Bundleboon Reviews

4,3

Slechte service, geen reactie. Box kwijt! Geen terugkoppeling al meerdere mails geschreven krijg gewoon stug niks terug!! Ik ga hier dus ook nooit meer bestellen!!

Wat een super concept!! Net onze tweede box binnen gekregen en wat is ie leuk! Goede communicatie, fijne service en geweldige kleertjes. De styliste (Nila) is super, ze luistert echt naar wat je vert... Toon meer

Super service!! Na het leuke gesprek waarin de wensen en voorkeuren worden besproken, een onwijs gave box met kleertjes ontvangen. Alles is leuk met elkaar te combineren, en combinaties welke ik ze... Toon meer

1. Kinderkleding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gemakkelijk, gratis en snel unieke kinderkleding thuis bezorgd. Persoonlijk uitgekozen op de smaken van jou en je kind

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super lieve mensen

Super lieve mensen, originele verpakking en heel fijne kledij

18 december 2020

You are the best Nadia! <3

/Nelli
Founder of Bundleboon

Gewoon niet bestellen

Ik heb meerdere keren een bestelling geplaats bij bundleboon.
De eerste keer kwamen er wat dingen binnen en ik was redelijk enthousiast, wel was de helft van de kleding echt veeeeel en veeeelste groot! 2x maat 92 maar de ene viel als een 110 terwijl de andere wel goed was.
Niet alles was top dus ik bestelde nogmaals en ik appte de stylist. Echter kwam er geen reactie, na meerdere berichten en ongeveer een week die eroverheen ging werd ik nogsteeds genegeerd. Niet helemaal de service die je mag verwachten dus uiteindelijk gebeld en een andere styliste gekregen. Daar ook een aantal boxen bij besteld, deze was een stuk vriendelijker en reageerde sneller maar de kleding was soms wat matig, eigenlijk elke keer wel een paar leuke items gekregen. Deze keer had ik ook weer een box gevraagd, in maat 98 of als het klein viel maat 104. En ik had specifiek gevraagd om een jasje dat ik op de site zocht, ze zou haar best doen zij ze. Vervolgens kreeg ik zaterdag de box binnen. De kleding was (wat ik al eerder aangegeven had en waar ik dus niet van houd) verwassen zoals je dat noemt, sommige pasvormen waren wat matig. Maar ook een panterprint truitje met een glitterlabeltje, ik heb een zoontje, en tuurlijk kan panterprint ook wel voor jongens, maar dit vond ik wel heel duidelijk een meisjes trui. Ze gaf nog aan als het niet bevalt of qua maat niet goed is kan alles gewoon terug, Zojuist kreeg ik een berichtje met de vraag wat ik van de box vind, ik reageer, en haar antwoord is eigenlijk dat ze liever niet meer heeft dat ik bestel. Want het zou niet rendable zijn, even ter info, een broekje of truitje of wat dan ook van hun kost al snel 50 euro. Ik heb nog nooit alles teruggestuurd dus even ter info, ik heb tot zover 4 boxen ontvangen, nu ligt mijn 6e hier, De waarde die ik gehouden heb : 72.90 - 85,45 - 50,30 - 38,61 en mijn laatste box zou ik houden voor 70/80. Moet zeggen dat ik de ene die ik eventueel wilde houden nu sowieso niet hou natuurlijk! Lekker terug die handel! Eigenlijk is de conclusie gewoon niet bestellen hier. Erg onvriendelijk, je moet haast smeken om je box, en het is allemaal ook niet heel matchend samengesteld

14 december 2020

Zoo leuk

Zoo leuk! Ik bestel nu al voor de 3de keer een box voor mijn kindjes, en er zitten altijd kei leuke dingen in.
Ook zeer goede kwaliteit van kledij.

26 november 2020

Wat ontzettend leuke en verrasende…

Wat ontzettend leuke en verrasende setjes trof ik aan in onze eerste bundleboon box.
Ik had deze kleren zelf nooit gekocht en het is zo ontzettend leuk als een ander iets samenstelt.
Ellen super bedankt voor deze mooie kleding voor onze Janske. En zeker tot een volgende keer.

21 november 2020

Super!!

Wat een super concept!! Net onze tweede box binnen gekregen en wat is ie leuk!
Goede communicatie, fijne service en geweldige kleertjes. De styliste (Nila) is super, ze luistert echt naar wat je verteld over je voorkeur en smaak en stelt geweldige outfits samen. Mijn complimenten!! Wij gaan zeker voor een vervolg😉

6 oktober 2020

Heel blij dat ik bundleboon gevonden…

Heel blij dat ik bundleboon gevonden heb! Yalda heeft een superleuke box samengesteld, met dingen daarin die ik zelf nooit had gevonden, maar perfect passen bij mijn zoontje. Contact met bundleboon is duidelijk en vriendelijk. Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze leuke manier van shoppen. Dankjewel Yalda en collega's!

1 oktober 2020

Superleuke kleertjes en goede service

Erg leuke kleren voor mijn kinderen ontvangen. Originele setjes. Kregen veel leuke reacties op de outfits. Ben ook erg tevreden over de service. Verkoopsters komen oprecht geïnteresseerd over, nemen de tijd en zijn erg vriendelijk. Het uitpakken van de doos vinden mijn kindjes geweldig. Helemaal in deze coronatijd heel fijn om niet bij winkels te hoeven passen met de kindjes maar gewoon fijn thuis.

1 oktober 2020

Elke keer weer een feestje!

