3 weken geleden mijn pakje geretourneerd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen!!! al eht contact met hen is ook verbroken! Onmogelijk om hen te bereiken!
Elke keer als ik bij BSTN bestel ontvang ik het snel en veilig! Ze hebben heel veel opties aan home-lifestyle / kleding en sneakers. Met hun raffle systeem betreft is het erg ideaal en eerlijk verdeel... Toon meer
Erg tevreden met mijn bestelling bij BSTN! Ik had Nike-schoenen besteld via BSTN, die vanuit Duitsland werden verzonden. De levering duurde ongeveer 3 dagen — precies zoals aangegeven op de website.... Toon meer
Op zich een prima website alleen moet je wel goed opletten met aanbiedingen en kortingen. Ik had schoenen besteld en de volgende dag waren deze opeens 40 euro goedkoper. Had de bestelling al geplaatst... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
BSTN is specialized in very selected "hard to find" streetwear fashion from international labels such as Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Stone Island, The North Face, Polo Ralph Lauren, Patta and many more. Whether your looking for tees, pants, hoodies, sweatshirts, backpacks or sneakers, BSTN offers a wide product range and is the right choice for your individual streetwear style.
Kühler Weg 1, 82065, Baierbrunn, Duitsland
- 49 (0) 89 543 200 73
- service@bstn.com
- bstn.com
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima service en kwaliteit!
Zo als altijd alles prima.
Weer bij BSTN besteld. Weer schoenen gekocht die ik in Nederland niet voor die prijs kan kopen. Correcte levering alles zo als het hoort.
Fijne winkel.
Ik kende BSTN niet, maar kocht hier sneakers die in Nederland niet (meer) te koop waren. Prima ervaring. Goede productinformatie, reële prijs en verzending met dhl. Blij mee!
Mooie producten maar langzame levering
Mooie producten maar langzame levering. Werd bovendien in een hoek op de oprit gegooid en door zoeken gevonden
Over BSTN Store
Prachtige website. Alles makkelijk en goed te vinden en werd direct werk van gemaakt om te leveren. Vriendelijk Betrouwbaar en Respectvol. Top!
Bestel hier normaal altijd
Bestel hier normaal altijd, maar iDeal betaling deed het niet.. jammer ga ik met me geld ergens anders shoppen… zeker 1,5u geprobeerd te bestellen
Mooi Adidas pak
Mooi Adidas pak, en netjes verpakt en op tijd bezorgd. Betrouwbare webshop.
Goede deals en hele goede service!
Ik heb mijn pakket nog steeds niet…
Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld, want ik heb jullie hierover al e-mails gestuurd. 18000313691
BSTN is altijd goed
BSTN is altijd goed, mooie kwaliteit kleding en schoenen, professioneel ingepakt en supersnel geleverd 10/10!!
Ik heb sneakers besteld en niet…
Ik heb sneakers besteld en niet ontvangen. Ik heb geprobeerd mijn geld terug te krijgen, maar dit is niet gelukt. Niet te vertrouwen! Geen schoenen en geen geld!!

Antwoord van BSTN Store
Geen tot moeizaam contact
Sweater gekocht. Op tijd geleverd. Helaas met wassen gekropen. Dit aangegeven en geretourneerd. Ik krijg het artikel terug Opnieuw aangegeven en geretourneerd. Krijg geen contact met ze.. ik heb de sweater niet en geen geld terug. Ik wacht te lang op een passende oplossing.

Antwoord van BSTN Store
Mooie schoenen met een leuke korting
Schoenen waren goed verpakt, ondanks de Pasen toch snel geleverd. Ben er blij mee.
Wouw echt super top
Wouw echt super top
De bestelde nike schoenen zijn goed verpakt en snel ontvangen
EEN ECHTE AANRADER DEZE WINKEL
SUPER SERVICE
Snelle levering en lekker goedkoop!Zal…
Snelle levering en lekker goedkoop!Zal zeker vaker hier bestellen!
Prima online winkel
Prima prijzen, goede en heldere communicatie. Binnen 2 dagen in NL bezorgd. Al met al een goede ervaring
Mooi schoenen ! Binnen de tijd geleverd
Mooi schoenen !
Goed verpakt binnen 3 tot 5 dagen levertijd.
Schoenen kwamen 3de werkdag binnen ruim op tijd dus..goede prijs goedkoopste van internet bij mijn weten dan.
Bedankt BSTN ga zo door..!
Nike air Max
Mooie producten en levering volgens aangegeven, top