Bulletjournalkopen.nl Reviews

4,7

Bulletjournal.nl is persoonlijk, zorgvuldig, snel, uitgebreid assortiment en goed gevulde stationaryboxen. Ik ben pas net gestart met het bijhouden van een bulletjournal. Er is hier veel te vinden... Toon meer

Super goede service! Tijdens vakantiesluiting een mail gestuurd over een produkt wat bijna uitverkocht was. Het was maar de vraag of mijn vraag opgemerkt en gehonoreerd zou worden. Maar het werd opgem... Toon meer

Goede bullet journal. Veilig aangekomen. Stevig en goede kwaliteit en verder ook leuk ingepakt in folie met aan de binnekant nog tips voor journalling. Ik zal het zeker aan vrienden en familie doorgev... Toon meer

Pakketje werd verzonden zonder track en trace. Na een week en half toch ontvangen dankzij een buur dat het kwam brengen wegens fout geleverd. Gelukkig! Contact met leverancier is zeer snel en werd gel... Toon meer

1. Hobbywinkel

BulletJournalkopen.nl “De webshop voor jouw Bullet Journal" Bullet Journallen is onder de creatievelingen een grote hype. Van papiertjes, washi tapes en journalskrijgen we maar geen genoeg.  Op onze website vind je al je benodigdheden om van jouw Bullet Journal een succes te maken. Mocht je toch nog wat missen in het assortiment. Wij regelen graag al je benodigdheden.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een top site

Wat een top site! Super leuke spullen levering is erg snel.
En de maandelijkse box L is erg leuk om naar uit te kijken.

23 februari 2021

Aanrader

Het bestelde product kwam binnen de afgesproken tijd aan. Ik heb geen aanmerkingen, zeker een aanrader.

18 februari 2021

Perfect

De stickers die ik heb gekocht zijn supper leuk en snel aangekomen.Ik raad dit zeker aan als je voor goede kwaliteit en lage prijs knuselspullen wil kopen

Groet: Bo 👍🏽

16 februari 2021

De spulletjes die ik bestelde kwamen…

De spulletjes die ik bestelde kwamen binnen afgesproken levertermijn aan en alles was heel mooi samen verpakt. De mail bij verzending van mij pakket maakte wel de vermelding dat ik enkel een track and trace code zou ontvangen op voorwaarde dat mijn pakket niet als brievenbus pakket verzonden was. Maar of die al dan niet het geval is kan je nergens terug vinden. Dat zou wel handig zijn.

9 februari 2021

Het idee van een "mystery box" vind ik…

Het idee van een "mystery box" vind ik echt super. Alleen vond ik de inhoud teleurstellend. 20 euro voor zo'n klein pakketje vind ik echt veelste duur. Inhoud was nog niet eens 10 euro waard. Voorderest wel een snelle levering en nogmaals ik vind 't idee "Stationery box" wel super leuk ;)

1 februari 2021

Hoi Debbie,

Bedankt voor je eerlijke beoordeling! De productwaarde van alle items in de stationary boxen is hoger de productwaarde wanneer je alle producten los koopt.

Ik neem je feedback serieus en zal de inhoud van alle stationary boxen (en de omschrijvingen ervan) in de komende weken goed doornemen en waar nodig aanpassingen doorvoeren.

Wat vond je van de producten zelf? :) Wanneer zou de inhoud niet teleurstellend zijn?

Fijn om te horen dat je het idee erg leuk vind!

Groetjes van Izet

Ik had gedacht dat de Bulletjournal…

Ik had gedacht dat de Bulletjournal rood zou zijn zoals er stond en ik wist niet dat de bullet journal zo'n formaat had. Desondanks ik had heel erg een bulletjournal nodig, dus ik heb het hiermee gedaan. Ik heb zelf ook nooit zo een formaat genomen, dus het is wat nieuws. Kijken hoe ik dit vind.

17 januari 2021

Hoi Yasmina,

Bedankt voor je beoordeling en je feedback! Ik heb het product goed bekeken en snap dat er over het formaat verwarring kan ontstaan, door de weergave van de foto in de webshop software. Pas als je erop klikt zie je beter dat het een horizontale journal is. Daarom zal ik de omschrijving van het product aanpassen, zodat het direct duidelijk is dat het om een horizontale journal gaat. De productnaam kan ik helaas niet aanpassen, dat is namelijk de officiële naam van het product vanuit de leverancier.

