Buchu Tea Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Thee zonder cafeïne. Na 1 week proberen merk ik het verschil al, ik hoef minder naar de wc. Het enige waarvoor ik dus maar 4 sterren heb gegeven is om het feit dat ik bij het woord 'theezakjes' denkt... Toon meer

Organic buchu Thea pas gekocht op verpakking lees ik later thuis buchu not recommended dit pregnant and breast feeding mothers as well as people with low blood pressure. Dat laatste staat niet in de f... Toon meer

Mijn moeder kreeg om de paar maanden een antibiotica kuur voorgeschreven van de huisarts voor haar blaasontsteking. Nu slikt ze buchupillen en drinkt ze de buchuthee en sindsdien heeft ze geen blaason... Toon meer

1. Theewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Blaasproblemen? Buchu thee ondersteunt de natuurlijke weerstand van de urinewegen en ondersteunt een goed milieu in de blaas. Drink dagelijks een kop Buchu

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeker aan te bevelen !

Prima levering en heerlijke thee !

13 juni 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank je wel voor mooie review. We zijn het met je eens dat Buchu ook gewoon lekker is.

Iedere dag !

Doordat mijn man en ik af en toe last hebben van blaasontsteking nemen wij iedere dag uit voorzorg een kopje Buchu tea.
Dat bevalt ons prima.

5 juni 2019

Antwoord van Buchu Tea

Volgens mij geschreven door Klaske, maar ook dan geweldig bedankt voor de mooie review.

Goed advies

Hans is erg behulpzaam, vriendelijk en geeft goede adviezen, zowel via de chat als telefonisch.

1 juni 2019

Antwoord van Buchu Tea

Hallo Liz, dank je wel voor de complimenten. De chat draaien we proef mee, staat niet altijd aan maar zo veel als mogelijk. Het legt de drempel om iets te vragen net iets lager dan bellen of mailen. We gaan er zeker mee door

Super!!

Super!! Top product, top levering en cute persoonlijk kaartje😍

18 mei 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank je wel Ebony. Goed om te horen dat dit kaartje ook weer in de smaak valt. Baie dankie

Buchu thee lijkt mij echt te helpen bij…

Buchu thee lijkt mij echt te helpen bij een blaasontsteking, en bovendien is het erg lekker en het ruikt heerlijk. En de importeur helpt mij uiterst vriendelijk bij al mijn vragen.

27 april 2019

Antwoord van Buchu Tea

Voor mij is de geur van verse Buchu het lekkerste wat er is, maar ik ken genoeg mensen die daar aners over denken. De mensen van de koeriersdiensten bijvoorbeeld. Ik ben blij dat jij het ook lekker vindt. Dank voor je positieve review.

Snelle levering en veel info over het…

Snelle levering en veel info over het product bijgesloten.

21 april 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank je wel voor deze top beoordeling. In de webshop kun je over het algemeen nog meer informatie over het specifieke product vinden, zoals toepassingen en hoe het beste de thee te bereiden.

Snelle levering, topproducten!

Snelle levering, goed verpakt, topproducten! Een aanrader!

14 april 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank voor je mooie beoordeling. Voor 4 uur besteld is ver het algemeen de volgende dag in huis (behalve zondag). Dus ook eens de complimenten aan PostNL.

Overzichtelijk betalingssysteem

Overzichtelijk betalingssysteem, correcte en snelle levering met een leuke attentie erbij....tof!! De losse thee van buchu bladeren zijn echt aan te raden, heel zachte smaak. En blijkbaar inderdaad werkt het als je urine of blaasonstekingen hebt. Drink het nu bijna twee weken, ik voel dat de onsteking nog niet helemaal weg is maar ze komt ook niet meer scherp door. Dus ik blijf drinken!!! Ik ben tevreden dat is zeker.

9 april 2019

Antwoord van Buchu Tea

Fijn dat je tevreden bent, Danny. Levertijden en service hebben we een beetje invloed op, de rest doet de Buchu. Buchu blaadjes zijn inderdaad heel mild van smaak en ze zien er nog eens prachtig uit ook. ook de stokjes die er bij zitten geven de Buchu olie af. Zien er misschien niet zo mooi uit, maar doen wel degelijk hun werk. Niet weggooien dus.