Al een aantal jaar ontvangen we diverse boxen met kleding voor ons 6 jarige dochter. En elke keer weer is de inhoud van de box een aangename verrassing. Ik ben kieskeurig dus het kost me veel te veel tijd om zelf te gaan shoppen. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook komen ze elke keer weer met super leuke en originele setjes. Mijn dochter straalt als ze weer van iemand een compliment krijgt over haar Bundleboon setje! En ik dacht altijd dat het erg prijzig was, maar je kunt het zo duur maken als dat je wilt en kwalitatief is het erg goed. Het contact met de dames van Bundleboon is fijn. Ze maken het persoonlijk en het blijft daardoor elke keer weer een feestje🎉

27 augustus 2020

Nice concept

Super leuk concept! Gedurfde stijl maar houden wel rekening met jou wensen!
Ik zou het zeker aanraden!

8 augustus 2020

Leuke kleren!

Erg leuke kleren, heel fijn dat je het zelf niet bij elkaar hoeft te zoeken om wat creatiefs bij elkaar te vinden. Vriendelijke medewerkers, luisteren goed naar de wensen. De communicatie kan nog wel iets verbeterd worden, zo had ik een collega aanbevolen op het bijgesloten formulier. We zouden beide daardoor korting ontvangen, helaas heb ik daar niets meer over gehoord.

7 augustus 2020

Love BundleBoon!

Geweldig concept! Ellen is een fantastische styliste die precies begrijp wat wij zoeken. Ik vond het concept eerder nog leuker, maar ik snap dat het bedrijf groeit en daardoor aanpassingen nodig waren.

29 mei 2020

Derde BOX!

Ondertussen al de derde box besteld en weer zeer tevreden! Ellen doet het fantastisch ze luisterd precies naar de wensen! Helaas vond papa de laatste box iets minder maar wel weer wat items kunnen houden. De items zijn net wat unieker en goede pasmaten dan wat ik vaak kan vindenz! Daarbij krijg je zelf ook inspiratie voor het shoppen. Ga zo door Ellen!

5 februari 2020

1e kleding box

Op FB kwam er een video langs over Bundleboon ik ben gaan kijken.
Na alles te hebben ingevuld voor mijn dochter en zoon werd ik volgende dag al gelijk gebeld door Leen.
Wat een vriendelijke vrouw en een fijn gesprek. Ben nu heel erg benieuwd naar de kleding box.
Hier een enthousiaste moeder 😊

28 januari 2020

Tevreden

Tevreden! 2 leuke setjes toegestuurd gekregen waar we er uiteindelijk eentje van hebben gehouden. Over een tijdje gaan we weer meedoen.

4 november 2019

Mooie outfits maar een maand na levering is het nog altijd niet afgehandeld

De box kregen we heel snel in huis en de outfits die er in zaten waren echt leuk en aangepast aan het persoonlijke gesprek die ik had met Ellen. We waren van plan de volledige doos te houden en stuurden enkel 2 bovenstukken terug die wat te groot uitvielen en waarvan we graag een kleinere maat hadden. De twee stukken hoorden bij eenzelfde outfit. Uiteindelijk bleek dat ze de twee stukken jammer genoeg niet meer kleiner op voorraad hadden. Bijgevolg besloten we om de rest van de outfit dan ook maar terug te sturen, want wat zijn we met een onvolledige (feest)outfit?

Om een lang verhaal kort te maken: dit is de 3e review die ik plaats. De eerste heb ik (min of meer omdat Bundleboon mij er zelf persoonlijk op aansprak/ aanviel) uiteindelijk aangepast. Wat op zich niet verkeerd was, aangezien er door een foute communicatie was misverstanden ontstonden. MAAR een maand later... zijn we nog altijd niet van de problemen af. En het spijt me, maar dan kan ik niet anders dan maar 1 ster geven.

De gratis retour is maar 1x geldig. Door de bijzondere situatie waar we in zaten (cf. eerst gingen we de kledij houden, dan niet omdat het niet meer volledig was), zouden ze ons een nieuwe retoursticker opsturen. Bleek het gewoon dezelfde te zijn, waardoor de teruggestuurde kleertjes nu precies verdwenen zijn van de aardbol. Een fout bij Bpost/ Postnl? Dat is goed mogelijk. Maar laat ons zeggen dat we het na een maand wel wat gehad hebben en bij niemand terecht kunnen om het op te lossen.

Kleertjes bestellen voor je kleine kapoen? Koop ze zelf (al dan niet in de winkel). De afhandeling gaat 1000x sneller.

21 oktober 2019

Hi Lucie,

It is very unfortunate to hear about the experience, despite of the fact that Ellen did her very best to help you. Just like many other companies, we only offer free returns once on every delivery. We always put our customers first and we most certainly didn't want to cause a stressful situation for you, so Ellen made sure that we made an exception and offered you the possibility of returning extra items free of charge. But either way, we appreciate your feedback.

Take care!

/Nelli
Founder of Bundleboon

Door de stylist een prachtig pakket…

Door de stylist een prachtig pakket samengesteld. Alles was volgens onze smaak en wens. Helaas had ik zelf de verkeerde maat doorgegeven. Wij gaan, zodra ze niet meer zo erg tussen 2 maten in zit zeker weer bestellen.
Contact was erg vriendelijk en ook over de levertijd is keurig gecommuniceerd.

22 september 2019

Tevreden klant

Fijn contact gehad over de verzending die door een misverstand niet goed verliep. Prachtige kleding. Hier een tevreden klant! Ik ga er zeker nog een keer gebruik van maken.

6 juni 2019

Fantastisch!

Super service! Leuke medewerkster aan de telefoon gehad die echt luistert naar wat je graag wil. Top!

2 april 2019

Antwoord van Bundleboon

You are the best Margot!!

Thanks so much for your amazing feedback. Ellen says hi ;)

Hope to see you back with us soon

Until next time,
Nelli