In december knoflooktwister besteld. Tot op heden niets ontvangen. Ook geen geld retour. Er wordt niet meer gereageerd op mijn mailtjes. Koop hier niet!
Besteld, (een easy vishaak remover) en 14,97 betaald, nu anderhalve week verder, geen tool, geen bevestigingsmail. Denk dat ik ook kan fluiten. Gemaild, geen antwoord. Vandaag weer gemaild…..misschien... Toon meer
Zeer onbetrouwbare webwinkel. SWIFFLE telefoon houder besteld en betaald. Je krijgt een standaard mail dat vertraging hebben met leveren. .( volgende dag in huis volgens website) Mail gestuurd... Toon meer
Koop hier niet!
Koop hier niet!
In september 2024 een beeldje besteld…
In september 2024 een beeldje besteld en betaald.
Kreeg meteen als antwoord: " dat er een vertraging was met de levering van het product".
Tot op heden niets ontvangen.
Niets kopen bij deze firma!!!
OPLICHTERS
Wat een oplichters , je betaald netjes je product maar word niks geleverd , ook geen enkele manier tot contact! op mails word niet gereageerd.
aangifte gedaan dus hopen dat meer mensen het doen en het wel uithaalt!
Nogmaals NIKS bestellen
Drama
Spel besteld voor kleinzoon en, zoals bij zo velen, wel betaald en nooit meer iets gehoord. Zag vandaag dat de site ook niet bereikbaar is.
Bestelling geplaatst direct antwoord…
Bestelling geplaatst direct antwoord artikel geeft vertraging al veel mails verstuurd op geen enkele antwoord dus geen bestelling en geld kwijt ook geen nummer of contact met dit nep bedrijf
good customer service
Door een misverstand over de verzending heb ik de bestelling moeten annuleren. De klantenservice reageerde binnen zeer korte tijd op mij, annuleerde mijn bestelling zonder problemen en ik ontving mijn terugbetaling binnen 2 werkdagen. geweldige klantenservice
Enkele dagen geleden handschoenen…
Enkele dagen geleden handschoenen besteld en betaald.
Kreeg meteen een mail dat er vertraging in de zending is.Paar keer een mail gestuurd met de vraag hoe lang het dan gaat duren. Geen antwoord gehad.Heb r ook geen vertrouwen meer in dat dat goed gaat komen als ik zo de andere reviews lees.ik overweeg k sterk om aangifte te doen.
Geen product en geen contact!
Op 27-10 een bestelling gedaan, erna bericht dat bestelling paar dagen is vertraagd. 4 weken later en nog niet, maar ook geen reactie op de vele mails.
Zuivere oplichters
Zuivere oplichters! Besteld en betaald op 5 augustus 2024, geen antwoord gekregen op 4 mails.
Ik begrijp niet dat de politie nog niet ingegrepen heeft.
OPLICHTING
Dezelfde ervaring als vele anderen. Iets besteld. Na een paar dagen bericht dat de zending iets vertraagd is. Daarna niets meer gehoord. Geen reactie op meerder mails.
DUS GEEN ZAKEN DOEN VIA DEZE WEBSITE. LEVEREN NIETS. OPLICHTING!
Wel geld ontvangen, geen service geven.
Een khaki jas besteld. Een witte jas geleverd. Inmiddels 3 keer contact opgenomen, per mail want er is geen telefoonnummer, maar 0 reacties gekregen. Dus wel geld ontvangen, verkeerde product verzenden en vervolgens wordt je in dan ban gezet.
rompertje
Eind augustus een rompertje met tattoosleeves besteld. Ik kreeg gelijk een melding dat de bezorging vertraging zou oplopen. Jammer genoeg heb ik niet eerst de reviews over deze site gelezen. Maar helaas dus nooit iets ontvangen. Pure oplichting dus! Hier NIETS bestellen!!!!
Oplichters!
Zeker NOOIT iets kopen via deze website!
Ik las van verschillende gedupeerden om aangifte te doen. Ik wou dit doen via de link die ik hierbij zag. Nu krijg ik via mijn aangifte feedback dat: 'Waarom krijgt u het advies om geen aangifte te doen?
Meerdere mensen hebben de site als misleidend ervaren. De politie heeft de website beoordeeld en er lijkt geen sprake te zijn van oplichting in strafrechtelijke zin.
De webwinkel maakt gebruik van ‘dropshipping’ of er is sprake van een ander, niet strafrechtelijk, knelpunt zoals een leveringsprobleem.
Dit kan toch niet zomaar? Heeft hier iemand verdere feedback over?
Augustus besteld nog niks binnen ,4x…
Augustus besteld nog niks binnen ,4x een mail gestuurd maar geen reactie.
Ik ga aangifte doen als ik mijn geld niet terug krijg.
Gr al
Na bestelling niets meer gehoord! Oplichting!
Na bestelling niets meer gehoord. Geen bevestiging per email. Ben dus belazerd, was vergeten eerst Trustpilot te raadplegen.
Dus nooit meer iets bestellen bij deze oplichters!!!
OPLICHTING
Zelfde verhaal had jammer genoeg de reviews niet eerst opgezocht voor ik hier bestelde.
Geen levering, geen reactie op mail wel +- 35€ betaald.
Nu bijna 2 weken verder en geen enkel antwoord gekregen, 3 mails gestuurd
Pure oplichters
13 augustus bestelling geplaatst, nog steeds niets geleverd. Meerdere mails gestuurd, zonder reactie. Ongelooflijk dat dit kan blijven bestaan.
Is dit pure oplichting ?
Bestelling geplaatst begin augustus van alu lasstaven, zoals altijd en overal bijna staat bij het artikel : vandaag bestelt morgen geleverd. Dat kun je dus direct vergeten want vanaf je de bestelling geplaatst hebt krijg je de bevestiging van je bestelling en direct daarachter dat het artikel enkele dagen vertraging zal hebben. Na 3 weken toch eens een mail gestuurd of ze een idee hebben van leveringsdatum, geen reactie, week later nog eens, geen reactie. Nu enkele weken later is het nog steeds volledige stilte.
Dus gaat het hier om pure oplichting? Mijn vermoeden is van wel, aangezien er toch vele klachten zijn van niet leveren.
En aangezien het meestal over kleinere bedragen gaat zijn er waarschijnlijk nog meer gedupeerde.
Nick A.
DIT ZIJN OPLICHTERS BESTEL HIER NIET
DIT ZIJN OPLICHTERS BESTEL HIER NIET. Dit bedrijf staat nergens geregistreerd waardoor nietbezorgd.nl jouw ook niet kunnen helpen om je geld terug te krijgen bij een niet geleverd product
Oplichter!
Oplichter!
Ik heb 2 augustus iets besteld maar niet binnen gekregen!