2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Onbetrouwbaar, geld gestolen

Ik wilde 100 euro storten, ging van mijn rekening af, maar geld nergens te vinden. Klantenservice bericht gedaan, “het is gecanceld door technische fout”. Waarop mijn vraag: cancel dan direct en niet afschrijven? Doen ze niks mee, en het geld is kwijt. Er zijn zat andere online casino’s waar je prima kan spelen, maar hier zeker NIET.

24 januari 2025

Eigenlijk wil ik ze 0 sterren geven…

Eigenlijk wil ik ze 0 sterren geven maar dat kan niet ! Zij zijn van een eerlijke uitbetalende casino veranderd naar een oplichtende casino ! Ik zal uitleggen waarom !

Ik heb in begin van dit jaar een groot bedrag gewonnen en hebben zij netjes uitbetaald en heb mijn account laten sluiten dus dacht ik wanneer ik weer wil spelen open ik een nieuwe dus dat heb ik gedaan maar dit maand heb ik een nog groter bedrag gewonnen dus ik laat het uitbetalen en denk alles is oke,tot ik in de ochtend wil inloggen mijn account geblokeerd,dus ikke chatten met hun en zij kwamen met vage verhalen van het ligt bij het team voor onderzoek,dus ikke druk zetten en vragen welke onderzoek dan en toen zeiden ze je heb al een account en ik zei die heb ik allang laten sluiten toen zeiden ze van je had ons moeten vragen om het te heropenen,ik zei onzin jullie zoeken iets om mij niet uit te betalen ! Een dag later krijg ik een email dat het bedrag verbeurd wordt verklaard en ik de gestorte bedragen wel terug krijg gestort of ik wat gegevens kan terug mailen zodat zij het kunnen terug storten en dat heb ik gedaan natuurlijk. Daarna heb ik ze meerder mails gestuurd met de vraag waneer ik mijn gestorte bedragen terug krijg maar tot op heden geen enkele reacties! Zij hebben mij op allerei manieren geblokt.want eerst kon ik chatten met ze ook al was ik niet in gelogd zelf chatten lukt niet meer ze !
Ik heb al een advokaat op ze gezet en die heb ze inmiddels al een mail gestuurt met het verzoek om het totale bedrag binnen 7 dagen over te maken anders stappen wij naar de rechter ! Ik heb alle bewijzen zoals de bedragen die ik gewonnen heb en alle chat gesprekken dus ontkennen wordt lastig!

LET LET OP OP !

NEVER PLAY BULLCASINO24.COM

DUS MENSEN OVER DE HELE WERELD NIET EN NOOIT SPELEN BIJ BULLCASINO24.COM
HET ZIJN OPLICHTERS ZIJ LATEN JE SPELEN EN NEMEN JE GELD MAAR ALS JE WAT WINT BETALEN ZIJ JE NIET UIT!!!!

DUS JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!

26 november 2024

niet doen mensen .zijn harteloze…

niet doen mensen .zijn harteloze criminelen.al hun casinos zijn rigged.je hebt geen kans om te winnen.500€ geen 1 euro erboven op.en ze hebben over random bs en hoe eerlijk hun spellen zijn .playboom zelde scam.weg blijven bij sarah internal op costa rica .dankzij on kt systedm hier in nl moeten we ons geld aan deze criminelen geven.

26 september 2024

Oplichters

Ik heb sportweddenschappen gespeeld. Tijdens wedstrijden verdwenen plotseling de weddenschappen en was had geld weg. Er waren ook weddenschappen waar de stand anders werd weergegeven dan de werkelijkheid dus weg geld. Stom dat ik erin getrapt ben

22 september 2024

SPEEL HIER NIET !!!

SPEEL HIER NIET !!!

JE KAN BETER JE GELD VERLIEZEN BIJ TOTONL OF HOLLAND CASINO, DAN WIN JE TENMINSTEN EEN EURO OF TWEE.

IK HEB EEN EEN WEDDESCHAP OPENSTAAN INLEG 200 EURO EN BEN GEBLOKKEERD. ZE GEVEN JE OOK GEEN ANTWOORD.

GELOOF NIET IN DIE TROEP VERHALEN HIERONDER WANT KANS OM TE WINNEN MAAK JE NIET EN ALS JE WAT WINT BEN JE GEBLOKKEERD.

ALS JE OP GOOGLE KIJKT NAAR Sarah Eternal S.R.L ZIJN ZE AL GESOMMEERD EN IN DE MILJOENEN, DESONDANKS BLIJVEN ZE VERDER GAAN..

DOENHET NIETTTT

30 augustus 2024

Kan de site niet meer op

Kan de site niet meer op, wegens veiligheidsmaatregelen. Ik heb nog een uitbetaling staan.
Ben benieuwd en zal er op terug komen vanavond.
Als ze me uitbetaald hebben.

31 juli.
Het bedrag is terug gestort op me account wegens technische problemen.
mij werd verzocht het opnieuw te proberen.

Ik zal vanavond nog een update doen

30 juli 2024

RTP ontzettend slecht

RTP ontzettend slecht. Heb nu voor 3000€ bonus buy gedaan (in totaal) en ik heb maar 200€ teruggekregen. Onmogelijk om hier te winnen. Normaal spinnen dan kom je de bonus niet in.

