Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Bij het afsluiten van mijn abonnement moest ik €75 betalen onder de noemer borg. Normaal gesproken betekent borg dat je dit bedrag terugkrijgt zodra je het apparaat netjes teruggeeft, maar hier blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Pas veel later ontdekte ik dat deze borg automatisch wordt verrekend met een zogeheten verplaatsbijdrage van €125. Dit staat nergens duidelijk vermeld bij het afsluiten van het abonnement, maar is verstopt in de FAQ op de website, waardoor je er zelf actief naar moet zoeken. Dat vind ik ronduit misleidend.
Daarnaast moest ik nu opnieuw €75 betalen om de wasmachine te laten ophalen, waardoor ik in totaal €150 kwijt ben zonder dat er sprake was van schade of nalatigheid van mijn kant. Ook werkte het wifi-doosje dat zij moesten aansluiten niet, omdat ik in mijn studentenhuis geen wifi heb. Dit was nooit vooraf aangegeven en ik heb meerdere keren moeten bellen om ten onrechte gemaakte kosten terug te krijgen, wat erg lang duurde.
Ik ga verhuizen en regel mijn eigen wasmachine, maar ik vind het schandalig hoe dit is verlopen. De communicatie is misleidend, de kosten zijn onredelijk en je betaalt altijd meer dan je vooraf wordt voorgespiegeld.