Buena Vida Supercars Reviews 182

3,7

Een lang gekoesterde droom van mij om zelf in een ' Rolls-Royce te rijden werd mogelijk gemaakt bij Vida Supercars te Maassluis. Dit is uniek en alleen mogelijk bij Bueno Vida, CEO Danny Vijverber... Toon meer

1. Autoverhuur

Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kijk uit als je offerte aanvraag

Kijk uit als je offerte aanvraag. Ze geven je een goede deal zeggen ze. Dan moet je meteen bevestigen per mail. Annuleer je niet binnen 24 uur. Krijg je een factuur van 30% van de huursom. Het enige wat ze doen is facturen sturen en druk zetten om te betalen. Niet mijn manier om zaken mee te doen.

29 maart 2026

Heel top bedrijf

Heel top bedrijf!
Vandaag in een lambo urus gereden heel fijn en hele aardige mensen. Ben goed geholpen en alles is duidelijk.

7 april 2026

Auto opeens verkocht..

Mijn man had de trouwauto hier geregeld aanbetaling gedaan. Toen mijn man op de site keek nogmaals naar de auto was de auto van de site. Gebeld de auto was opeens verkocht die wij geboekt hadden. Bedrijf had niks hier over laten weten. Kregen t zinnetje "we wilde u net contacten" we hebben zo'n idee dat dat absoluut niet t geval was.

We wilde geen nieuwe auto bij hun huren want ze kwamen met alleen duurdere opties en geen compensatie erbij. Ook waren t geen auto's die wij mij vonden. Maar geld terug krijgen.. das erg lastig bij dit bedrijf.. van eerst vriendelijke aanpak werden we meermaals genegeerd. Naar bellen van kastje naar muurtje. Pas toen ik een week elke dag belde met ik wil eind deze week me geld terug.. helaas nog geen geld. Terwijl dit wel beloofd werd. Uit eindelijk laatste dag van die week erg boos geworden aan te telefoon toen kon het opeens wel dat moment over gemaakt worden.

Wij zijn blij dat we uiteindelijk geen auto hebben gehuurd. Zijn oplicht praktijken dit. Ga er niet mee in zee!!

6 januari 2026

Ik zou mijn borg binnen twee weken…

Ik zou mijn borg binnen twee weken moeten krijgen. Na meerdere malen contact te hebben opgenomen en van het kastje naar het muurtje gestuurd te worden werd er afgesproken dat het werd overgemaakt. Uiteindelijk langs gegaan en de desbetreffende persoon was niet aanwezig werd er gezegd. Er is 300 euro van de borg afgehaald voor 45 minuten te laat inleveren maar zelf wel de borg 2 weken te laat terug geven.

10 maart 2026

Geweldige rij-ervaring gehad met de…

Geweldige rij-ervaring gehad met de Mustang Shelby.

fantastische trip gehad met deze auto vele draaiende hoofden van mede weggebruikers echt een top belevenis.
Absolute aanrader als je een keer zo'n mooie ervaring wil beleven. Daarbij staan er nog andere supermodellen auto's echt voor iedere autoliefhebber staat er een mooi exemplaar.

25 januari 2026

Borg onterecht inhouden en maanden later terug krjgen

Ik heb een auto gehuurd en daarbij €1500 borg betaald. Toen ik de auto inleverde en twee weken later mijn borgformulier indiende, kreeg ik mijn borg niet terug. Nadat ik contact had opgenomen, bleek dat de communicatie traag verliep en het soms dagen duurde voordat ik een reactie kreeg. Men gaf aan dat er een fout in het systeem was en dat de terugbetaling de week daarop zou plaatsvinden.

Na anderhalve week was er nog steeds niets teruggestort, dus nam ik opnieuw contact op. Weer werd mij verteld dat er een systeemfout was en dat de transactie de volgende dag zou worden verwerkt. Toen dit wederom niet gebeurde, nam ik opnieuw contact op en gaf aan dat ik mijn borg terug wilde ontvangen en dat ik anders langs zou komen om het contant op te halen. De medewerker zei dat hij het zou controleren en dat ik de volgende dag een reminder moest sturen.

Toen ik dat deed, probeerde men plots een ander probleem aan mij toe te schrijven. Er werd beweerd dat de auto schade aan de motorkap had, terwijl dit niet het geval was. Ik stuurde bewijs waaruit bleek dat er alleen sprake was van een half uur te laat inleveren. Hier kreeg ik gelijk in. Vervolgens werd mij verteld dat de verantwoordelijke pas de volgende week beschikbaar zou zijn vanwege een bruiloft. Na mijn dreigement om langs te komen, werd afgesproken dat het de volgende dag geregeld zou worden.

Op de afgesproken dag werd opnieuw een probleem aangehaald: de tankbon was kwijt en men wilde dat ik bewijs aanleverde. Hierover was echter niets afgesproken; de afspraak was de auto en sleutel in de brievenbus in te leveren. Na mijn duidelijke bericht werd het bedrag eindelijk overgemaakt.

Uiteindelijk kreeg ik €1300 terug, omdat €200 werd ingehouden voor het half uur te laat inleveren. Ondanks dat ik maandenlang op mijn borg moest wachten, werd er geen oplossing geboden voor de vertraging. Dit is veruit het slechtste verhuurbedrijf dat ik heb meegemaakt. Ik zal hier nooit meer huren en raad dit bedrijf niemand aan.