Hoe vind je het formaat en de journal? :)

Groetjes van Izet

Leuke spulletjes, snelle levering! Goede service! Super blij mee en tevreden! We kunnen weer lekker bezig met onze bulletjournals!

16 januari 2021

Waren hele leuke producten alleen…

Waren hele leuke producten alleen hellaas kreeg ik achteraf te horen dat ze niet meer verkrijgbaar waren en dat ik uit eindelijk iets anders moest kiezen.

10 januari 2021

Hi Valarie,

Bedankt voor de review. Wat fijn om te horen dat je mijn webshop leuk vind. Helaas was er inderdaad door de sinterklaas en kerst drukte een klein probleem met de voorraad cijfers. Gelukkig hebben we dit samen op kunnnen lossen.

Heel veel journal plezier toegewenst en hopelijk tot ziens!

Snelle levering. Zat naast de bestelde producten ook een puntenslijper als extra bij. 😊
Alleen vind ik het zelf altijd wel leuk als er dan ook nog een briefje bij zit. Is geen must hoor. Maakt het alleen wat persoonlijker.

8 januari 2021

Hallo Petra,

Wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelling. Bedankt voor je feedback van het bedrijfskaartje hier ga ik mee aan de slag.

Heel veel journal plezier toegewenst en hopelijk tot ziens!

In drukke tijd toch snel verzonden, zeker 2de bezoek waard!

In de drukke Decembertijd toch snel verzonden Super fijn!!
Zal zeker bij anderen aan raden. Zal zeker weer langs komen.
Tot de volgende keer 🤗
Groetjes Yvonne

7 januari 2021

Hallo Ivonne,

Hartelijk dank voor de lovende review! Altijd fijn een een tevreden klant te zien.
We hopen je snel weer te mogen helpen aan leuke journal spullen.

Voor nu veel journal plezier toegewenst

Blij met mijn bullet journal en zeer…

Blij met mijn bullet journal en zeer tevreden over de snelle levering.

3 januari 2021

Hallo Nicole,

Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling. Door de 2 sterretjes neem ik aan de je punten hebt voor ons om te verbeteren. Ik zou graag je feedback krijgen op wat er beter kan, zodat we volgende keer hier rekening mee kunnen houden

Voor nu veel journal plezier toegewenst!

Snel verzonden en netjes verpakt

Snel verzonden en netjes verpakt. Goede communicatie via de mail.

3 januari 2021

Beste Dimmy,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en naar wens is.
Heel veel journal plezier toegewenst.

jammer

we hadden een S box besteld maar er kwam weinig dan verwacht en het koste 12,95 euro. Het zag er niet uit dan op het plaatje. Jammer dit.

22 oktober 2020

Hallo Seyma,

Bedankt voor je feedback. We hebben de beschrijving duidelijker gemaakt.

Waar voor geld

Erg leuke producten. Goedkoop en prima kwaliteit. Leuk dat vele producten los te koop zijn en niet alleen in sets zoals de washitape. Levering was snel. Enige minpunt was dat alles met plastic verpakt was: dit kan denk ik beter.

26 augustus 2020

Antwoord van Bulletjournalkopen.nl

Hey! Bedankt voor de review en veel plezier met alle spullen.

Wij denken graag aan het milieu en passen ons aan aan de wensen van de klant. Mocht je ideeën hebben over hoe wij het plastic kunnen vervangen, laat het ons weten!

Blij met mijn aankoop

Blij met mijn aankoop! Snelle levering en ook een ruim aanbod van vele leuke journalspulletjes! Dit is mijn eerste bestelling maar als ik weer een keer wat nodig heb ga ik zeker ook weer even in deze webshop kijken!

12 augustus 2020

Beste Marleen,

Bedankt voor de revieuw! Veel plezier met je spullen en we hopen je de volgende keer weer te mogen voorzien van stationary! 😊

Tevreden over mijn bestelling

Tevreden over mijn bestelling. Wel vond ik het jammer dat de brede rolletjes washitape soort van platgedrukt dubbel gevouwen waren. Waarschijnlijk gedaan om het passend te maken voor brievenbus verzending. Ondanks dat heb ik ze wel in goede staat ontvangen.

27 juli 2020