Bulletjournalkopen.nl Reviews

4,7

Bulletjournal.nl is persoonlijk, zorgvuldig, snel, uitgebreid assortiment en goed gevulde stationaryboxen. Ik ben pas net gestart met het bijhouden van een bulletjournal. Er is hier veel te vinden... Toon meer

Super goede service! Tijdens vakantiesluiting een mail gestuurd over een produkt wat bijna uitverkocht was. Het was maar de vraag of mijn vraag opgemerkt en gehonoreerd zou worden. Maar het werd opgem... Toon meer

Goede bullet journal. Veilig aangekomen. Stevig en goede kwaliteit en verder ook leuk ingepakt in folie met aan de binnekant nog tips voor journalling. Ik zal het zeker aan vrienden en familie doorgev... Toon meer

Pakketje werd verzonden zonder track en trace. Na een week en half toch ontvangen dankzij een buur dat het kwam brengen wegens fout geleverd. Gelukkig! Contact met leverancier is zeer snel en werd gel... Toon meer

1. Hobbywinkel

BulletJournalkopen.nl “De webshop voor jouw Bullet Journal" Bullet Journallen is onder de creatievelingen een grote hype. Van papiertjes, washi tapes en journalskrijgen we maar geen genoeg.  Op onze website vind je al je benodigdheden om van jouw Bullet Journal een succes te maken. Mocht je toch nog wat missen in het assortiment. Wij regelen graag al je benodigdheden.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn dochter is helemaal gek op bullet…

Mijn dochter is helemaal gek op bullet journals en wil er nu zelf ook een maken. Volgens mij volgt ze Constance Goh. Ik heb nu een setje voor haar gekocht om mee te beginnen. Ik kan niet wachten tot ze de cadeautjes openmaakt op haar verjaardag. Het ziet er allemaal heel mooi uit.

12 juli 2020

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl

Wat een leuke verrassing voor haar!

Alvast veel plezier ermee 😊

Prima

Producten zijn goed maar wel lang op het pakketje moeten wachten.

22 juni 2020

Bedankt voor je review!
Helaas door de corona virus heeft Postnl veel vertraging. Wij vinden het ook erg vervelend dat we niet kunnen garanderen dat je pakketje meestal de volgende dag binnen is.

Veel plezier met je spullen!

Fijne producten.

De producten zijn goed aangekomen, goed verpakt en werken goed. Met de producten ben ik erg blij! Ook leuk dat er een kortingscode inzit voor een volgende bestelling.

Echter duurde het lang voordat het binnen was, dit heeft, verwacht ik, meer te maken met PostNL. Ik kreeg een melding dat het woensdag 3 juni binnen zou komen, het is echter pas dinsdag 9 juni binnen gekomen. Ik verwacht persoonlijk dat dit komt omdat het pakketje NIET door de brievenbus heen pastte. De postbode moest aanbellen, niet dat ik dit erg vind. Maar ik vind het wel vervelend dat ik een week langer op mijn bestelling heb moeten wachten.

9 juni 2020

Hallo Demi,

Bedankt voor je review! Helaas heeft de vertraging inderdaad te maken met Postnl. Ze hebben het enorm druk op het moment.

Veel plezier met je bestelling!

Sandra
BulletJournalkopen

Netjes, snel en vriendelijk

Mijn pakketje was heel netjes ingepakt en was er al snel na bestellen!
Ook mijn vragen werden via de mail heel snel beantwoord, super!

3 juni 2020

Bedankt voor je review!

Veel plezier met je aankopen 😊

Super

Spullen waren zoals beschreven, zeer fijn om met te werken en zelfs in deze speciale tijden een zeer snelle levering.

13 april 2020

Bedankt Sabrina!

Veel plezier ermee 😊

Mijn eerste bestelling gedaan

Mijn eerste bestelling gedaan. Helaas had mijn levering vertraging door de Corona crisis. Hiervan werd ik gelijk van opnde hoogte gesteld. Toen ik mijn pakketje kreeg zat er nog wat extra’s bij. Super lief en leuk. Als ik een mail stuurde kreeg ik gelijk dezelfde dag antwoord en er word goed met je meegedacht. Echt een aanrader om hier iets te bestellen!

4 april 2020

Hey Ashley,

Bedankt voor je lieve review! Veel plezier met je spulletjes 🤗

Sandra

Prima service

Ik had papier besteld en dat werd de volgende dag gelijk geleverd..
Goede En duidelijke communicatie en goede service!

23 maart 2020

Hey Chantal,

Bedankt voor je review!

Veel plezier met je bestelling 😊

Cadeau in de brievenbus

Vorige week mijn eerste pakketje ontvangen en ik werd helemaal blij van de inhoud. Leuke bij elkaar passende spulletjes die goed verpakt zijn.

23 maart 2020

Hey Corine,

Bedankt voor je leuke review!
Fijn dat je zo blij bent met de stationary box!
Veel plezier ermee 😊

Ik heb de verrassingsdoos ontvangen

Ik heb de verrassingsdoos ontvangen, maar ik vond persoonlijk niet aantrekkelijk. Ik zal er niks van kunnen gebruiken. Ik wil dan ook graag het abonnement opzeggen

Hallo Hesther,

Kan je ons een mail sturen waarin je aangeeft wat je minder vind? Dan kijken we samen naar een oplossing.

Sorrie maar ik vond de inhoud niet in…

Sorrie maar ik vond de inhoud niet in vergelijk met de prijs. Euro 27,95 dan nog verzendkosten. Totaal 31,95 voor zo'n beetje. Ik en mijn schoondochter meenden dat er een bullet inzat. Niet dus. Groetjes Rinie.

Hallo Rinie,

We hadden elkaar al per mail gesproken waarin ik aangaf dat alleen bij de XL een journal zit. Je had een L besteld waardoor je geen journal krijgt.

een echte aanrader

Heel erg geholpen door Sandra in mijn zoektocht naar een clear stamps, super!
Op vragen werd snel en vriendelijk gereageerd. Ik kom zeker een keer terug bij bulletjournalkopen. Een echte aanrader.

22 maart 2020

Ik vind het echt erg tegen vallen wat…

Ik vind het echt erg tegen vallen wat er in de box zit.

19 maart 2020

Hallo Monique,

Kan je ons een mail sturen waarin je aangeeft wat je minder vind? Dan kijken we naar een passende oplossing.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, mooie spullen. Wacht nog steeds op 1 dingetje in nalevering maar verder erg tevreden.

8 februari 2020

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl

Hey! Bedankt voor je review! De stickers komen eraan en we zullen er wat extra's bij doen om het goed te maken 😉

Top site

Leuke spullen, snel geleverd en goede communicatie!

6 februari 2020

Hey! Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling 🤗

Te klein

Op zich ben ik tevreden, maar was erg teleurgesteld over hoe klein het boekje was. Stond niet als zodanig aangegeven.

29 januari 2020

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl

Bedankt voor je review Diana!
We hebben er naar gekeken maar de afmetingen staan in de beschrijving. Wellicht heb je het over het hoofd gezien. Mocht je niet tevreden zijn. Neem dan contact met ons op 😉