28 februari 2026

Huur Lamborghini

Ik had de Lamborghini Aventador S gehuurd. Wat een ervaring! Prachtige auto en zeker de moeite waard om te ervaren. Ook nog in de Huracan Evo gereden, heerlijk het dakje open met het zonnetje. Als Lamborghini-fan echt mijn hart kunnen ophalen. Ook enorm vriendelijk personeel waar je leuke gesprekken mee kan voeren.

24 januari 2026

Goedkoop is duurkoop

Ik heb een auto gehuurd bij dit bedrijf. In het begin leek alles netjes geregeld: de auto werd keurig geleverd, goed verzekerd, geen probleem. Maar toen begon de ellende.

Ik zou mijn borg binnen twee weken terugkrijgen nou, dat duurde uiteindelijk zes maanden. En wat nog erger is: de verhuurder beweerde meerdere keren dat ik de borg al had opgehaald. Ik bleef zeggen dat dat niet waar was, maar hij bleef volhouden. Het leek alsof hij dacht dat ik het zou opgeven.

Na maanden mailen, bellen en frustratie was ik het zó zat dat ik persoonlijk naar hem toe ben gegaan. Ik heb hem recht in z’n gezicht gezegd: “Ik wil nú mijn geld terug.” Ik was er helemaal klaar mee. En toen ineens kwam het bekende zinnetje: “Oh, ik dacht dat ik dat geld al had teruggegeven.” Ja hoor, toen pas kreeg ik eindelijk mijn borg terug. Ik heb daarnanog gezegd dit gaat je een review kosten.

Dus mensen, luister goed: ze lijken goedkoop, maar dat is schijn. Die paar euro die je bespaart, kost je maanden stress. Betaal liever iets meer bij een betrouwbaar bedrijf dan bij deze oplichters. Goedkoop is hier écht duurkoop.

💬 En voor de mensen die tóch eigenwijs zijn: En toch een auto bij meneer Danny willen huren.
Spreek álles via e-mail. Geen telefoontjes, geen praatjes, geen “ik bel je later.”
Alles zwart op wit, via de mail. Alleen dan heb je bewijs als ze moeilijk gaan doen.

25 februari 2025

Een ervaring om nooit meer te vergeten ...

We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden ophalen & weer terug inleveren. Kregen zelfs ook nog een rondleiding door de showroom. Met een bakkie chocomelk ;) Danny , je bent een topper ! Ga zeker zo door. Jullie is alle geluk toegewenst.

14 oktober 2025

Grote oplichters

Grote oplichters, eigenaar Daniël Wilhelmus Maria Vijverberg is de meesterbrein van deze oplichting. Doet ook zijn best alle negatieve reviews te laten verwijderen. Maar hier NIKS huren. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagd, accepteren ze de offerte zelf en ben ne opeens gebonden aan de algemene voorwaarden. Krijg van hun facturen voor iets wat ik niet heb gehuurd danwel geaccordeerd heb. Lang verhaal kort: OPLICHTERS NIKS HUREN HIER.

1 oktober 2025

Offerte 40% duurder dan prijslijst

Offerte 40% duurder dan prijslijst. Oplichters!!!
De manager belde mij nav mijn WhatsApp. Hij zou een aantrekkelijke offerte aanbieden. Offerte bleek 40% duurder dan de prijslijst op de Website.
Heb Danny Vijverberg (eigenaar van het verlieslatende bedrijf) een bericht gestuurd van deze enorme blunder.
Hij gaf als excuus dat de website verouderd was!!! Alsof dat mijn probleem is!!!
Volgens de wet zijn prijzen Volgens de prijslijst bindend!!!
Erg onprofessioneel bedrijf, medewerkers en eigenaar. Pure oplichters!!!
Zou 0 sterren moeten krijgen.

28 juli 2025

Financieel drama

Met de auto , McLaren LT helemaal top, maar helaas heeft het bedrijf zijn financiële administratie niet op orde. Na meerdere herhaaldelijke vragen om de borg op tijd terug te storten, meerdere excuses gehoord, zonder actie om het terug te storten. Als je zelf alles keurig hebt gedaan, is dit series onder de maat voor zo een bedrijf. Door deze wijze van werken zou ik helaas niemand hun als betrouwbare partner willen aanwijzen.
De auto’s is niks mis mee, maar helaas de betrouwbaarheid wel…

25 juli 2025

Topdag voor onze zoons

Onze zoon heeft op 5 juni 2025 hier een auto gehuurd voor het gala van school voor zijn broer(dit wilde hij graag doen,omdat hij zelf in die tijd door corona, dat niet heeft kunnen meemaken)
's ochtends daar heen gereden vanuit Apeldoorn om de auto op te halen en hij had de auto voor de hele dag geregeld.

ophalen van de auto en uitleg was prima.

Jongens hebben een topdag gehad met de auto.

5 juni 2025

Geweldige ervaring met de Audi R8 van…

Geweldige ervaring met de Audi R8 van Buena Vida! Alles was top geregeld, de auto was in perfecte staat en het rijden was echt genieten. Vriendelijke en professionele service. Een droom die uitkwam. Ik huur hier zeker weer!

5 juli 2025

Gooie service

Netjes op tijd, vriendelijke contact person ,geweldig ervaring.nu naar de volgende auto van buena Vista

21 juni 2025