bunq

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Als het werkt fijne bank maar minste geringste wordt je geblokkeerd vooral als je gebruik wil maken van actie voor vrienden dan wordt vriend geblokkeerd dus krijg je niet beloofde geld en vriend kan o... Toon meer

Ik begreep pas hoe belangrijk het is om uitgaven te structureren nadat ik die waardevolle inzichten van bunq had gekregen. Ik kon gewoon niet echt een goed geldbeheerplan maken, en Finn hielp me daarb... Toon meer

Crypto’s aanschaffen via Bunq is onverstandig. Ze berekenen een behoorlijke provisie bij in- en verkoop. Bovendien kun je geen limiet aangeven en heb je geen invloed op de waarde bij verkoop. Bij ande... Toon meer

ik heb wat tijd besteed aan het echt leren hoe ik deze functies hier moet instellen, zoals het organiseren van betalingen, maar nu is het de moeite waard. want ik hoef niets te doen als mijn salaris e... Toon meer

1. Bank
  2. Financiële instelling

bunq is a fully mobile bank designed to make managing your money simple, fast, and flexible. Whether you're traveling, saving, or sharing expenses, you stay in control with local IBANs, zero FX fees, and real-time notifications. Open an account in minutes, track your spending, set budgets, and even plant trees as you pay. With 24/7 human support and no hidden fees, we offer a transparent banking experience that fits your lifestyle. As an independent bank, we grow when you love using us. Join millions across Europe who already use bunq for smarter, greener, and more convenient everyday banking.

Schending van onze richtlijnen

proefperiode is een geweldige manier om kennis te maken met hun service

hoewel je een voorproefje krijgt van elite en dan een beetje gedwongen wordt om het te nemen, heb ik toch voor pro gekozen. het is niet geweldig om 2x punten te verliezen, maar het zijn tenminste 1x voor elke bestede EUR.
de andere functies zijn vergelijkbaar, zoals het aantal aangeboden sub-accounts en virtuele kaarten, en de beveiliging is top. van de minpunten is de rente laag, 1,51% basis.

27 februari 2026

Geen Bunq meer voor mij

Spaarrente leek interessant tot de voorwaarden wijzigden. Alleen een "hogere" spaarrente over een klein deel van je spaargeld. De grote banken bieden interessantere spaarmogelijkheden en zijn een stuk betrouwbaarder. Beveiliging, klantenservice etc niet op gewenste niveau.

27 februari 2026

Hey Joury 👋

Thank you for taking the time to share your experience. We want to assure you that security is a top priority for us at bunq and your information is always safe with us.

We want to bring clarity to how MassInterest works, as our goal is to make saving as rewarding as possible. The recent adjustment to our rates is a direct result of the European Central Bank's decision to lower its interest rates which was applied to all banks in the European Union.

Here’s a simple breakdown of how you continue to earn with us:

- You earn our highest bonus rate (2.01%) on any new money you add
- You always earn a great base interest rate (1.51%) on the savings you already have with us

This structure is based on a savings threshold adjustment that happens twice a year. For a full breakdown, you can see all the details here: https://help.bunq.com/articles/whats-massinterest-and-how-does-it-work 📚

We hope this helps clarify things for you 🙏🏼

Sparen wordt minder winstgevend

Ik weet dat het niet hun schuld is, maar een rente van 2% voor spaarrekeningen was een minpunt... Blij dat ze alternatieve manieren hebben om geld te bewaren, zoals aandelen. Betere rendementen

10 december 2025

Hey Uwe 👋

Thank you for the 4-star review and your feedback! 🚀

We totally get your point about looking for the best possible returns on your money, and it's awesome that you're exploring different options like stocks.

We also have another great way to boost your savings that you might love! Have you checked out our Term Deposits? They allow you to lock in a higher, fixed interest rate on your savings. For example, our 12-month deposit offers an even better return. It's a great way to make your money work harder for you!

Thank you for being part of the bunq community 🌈

massarente

bonusrentes zijn anders, en het is niet alle;n voor usd en gbp, je kan zelfs in TRY sparen, dus idk waarom iemand dat zou doen LOL. 2 keer per jaar berekend, het is een degelijke servuice

Hey! Thank you for the five-star review 🚀

kostte tijd

het kostte tijd om aan de app te wennen. Ik denk vanwege de grote functionaliteit en de vele meldingen. Belangrijke functies + altijd in contact met hun ondersteuning. Kan zeggen dat ze goed zijn

26 februari 2026

Neem gewoon elite en denk nooit meer aan abonnementen

ik heb echt nagedacht over pro of elite, en kwam tot de conclusie dat ik beter de beste functies kan krijgen, omdat ik het me kan veroorloven en het niet extreem duur is. ik ben het er niet mee eens dat elite voorrang krijgt bij de ondersteuning, dat is een minpunt. bijvoorbeeld, als je gewoon een gratis account opent en crypto verhandelt met meer volume, zou je misschien meer aan kosten uitgeven dan je zou hebben betaald om het elite-abonnement te openen, snap je? daarom maken lage investeringskosten en betere voorwaarden met dubbele punten, alles in combinatie elite de beste keuze...

