Een en al geweldig USfoodz! Ben helemaal verslaafd. Ze hebben een groot assortiment en altijd leuke nieuwe producten. De minimale bestelwaarde is 30,-. Persoonlijk vind ik dit niet erg omdat ze geen v... Toon meer
Een van de weinige (nederlandse) sites waar ze zoveel amerikaanse producten verkopen. Inderdaad een minimaal bestelbedrag, wat inmiddels €30,- is. Daarintegen wordt het wel gratis thuisbezorgd, wa... Toon meer
Wat besteld niet geleverd waardeloos
Wat besteld niet geleverd waardeloos
Mooie prijzen
Mooie prijzen, duidelijke website èn snelle levering!
Levering prima op tijd en netjes verpakt
Netjes binnen 2 dagen geleverd. Kreeg nog 4 extra blikjes dan dat ik er besteld had. Prima service.
Dat is de tweede keer dat wij iets…
Dat is de tweede keer dat wij iets besteld hebben. Correct en snel ontvangen.
Top!
Snelle levering en we kregen er gratis snoepjes bij! Leuk!
Leuke en lekkere keuze snoepgoed en…
Leuke en lekkere keuze snoepgoed en drankjes uit de V.S. Heel snel geleverd!
producten over datum
Best een snelle verzending en levering. Vervolgens binnen gekregen bleek 2 producten al 2 maanden over datum te zijn. De rest van de producten zijn nog maar een paar dagen, sommige een paar maanden goed houdbaar. Erg jammer!!
Verkeerde geleverd
Vekeerde producten geleverd meer dan een keer. Weigeren om ophaalservice te gebruiken en verwachten dat ik de verkeerde producten naar een PostNL brengt en de verzendkosten voorschiet. Daarna dreigen met een incassobureau.
Grootste deel over datum
Ik ontving geen enkele mail. En naar aanleiding van deze andere reviews dacht ik ook echt dat ik mijn geld kwijt was. Maar na 3 dagen toch een pakketje ontvangen met alles wat ik had besteld.
Dik 80% was over datum. Sommige zelfs van begin 2021. Weggegooid geld. Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Onbereikbare klantenservice. Onze bestelling is nooit aangekomen.
Heel erg tevreden!
Heel erg tevreden over deze online winkel.
Alles snel geleverd en goed verpakt. Zat veel extra's bij, dus voor een eerste ervaring, helemaal top!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Zijn niet te bereiken, reageren niet op hun eigen chat mogelijkheid.
👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ik kan er niet eens bestellen dus. En nu zál ik er ook nooit meer iets proberen te bestellen.
Hoe kan je dit een slechte review…
Hoe kan je dit een slechte review geven?!
Ik zie veel mensen praten over dat het snoep of koek raar smaakt en dus "over datum is" nou welkom in de wereld van amerika... hier smaakt alles raar voor ons europeanen. Amerikaans chocola is bijv heel smerig en smaakt voor ons maar kots omdat het geen echt chocola is! Alleem amerikanen weten niet beter dan die smaak. Lees jezelf a.u.b even in voordat je zegt dat het aan USfoodz ligt. Want zi smaakt amerikaans snoep nou eenmaal.
Ik heb hier nu 4x besteld. En krijg altijd binnen 2 dagen mijn bestelling.
Plus je krijgt altijd 1 of 2 producten gratis als extratje bij je besteling.
Ik had 3 pakken chips ahoy koekjes besteld en 2 zakken chips. En ik kreeg de chips ahoy cereal van 5 euro en een bus pringles van 3 euro gratis erbij toen ik mn bestelling opende.
Echt top deze site
Verkeerde geleverd.
Ik had meerdere items besteld waaronder blue cheese dressing. Ipv blue cheese kreeg ik ranch dressing. Toen ik belde werd meteen aangegeven dat het geld geretourneerd zou worden. Ik wilde echter nog steeds mijn bestelde blue cheese ontvangen.
Ik kreeg alleen een terugbetaling en zou oonieuw blue cheese moeten bestellen.. alleeb dan moet ik weer verzendkosten betalen en een minimum bedrag bestellen... direct klaar met deze zaak.
slechte service bij hun eigen fouten
Grote bestelling gedaan, vooral voor 1 product, maar nog met wat leuke producten erbij.
Ik ontving alleen meer dan de helft van mijn producten niet! Ze zeiden dat het kwam doordat de stickers waren verwisseld en dat ik het moest terugsturen en dat ik dan het juiste pakket opgestuurd kreeg (wat ook niet heel fijn was want ik moest zelf het geld voorschieten).
Toen kreeg ik wel snel weer een nieuw pakket, maar met een verpakking van 4g ipv 500+ gram van het artikel waar het eigenlijk om ging.
Na weer te hebben gemaild, kreeg ik dit product niet nagestuurd, maar kon ik alleen mijn geld terugkrijgen voor dit product. Dit niet eens om een goede reden, bijvoorbeeld dat het product niet meer beschikbaar was, maar simpelweg omdat ze 'geen producten nasturen'. Het enige wat ik dus kon doen om dit product alsnog te krijgen zou weer een bestelling van minstens 31 euro doen + verzendkosten betalen. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan, ik was er wel klaar mee.
LEES DIT ZODAT JE WEET WAT JE KOOPT
Ik had 5 producten besteld voor 60€ die dingen kwamen helemaal niet aan ze zeggen binnen 3 dagen maar het komt pas na een week of 10 dagen echt een slechte plek NIET BESTELLEN EN ER WORD NOOIT OP JE GEREAGEERD!!!!!!
ik heb geen ervaring met us food maar…
ik heb geen ervaring met us food maar heb een vraag, ik wil heel graag een Amerikaans snoep winkel beginnen maar kan het niet vinden waar je het kan inkopen kan je gewoon inkopen bij usfoodz of moet dat ergens anders?? en zo ja waar?
sorry dat ik vraag maar wil graag weten...
Slechte producten, matige service
Online een tijd geleden producten besteld. Pakket kwam oké aan, maar de producten daarin waren zeer slecht. Poptarts die smaakten alsof ze nog uit 1989 kwamen, doosje caramelpopcorn besteld maar enkel een klein lelijk, oud gekreukeld zakje gekregen met popcorn die ook nergens naar smaakte en bittere twinkies ontvangen (waarschijnlijk allenmaal over de datum). De Airheads die ik besteld had zat er niet in, en toen ik mailde kon ik enkel mijn geld (29 cent ongeveer) terugkrijgen of het bij een volgende bestelling ontvangen (alsof dat ging gebeuren met deze kwaliteit). Toch een beetje jammer als je iets besteld. Was teleurgesteld en ben nog steeds lichtelijk teleurgesteld in usfoodz aangezien ik toen zeer into de 'American candy craze' was en dit niet is wat je zou mogen verwachten. Zonde van het geld.
Supertevreden!
Ik had een aantal dingen besteld die snel geleverd werden.
Jammer genoeg ontbrak er 1 product (ik vermoed over het hoofd gezien). Ik heb hen dan meteen een mailtje getuurd en een aantal dagen later kreeg ik het product per post! Superservice! Bedankt!
Helemaal top!
Nadat ik door mijn in Amerika gekochte voorraad heen was, vond ik alles terug op de site van USfoodz. Ondanks dat ik op deze site wat negatieve reviews tegenkwam heb ik toch besteld. Binnen 2 dagen alles wat ik heb besteld bezorgd en zelfs een extra poptart cadeau gekregen! Ik ben super tevreden en kan mij niet vinden in de negatieve reviews hier.
Zo blij dat ik deze site heb gevonden!! Zal zeker nog veel vaker bestellen.