3 weken geleden mijn pakje geretourneerd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen!!! al eht contact met hen is ook verbroken! Onmogelijk om hen te bereiken!
Elke keer als ik bij BSTN bestel ontvang ik het snel en veilig! Ze hebben heel veel opties aan home-lifestyle / kleding en sneakers. Met hun raffle systeem betreft is het erg ideaal en eerlijk verdeel... Toon meer
Erg tevreden met mijn bestelling bij BSTN! Ik had Nike-schoenen besteld via BSTN, die vanuit Duitsland werden verzonden. De levering duurde ongeveer 3 dagen — precies zoals aangegeven op de website.... Toon meer
Op zich een prima website alleen moet je wel goed opletten met aanbiedingen en kortingen. Ik had schoenen besteld en de volgende dag waren deze opeens 40 euro goedkoper. Had de bestelling al geplaatst... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
BSTN is specialized in very selected "hard to find" streetwear fashion from international labels such as Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Stone Island, The North Face, Polo Ralph Lauren, Patta and many more. Whether your looking for tees, pants, hoodies, sweatshirts, backpacks or sneakers, BSTN offers a wide product range and is the right choice for your individual streetwear style.
Kühler Weg 1, 82065, Baierbrunn, Duitsland
- 49 (0) 89 543 200 73
- service@bstn.com
- bstn.com
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een snelle levering je word per mail…
Een snelle levering je word per mail goed op de hoogte gehouden over de levering zeer tevreden goed verpakt en onbeschadigd aan gekomen ik ga zeker nog een keer bij dit bedrijf bestellen.
Top!!!!!!!
Correcte levering en correcte producten.
Jordan Retro 4
Goede communicatie ivm verzenden. Jordan Retro 4, goed verpakt in dubbel geleverde doos, 100% orgineel.
Schoenen mooi optijd binnen
Schoenen mooi optijd binnen, zoals beloofd. Volgende keer kom ik zeker weer even shoppen.
SNELLE LEVERING ZEER GOEDE PRIJS…
SNELLE LEVERING ZEER GOEDE PRIJS BEDANKT DAARVOOR.
Een supergoede webshop
Ik bestel graag mijn kleding en sneakers bij deze webshop ... Een groot ruim aanbod van actuele merken, waar altijd wel iets te vinden is ... Het is gebruiksvriendelijk om te shoppen..Een betrouwbare shop die altijd netjes zijn woorden vermaakt ...
Scheve zonnebril
Ik kreeg een zonnebril binnen die scheef stond en vanuit de klantenservice eerst goed contact, waarna geen reacties meer op mijn mails. Erg jammer want verder voor de bestelling leek alles goed te gaan en goede site.
Topwinkel met de mooiste artikelen
Topwinkel met mooie (kwaliteit)spullen, altijd behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast wordt alles snel en keurig verpakt geleverd.
Seems they have fake raffles. At least it's not fairplay
Seems they have fake raffles.
Slechte site
Wat een slechte site. De site licht heel vaak plat, wil niet laden of geeft een 404 error. Je zou verwachten van een bedrijf met deze grootte dat een site gewoon werkt zoals het hoort. Beetje amateuristisch.
Paar Jordan 1's besteld
Meerdere Jordan's besteld. Kreeg netjes bevestiging van bestelling, update over verzending met track and tracenummer. Ik heb ze ook binnen de aangegeven termijn ontvangen. Netjes verpakt en heb er verder dan ook niets op aan te merken. Alles helemaal naar wens.
Even kleine tip, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je met grote regelmaat extra kortingscodes toegestuurd. Laatste was bijv. 15% extra op artikelen in sale. Ze hebben al goede aanbiedingen maar hierdoor wordt het nog leuker.
Ook even tip voor mensen die zorgen maken dat pakket niet komt omdat het niet te zien is in DHL app...dit is normaal en komt vaker voor bij zendingen vanuit buitenland en niet alleen bij BSTN. Het ligt dus aan vervoerder. In de mail over verzending kun je gewoon op het zendingnummer drukken en dan zie je alle info.
Top winkel met goede service
Goed assortiment, duideljjke omschrijving, maat advies en snelle transparante levering . 👌🏽
Ik heb een traningspak voor mijn…
Ik heb een traningspak voor mijn dochtertje hier gekocht maar de kwaliteit was niet goed. Na eerste keer wassen gelijk pluizen. Ben niet blij mee. Voor die prijs verwacht ik wel kwaliteit. Aflevering was wel netjes op tijd.
Waar het artikel overal uitverkocht was…
Waar het artikel overal uitverkocht was had BSTN het nog wel, en ook nog voor een leuke prijs. Top site!