 bestelde ik een trainingspak van Fear of God Essentials. Omdat ik twijfelde over de maat, koos ik,zoals ik altijd doe twee maten voor zowel de broek als de trui.
Na levering heb ik mijn juiste maat behouden en de andere artikelen netjes retour gestuurd. Normaal gezien wordt een retour binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt. Na even afgewacht te hebben, merkte ik dat dit nog niet gebeurd was. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg meteen een antwoord: het was nog niet verwerkt, maar men zou het verder nakijken.
Diezelfde avond ontving ik een e-mail met een creditnota , maar wat bleek? Slechts één van de twee geretourneerde artikelen was terugbetaald. Ik nam meteen opnieuw contact op, en mijn vraag werd serieus genomen. Ze hebben me direct gerustgesteld dat ze dit zouden uitzoeken.
De volgende dag werd ook het tweede artikel netjes terugbetaald. Dat noem ik service, iets wat je tegenwoordig helaas niet meer overal vindt.
Daarnaast hebben ze een zeer leuk, uniek en uitgebreid aanbod. Ik raad deze webwinkel dan ook ten zeerste aan. En als je in Duitsland of Londen woont, heb je geluk: daar hebben ze ook fysieke winkels.
Kort samengevat: topwinkel en topservice! 💯💯💯
Goede shopervaring
Super coole store met een veelzijdig en mooi aanbod. Aantrekkelijke prijzen tijdens de sale. Na de bestelling werd ik goed en op tijd op de hoogte gehouden van de voortgang. Dikke prima allemaal!
Misleidende levertijd en slechte service
Ik heb bij BSTN schoenen besteld met de duidelijke belofte: levertijd 3-5 werkdagen. Op basis daarvan heb ik voor deze webshop gekozen aangezien ik over 6 werkdagen op vakantie ging. Wat blijkt? Na 3 werkdagen krijg ik een mail dat de verzending dan pas begint en dat dit ook nog eens 3-5 werkdagen zal duren.
Met andere woorden: de daadwerkelijke levertijd is veel langer dan gecommuniceerd, voor mij dus tot wel 8 werkdagen. Misleidend en onprofessioneel. Hierdoor krijg ik het pakket pas als ik op vakantie ben, waardoor ik de schoenen niet kan passen of retourneren na 14 dagen, en dus gedwongen ben ze te houden. BSTN schuift het probleem gewoon door zonder fatsoenlijke oplossing.
Laatste keer dat ik hier iets bestel. Als je waarde hecht aan duidelijke communicatie en betrouwbare levertijd: zoek een andere webshop.
Mooie bestelling, snelle levering! Altijd fijn.
Nette verzending, goede service
Nette verzending, goede communicatie. Bestelling was iets vertraagd maar werd prima op de hoogte gehouden. Wij zijn ontzettend blij met de lamp via BSTN!
Always good service and nice contact
Always good service and nice contact
P.E.R.F.E.C.T
Niet twijfelen over bestellen bij BSTN .....
Ik ben zeer positief over BSTN.....ik had sneakers besteld voor een lekker prijsje.....ze werden geleverd in prima staat......ook was de levering sneller als wat beloofd is.....voor mij dus zal ik zeker weer eens kiezen voor BSTN
Hier moet je niet bestellen!!
Hier moet je niet bestellen!!! Ik heb mijn schoenen begin maart besteld na dat ze niet aankwamen heb ik contact opgenomen, ze beloofde dit op te lossen en ik moest ze dan ook opnieuw bestellen en betalen(teruggestort van vorige bestelling). Mijn schoenen zijn nogsteeds niet aangekomen en het bedrag is 10x van mijn visa gegaan😡, dit geld krijg ik ook niet meer terug. We zijn ondertussen een paar maand verder.
Bestel hier geen artikelen!
Bestel hier geen artikelen!! Ik heb schoenen besteld die na ontvangst niet in orde bleken te zijn. Het contactformulier twee keer ingevuld en drie mails gestuurd over een periode van ruim twee maanden om mijn klacht in behandeling te krijgen. Er werd één keer gereageerd met een wedervraag. Daarop niks meer vernomen… Bedankt BSTN
Bestelling geannuleerd
Gister kobe's besteld. Met creditcard betaald en nog geen 5 min later kreeg ik een mail dat de bestelling geannuleerd was omdat de betaling niet gelukt was. Alles ging prima toen ik moest betalen.
Er werd gezegd dat ik de order weer opnieuw moest doen. Wat blijkt. Gewoon geen voorraad. Aanbod klopt niet, maar zeg niet dat mijn betaling misgaat. Ze proberen mensen te trekken, verplicht account aanmaken en creditcard gegevens vragen. Belachelijk. BESTEL HIER NIET!
Je ontvangt je levering pas na 8 dagen…
Je ontvangt je levering pas na 8 dagen waar levering binnen 2 werkdagen beloofd wordt, wel het volle pond betalen.
Ze hebben te weinig logistieke medewerkers om de demand te verwerken.
Ik ontving sneakers waarop duidelijk…
Ik ontving sneakers waarop duidelijk gelopen en gepast is — overduidelijk een retourpaar, maar toch als nieuw verkocht. Erg teleurstellend, zeker omdat ik eerder altijd tevreden was over BSTN. Op mijn klacht wordt nu helemaal niet meer gereageerd. Dit is geen service.