Slechte service, geen reactie. Box kwijt! Geen terugkoppeling al meerdere mails geschreven krijg gewoon stug niks terug!! Ik ga hier dus ook nooit meer bestellen!!
Heel blij dat ik bundleboon gevonden heb! Yalda heeft een superleuke box samengesteld, met dingen daarin die ik zelf nooit had gevonden, maar perfect passen bij mijn zoontje. Contact met bundleboon is... Toon meer
Wat een super concept!! Net onze tweede box binnen gekregen en wat is ie leuk! Goede communicatie, fijne service en geweldige kleertjes. De styliste (Nila) is super, ze luistert echt naar wat je vert... Toon meer
Super service!! Na het leuke gesprek waarin de wensen en voorkeuren worden besproken, een onwijs gave box met kleertjes ontvangen. Alles is leuk met elkaar te combineren, en combinaties welke ik ze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gemakkelijk, gratis en snel unieke kinderkleding thuis bezorgd. Persoonlijk uitgekozen op de smaken van jou en je kind
Kerkstraat 310, 1017 HC, Amsterdam, Nederland
- +31633587692
- hello@bundleboon.com
- bundleboon.com
Super persoonlijk!
Super persoonlijk, vriendelijk & perfecte smaak hebben de stylistes van Bundleboon!! Echt een aanrader. Wij gaan zeker weer een keer een box voor onze James bestellen!!
Ik miste nog iets aan accessoires zoals…
Ik miste nog iets aan accessoires zoals sokken, sjaal of muts. Verder ben ik enorm tevreden en heel blij wat jullie hebben samengesteld
Een feestje om te ontvangen
Een feestje om te ontvangen, super leuke combinaties en hele goede service. Voor herhaling vatbaar!
Aanrader
Ik ben super tevreden. Service is erg goed. Bundleboon is goed bereikbaat. Zijn ook per app bereikbaar. Kleren goed afgestemd op mijn smaak, met als toeval: Veel dingen leken precies op wat ik al had. Retour service/het verrekenen van terug gestuurde artikelen is snel. Zeker een aanrader!

Eerste pakket ontvangen
Eerste pakket ontvangen, hele mooie setjes. Alles valt mooi te combineren, leuk contact gehad!

Super service!
Super service!!
Na het leuke gesprek waarin de wensen en voorkeuren worden besproken, een onwijs gave box met kleertjes ontvangen. Alles is leuk met elkaar te combineren, en combinaties welke ik zelf nooit gevonden zou hebben.
Wanneer de eerste tekenen van het volgende seizoen vertonen ga ik sowieso gelijk weer een nieuwe box bestellen. Nu al zin in!!

Antwoord van Bundleboon
Er werd heel goed geluisterd naar onze…
Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk hebben we alle producten gehouden. Erg leuke setjes ontvangen die ik anders in de winkel nooit gekocht had. Merken die nieuw voor me zijn. Erg tevreden!

Antwoord van Bundleboon
Super leuke box ontvangen voor onze…
Super leuke box ontvangen voor onze dochter van 8 jaar! Ze was zelf ook dol enthousiast!

Persoonlijke benadering
De persoonlijke benadering en de kwaliteit van de kleren zijn voor mij een reden om in de toekomst opnieuw een box te bestellen. Op deze manier maak ik ook kennis met merken die ik zelf nog niet kende.

Antwoord van Bundleboon
Super persoonlijke en vriendelijke…
Super persoonlijke en vriendelijke service! En wat een top items in de box.

Mijn box is
Mijn box is, buiten de schuld van Bundleboon om, helaas niet geleverd. Tot op heden geen box ontvangen en de verstrekking van de informatie hierover ging uitermate moeizaam. Nu heb ik als mededeling gekregen; PostNL zegt dat het geleverd is, case closed. Maar dat is dus niet het geval. Ik heb geen box ontvangen en ik heb PostNL zelf gevraagd of er een handtekening was gezet voor ontvangst, maar dit is niet het geval. Ik had me erg op de box verheugd en voel me niet serieus genomen door Bundleboon. Of de boxen goed en/of leuk samen gesteld worden, kan ik helaas niets over zeggen. Ik kan wel zeggen dat ik in ieder geval niet te spreken ben over de service. Er is mij (zonder dat ik erom vroeg) een nieuwe box toegezegd, maar ook daar kan ik naar fluiten. Raar hoe dit allemaal afgehandeld is.

Zeer tevreden!
Zeer tevreden!! Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en goed op uitgezocht qua kleding. In een mooie doos en mooi ingepakt wordt het als een cadeautje afgeleverd

Antwoord van Bundleboon
Vond alles prettig verlopen!
Vond alles prettig verlopen, erg gemakkelijk!

Het is geweldig
Het is geweldig! Naast dat het voor mij, als ouder, een cadeautje is om uit te pakken, zijn de setjes die Bundle Boon maken ook echt verrassend. Past helemaal binnen mijn stijl en smaak, maar toch net anders dan ik zelf zou hebben bedacht. Daarnaast is het ook super makkelijk. Je hoeft zelf stad en land niet af te struinen en kan de setjes die je ontvangt vaak combineren. Ik vind het echt ideaal!
Persoonlijke beleving
Ook al heb je geen face to face contact met bundleboon /noga is het toch een heel persoonlijke beleving. Altijd leuke aparte kleding wat ik niet zomaar in de winkel krijg. Noga kent mijn smaak en de smaak van mijn dochter waardoor we steeds leuke boxen krijgen.
Geweldig concept!!
Onwijs origineel!
Wat een onwijs originele combinaties! Love it! Ook de persoonlijke benadering van Noga was top.

Aangenaam verrast!
Normaal gesproken geef ik niet veel uit handen en dan vooral niet als het gaat over de kleding van mijn kinderen.... Toch werd ik nieuwsgierig naar Bundelboon door een aantal reviews.
Ik kreeg contact met Noga en besprak uitgebreid mijn dochter's karakter & kledingstijl. Ook kon ik de prijsklasse aangeven. Hierdoor werd de gehele ervaring heel erg persoonlijk; heel fijn!
Uiteindelijk de items ontvangen en ik was echt aangenaam verrast!!! Leuke setjes die je met elkaar kan combineren. Ook zaten er wat (voor mij) onbekende, maar mooie merkjes bij.
Ook heb ikzelf weer even wat inspiratie gekregen & ga ik zeker nog eens een keer een leuke box bestellen.