Had nooit van Buchu thee gehoord tot ik…

Had nooit van Buchu thee gehoord tot ik ging speuren op internet. Gebruik het nu zo’n maand en voel zeker dat het helpt! Nieuwe bestelling geplaatst en ga zeke door met deze thee.

4 april 2019

Antwoord van Buchu Tea

Top Herman, dit horen we graag. Fijn dat het helpt. Vertel het vooral verder :)

zeer goede artikelen en behandeling

Na mijn bestelling kreeg ik te horen dat er 1 artikel niet meer op voorraad was, kan gebeuren.
Er werd direct een oplossing aangeboden en alles werd prima afgehandeld.
Mijn bestelling was snel bij me thuis en de artikelen die ik gekocht hebben zijn geweldig .
Dank je wel

30 maart 2019

Antwoord van Buchu Tea

Beste Marja. Computers, internet is allemaal heel erg technisch en gemakkelijk, maar uiteindelijk zitten er toch mensen achter het toetsenbord. En mensen zijn bijna volmaakt :). Excuses voor het foutje, maar blij dat we het naar volle tevredenheid konden oplossen. We zien je graag (foutloos) terug

Ik heb na een val mijn rug gebroken en…

Ik heb na een val mijn rug gebroken en ben dus rolstoelgebruiker, dit brengt mee dat ik bijna constant blaasinfecties heb en deze thee is een van de dingen die ik niet kan missen het houd men water super helder, ik vond de vorige zakjes wel beter en ik bedoel dan de inhoud die was puurder of meer in weet het niet juist maar ik doe nu voort twee tot drie zakjes in een tas anders heb ik niet het gewenste resultaat. Maar het blijft een top product, groetjes johnny l

23 maart 2019

Beste Johnny,
Verschrikkelijk om zo in een rolstoel te belanden. Fijn om te horen dat de Buchu je blaasprobleem oplost. Cape Moondance koopt Buchu in en verpakt dat in zakjes. Meestal is dit een boerderij maar afhankelijk van de productie (schaarste door droogte) kan er ook bij andere boeren gekocht worden. Mag ik je adviseren om over te stappen naar Skimmelberg. De Buchu komt hier altijd van eigen productie, is biologisch en bevat 1,75 gram pure Buchu (Cape moondance bevat 1,25 gram). Een andere optie is Cape Kingdom Detox Buchu. Hier zit 2,5 gram pure Buchu in per zakje. Cape Kingdom is een zuster bedrijf van Skimmelberg (is dus de zelfde Buchu). Groet Hans

Ik heb totaal 13 pakjes thee besteld

Ik heb totaal 13 pakjes thee besteld. Ik heb echter maar 12 pakjes ontvangen. 2x een mail gestuurd. GEEN enkele reactie ontvangen.

23 maart 2019

Beste Annet,

Wat ontzettend vervelend om te horen. We hebben ongeveer 10 dagen geleden een pakje Mint overgehouden. We wisten alleen niet of dit teveel gepakt, was of te weinig verzonden en je was niet de enige die Mint had besteld. Ik kan overigens geen mail terug vinden, de laatste is van 11 maart. We nemen even offline contact op om het in orde te maken.

Supersnelle service en de buchu thee…

Supersnelle service en de buchu thee bevalt me goed!
Bedankt!

18 maart 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank je wel voor deze review. We streven ernaar als iets voor 4 uur besteld wordt, het de volgende dag (behalve zondag) bij je thuis te hebben.

De Buchu thee is lekker en fris daar ik…

De Buchu thee is lekker en fris daar ik regelmatig blaasontsteking had en op tv 'n revieu zag heb ik het besteld , en ben er tevreden over op aanraden heb ik sceleta honeybush erbij genomen als je niet lekker slaapt een uurtje van te voren 'n kopje thee en er is 'n goede nachtrust

Mvr C.Weijers

15 maart 2019

Antwoord van Buchu Tea

Dank voor deze review. Klopt de Sceletia is een heerlijk slaapmiddel en combineert lekker met de Buchu.