Kortom, bij dit casino heb je geen kans om ook maar een beetje te winnen. Als je je geld dan toch wilt vergokken, doe het op een andere site waarbij de rtp wel klopt!

29 juli 2024

RTP is ontzettend slecht 2 x nu een…

RTP is ontzettend slecht 2 x nu een kans gegeven & zoals in meerdere reviews is beschreven is de kans op een bonus minimaal tot vrijwel niet als je met lage bedragen speelt

22 juli 2024

Uitbetalen

Bullcasino doet heel moeilijk met uitbetalen, ik heb eerlijk geld gewonnen en bij het uitbetalen komen ze met rare verhalen waardoor ik mijn geld niet zou kunnen krijgen. Vervolgens wordt mijn account ook geblokkeerd zonder reden.

2 juli 2024

Eerlijke review (met uitbetalingen ervaring)

Account gemaakt direct geverifieerd met paspoort en proof of adres ging vlekkeloos en instant approved.

Daarna een 100 euro deposit gedaan en 300 speelgeld gekregen. Ik heb de instant transfer gekozen via bank en het geld stond direct erop!

Ik heb hier serieus urenlang mee gespeeld en plezier gehad omdat ik zoveel bonus games heb gekregen en zeker meerdere boven de 100x payout.

Bijvoorbeeld big bass bonanza wij zijn gewend allemaal dat deze slot op nl cassi je meestal rond de 10/30x betaald en hier klapte die gewoon meerdere malen achter elkaar een 100x eruit !!!!

Grote voordeel is de auto spin functie ten opzichte van nl casino en alles verliep vlotjes, dus weinig crash tijdens spelen en een zeer makkelijke navigatie op de site.

Heb nog geen withdrawal gedaan maar dat gaat ZEKER komen en natuurlijk moet je langer wachten op je centen maar dat neem ik
Voor lief voor het eerlijke en lekkere spelverloop op hun site !

Speel met mate boys en je kunt zeker plezier hier hebben maar als je hier betjes van 5 euro erdoorheen jaagt en geen bonus feature krijgt doe dat dan bij een nl casino en je zult het zelfde merken stelletjes clowns haha

***UPDATE OVER BETALINGEN ONTVANGEN***

11/7/24

ik heb weer gespeeld en gewonnen bij hun.
Geloof mij hacksaw slots zijn zo meer gevend dan op Nederlandse casino sites heb meerdere keren over de 1000x behaald met 10/20 cent betjes!!

Heb uitbetaald vandaag om 05.00 uur en geld was exact 14.00 binnen… en nee geen uitbetaling van onder de 300 euro was dit gewoon een goed mooi bedrag!

Speel hier veilig en met mate en je krijgt gewoon betaald. Ik heb Rabo rekening gebruikt ! Dus geen onnozel 3 dagen wachten of een week

12/7/24

Grote uitbetaling gedaan van 4000,-

150 opgewaardeerd en 100% bonus gekregen, maar gelukkig werken ze met non sticky bonus methode dus met mijn 150 een dikke hit gekregen op sugar rush 1000 met maat 1,20 inzet!

Uitbetaling gedaan om 4 uur ochtend en rond half 3 middag was het geld binnen zonder vragen of poespas.

Dus ze betalen ook grotere bedragen in eenkeer uit!😃

24 juni 2024

geven geld niet (toch wel)

Ging in het begin moeizaam heb moeten wachten op een grote withdrawl van 1500€ maar uit eindelijk gekregen.sinds die keer meerdere uitbetalingen gedaan. Die nu soms binnen enkele uren al op je account staat

12 juni 2024

prima casino

Ik begrijp de negatieve reviews hier niet zo goed. Ok het duurt 3 dagen voordat je geld er is, maar wat is 3 dagen. Het is natuurlijk aan jezelf als je er weer mee gaat spelen.
Ik vind het een prima casino. Ze zijn vriendelijk in de chat en mail en ze betalen je winst dus voor mij gewoon 5 sterren.

28 mei 2024

Had 3700 euro gewonnen en bij uitcashen…

Had 3700 euro gewonnen en bij uitcashen kreeg ik te horen je krijgt niet uitbetaald je account gaan we sluiten omdat je bij een andere casino van hun zelfuitsluiting had, dus je mag wel een account aanmaken en spelen maar als je wint gebruiken ze tegen je en zeggen ze dat ze je beschermen kreeg het bedrag terug wat ik had gestort 300 e en 3400 euro is weg zonder geldige reden reageren ook niet meer op je dan illegale casino scammers niet spelen het zijn boeven nog nooit meegemaakt aangemeld bij de kansspelautoriteiten.

14 mei 2024

Slechte casino dit je speel met 1000…

Slechte casino dit je speel met 1000 euros en je wint gewoon niet eens 1x is gewoon gefixt en opgezet een dikke scam hoe kan je in over 10000 spins gewoon geen. Bonus free spins krijgen %96.7 RTP en je wint niet eens 1 x in dit casino geloof me als je hier toch speel ben je echt dom

3 mei 2024
Toon reviews in alle talen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken