Bundleboon Reviews

4,3

Slechte service, geen reactie. Box kwijt! Geen terugkoppeling al meerdere mails geschreven krijg gewoon stug niks terug!! Ik ga hier dus ook nooit meer bestellen!!

Heel blij dat ik bundleboon gevonden heb! Yalda heeft een superleuke box samengesteld, met dingen daarin die ik zelf nooit had gevonden, maar perfect passen bij mijn zoontje. Contact met bundleboon is... Toon meer

Wat een super concept!! Net onze tweede box binnen gekregen en wat is ie leuk! Goede communicatie, fijne service en geweldige kleertjes. De styliste (Nila) is super, ze luistert echt naar wat je vert... Toon meer

Super service!! Na het leuke gesprek waarin de wensen en voorkeuren worden besproken, een onwijs gave box met kleertjes ontvangen. Alles is leuk met elkaar te combineren, en combinaties welke ik ze... Toon meer

1. Kinderkleding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gemakkelijk, gratis en snel unieke kinderkleding thuis bezorgd. Persoonlijk uitgekozen op de smaken van jou en je kind

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Erg tevreden👍

Wat is het elke keer weer een feestje om een bundleboonbox te ontvangen! Erg leuk ingepakt en er zitten steeds weer verrassende items/setjes in en ik ontdek regelmatig nieuwe merken. Ik ben heel tevreden👍

4 april 2022

Fantastisch!

Ik vind het heerlijk dat iemand anders een set kleding kan samenstellen van verschillende merkjes. Ze vragen heel goed wat je wilt hebben en je vraag wordt goed bediend. Het kost mij zelf heel veel tijd om alle winkels bij langs te gaan en daarnaast verkopen ze nooit alle merkjes in een winkel. Zodra je het pakket thuis krijgt is het zo een leuke verrassing wat er in de box zit. Een feestje is het gewoon!

1 maart 2022

Al een paar boxen besteld en steeds…

Al een paar boxen besteld en steeds heel tevreden. Ook fijn dat je je styliste persoonlijk kan sturen via WhatsApp met vragen of om nog losse items te bestellen. Leuke klerencombinaties, heel snelle levering,... Dank je wel Ellen, ik blijf zeker nog even klant :)

23 februari 2022

Soldendoos geprobeerd

Voor de 2de keer Bundleboon geprobeerd, dit keer met een soldendoos, je wist op voorhand niet wat er in zat maar kon wel kiezen tussen 3 verschillende stijlen. Zelf geleerd dat ik deze stijl niet opnieuw kies maar wel steeds leuke kleren en mooie kwaliteit! Levertijd inorde.

20 februari 2022

Aanrader!

Laagdrempelig contact met de stylist, luistert goed naar je wensen en elke keer een toffe verrassing als het pakket binnenkomt! Daarbij goede kwaliteit kleding!

11 februari 2022

Onwijs blij mee!

Goed contact met je persoonlijke stylist, luisteren goed naar je wensen.
Ik krijg items die ik zelf moeilijk zou vinden om te stylen maar omdat er al setjes voor je gemaakt worden is dit een stuk eenvoudiger.
Ook zijn het items van goede kwaliteit! Items die je niet wilt houden stuur je eenvoudig terug.
Ik ben onwijs blij, wij gaan straks voor onze 3e box en zullen deze per seizoen blijven afnemen!!

1 februari 2022

Suprise box!! Doen!!

Ik heb de surprise box voor een trendy jongen gekregen en wat een toffe verassing was dat! Ik had 1 setje kleding verwacht maar het waren 3 setjes kleding en 2 zwembroeken! Echt hele toffe items die goed bij elkaar passen! Ik verheug me al op de volgende surprise box!!

25 januari 2022