Hoogwaardig bankieren

Er was wat geroezemoes over bunq, maar ik kon het niet begrijpen. Hoe dan ook, ik waagde mijn kans met een gratis proefperiode, 30 maanden chillen op hun krachtigste elite-account😎 Het aanbod aan bankfuncties was echt indrukwekkend. Van tools voor betalingsautomatisering tot iets exotisch voor mij, zoals crypto en gezamenlijke bankrekeningen (nah, ik ben oké als single) Ngl ze hebben me op een goede manier verrast

Hey! Thank you for the five-star review 🌟

Zodra er communicatie met Bunq nodig is…

Zodra er communicatie met Bunq nodig is gaat het mis. Je wordt misleid en aan het lijntje gehouden door virtuele assistenten en als je uiteindelijk de gelegenheid krijgt met een medewerker te communiceren wordt je met cliche’s het bos in gestuurd.

19 november 2025

Antwoord van bunq

Hey Harry 👋 Thank you for bringing this to our attention. Providing top-notch support to our users is a priority, and we're sorry to hear we didn’t meet your expectations this time.

Your feedback is incredibly valuable, as it helps us improve our services and internal processes to ensure a better experience for all bunqers.

We’d love the opportunity to investigate this further and address any issues you're facing. Please reach out to us via the in-app support center or at support@bunq.com with more details.

IK KIJK ALTIJD WIE DE OPRICHTER is van…

IK KIJK ALTIJD WIE DE OPRICHTER is van een bedrijf, vooral als het snel groeit...
voor bunq is dat Ali Niknam, een visianaire Nederlandse ondernemer. In zijn vroege studietijd richtte hij TransIP op - een bedrijf gespecialiseerd in domeinnaamregistratie. dus hij is een technisch onderlegde vent....

Ik heb zijn boek "Ondernemers hebben nooit geluk" gelezen - inderdaad, ondernemerschap gaat niet over geluk, het gaat over doorzettingsvermogen, lef en hard werken....

Niet verrast te weten dat zijn nieuwe onderneming (het is niet nieuw, ok) - bunq fintech bedrijf - vrij snel groeit. Ik denk dat het al een miljard+ gewaardeerd bedrijf is en al de VS betreedt....

En ja, ik ben een bunq-klant - trots om deel uit te maken van deze community. Het is niet alleen bankieren, het is slim budgetteren, investeren en meer...

Een drama

Een drama, mooie app maar de ondersteuning via de support app is door de chatbox dramatisch. Tig keer dezelfde vragen, geen oplossing. Uiteindelijk gegevens via de mail verstuurd zoals gevraagd. Probleem opgelost, nou nee want er is geen communicatie tussen de chatbox en de technische ondersteuning. Screenshots van de door de TD gegeven mailreactie kunnen niet in de app worden gelezen. Uiteindelijk de mail geprint en geheel ingeklopt in de support app. Was een werk maar ja.
Waarna het hele feest van van voren af aan begint. Een persoon die het probleem- dat er niet is- voor je oplost schijnt niet te kunnen. Steeds een andere fictieve medewerker met dezelfde vragen.
Heb inmiddels mijn rekening leeggehaald en gevraagd om deze te sluiten en mijn gegevens te verwijderen.
Raad eens: ook dat lukt niet omdat het linkje niet werkt moet de TD naar kijken.
Tip: val niet zoals ik op de hoge rente en de wekelijkse bijschrijving. Een grote frustratie. Mogelijk veroorzaakt omdat ik in het buitenland Oostenrijk
woon maar dat zou toch geen belemmering moeten zijn.
Plus is nogwel dat ik inmiddels via de mail een berichtje heb ontvangen dat de rekening is gesloten en mijn gegevens zijn verwijderd zoals gevraagd.

Antwoord van bunq

Hey Anne Marie 👋 Thank you for bringing this to our attention. Providing top-notch support to our users is a priority, and we're sorry to hear we didn’t meet your expectations this time.

We’d love the opportunity to investigate this further and address the issues you're facing. Please reach out to us via the in-app support center with more details.

Tweede pincode instellen

Het is mogelijk om vanaf meerdere bankrekeningen te betalen met slechts 1 kaart!

Het voelt echt raar lol Het blijkt echter erg handig te zijn in het dagelijks leven. Verborgen pareltje-functie fr

29 december 2025

Zeer onpersoonlijke bank, weinig vertrouwen

Zeer onpersoonlijke bank, alles via een ai, geen normaal contact en gaan schandalig om met klanten die al jaren onderdeel zijn van hun geldstromen. Ben een particuliere klant, al jaren, met bijna een ton op spaar. Dacht neem ik maar eens een business account, nou niet dus, na 2 dagen krijg ik nog altijd oneindige vragen alsof ik een crimineel ben. Echt schande dat Bunq zo omgaat met betrouwbaar bewezen klanten, elke normale bank zou bijna de loper uitleggen voor klanten met een vermogen en alles doen om ook hun business binnen te halen, helaas is Bunq afstandelijk en moet je het doen met een nikszeggende AI bot.

24 februari 2026

Hi Rex 👋

Thank you for taking the time to share your experience opening a business account at bunq. As a long-term user, we value your loyalty, and we appreciate you bringing this to our attention.

Our goal is to provide fast and secure support. We use a combination of our AI, Finn, for quick answers, and our expert support colleagues for more complex situations.

To clarify, the verification for a Business Account does involve a standard set of questions for compliance reasons, we want to ensure the process is as clear as possible. You can see the general requirements here: https://help.bunq.com/articles/who-can-open-a-bunq-business-account 📚

Please reach out to us via SOS hotline to speak with a specialist. In the app, go to your Profile, tap 🟢 Support, select the three dots in the top right, and choose "Get Emergency Support."

Our team is ready to look into your application and provide direct assistance 🙏🏼