Busjehuren.nl Reviews

1.161

1,7

Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!

Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw d... Toon meer

Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Toon meer

Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Toon meer

1. Autoverhuur

Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.

Zeer slecht

1K reviews

Alle reviews

(1.161)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed materiaal.

Goed materiaal.
Afspraken zijn duidelijk en correct.
Nu twee keer gehuurd en volop tevreden.
Volgende keer komen we terug

1 augustus 2020

keurige bakwagen gehuurd via busje…

keurige bakwagen gehuurd via busje huren en bij mij in de buurt afgehaald.
idd km vrij gereden, klasse.
enig puntje van kritiek is de zwakke motor van de bakwagen (VW Crafter met 55000km, dus nieuw) bij heuvel op geladen viel de snelheid terug naar 70km/u

keurig geregeld

Bus (11m3) gehuurd. Was bijna nieuw en reed voortreffelijk. Huurprijs (met onbeperkt km) was erg concurrerend. Vriendelijk geholpen.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Duidelijk, betrouwbaar, goed bereikbaar, mooie bus, geen gedoe met km’s, verzekering of borg. Plus goede prijs. Voor herhaling vatbaar.

Alles lekker makkelijk

Alles lekker makkelijk.
Reserveringsaanvrag gedaan, dagje later was alles afgewikkeld. Busje opgehalt, dat heele procedere duurte maar geen 10 minuten. Instructie gekregen en op pad.
Busje terug geven ging ook heel snel. Even checken van een medewerker en klaar.
2 dagen later stond de borg ook weer op mijn rekening.
Dat was zeker niet de laatste ker.
Absoluter aanrader!
Helemaal top!

31 juli 2020

Laten ze heel gauw de aanbetaling terug…

Laten ze heel gauw de aanbetaling terug betalen. De voucher wat busjehuren.nl geeft heeft geen waarde. Op de voucher is geen garantievoorwaarden van toepassing. Ben nu al een tijdje aan het lijntje gehouden door busjehuren.nl maar heb ondertussen mijn rechtsheer ingeschakeld.

21 juli 2020

Opnieuw een negatieve beoordeling

Ik begrijp de beoordeling van degenen hieronder wel. Typisch dat na zoveel positieve beoordelingen er 'opeens' een paar negatieve volgen. Is er iets veranderd bij Busjehuren? Ik ben ook totaal niet over dit bedrijf te spreken, degene die hieronder een plaatser vraagt haar reactie weg te halen, weet waar ik het over heb. Hij heeft me na mijn uitgebreide verhaal, verschillende mails en mijn officiële klacht twee keer proberen te bellen (ik was druk in een klushuis), daarna heb ik nogmaals verschillende pogingen gedaan contact met hem te krijgen, maar niets meer gehoord. Ik ben zo iemand die met een verhuisbus over de grens is gereden. De grenzen waren niet gesloten, er werd alleen hier en daar, en af en toe, gecontroleerd en dat is heel wat anders. Ik begrijp nu ook de communicatie van het personeel, als iemand in deze positie dit voorbeeld geeft. Ik ga mijn verhaal van maanden geleden hier niet nogmaals neer zetten, ik heb belangrijkere dingen te doen. Feit is wel dat ik veel te veel heb betaald. Ik wacht ook nog steeds (en al vele maanden) op een reactie op mijn klacht en een fatsoenlijk voorstel. Ik heb de afgelopen jaren elders heel veel beoordelingen geschreven en veruit de meeste waren zeer positief, Busjehuren is een zeer, zeer negatieve uitschieter. Heel opvallend ook: degene die niet met naam genoemd wil worden i.v.m. privacy, heeft die hieronder zelf wel al genoemd :), sneu en lachwekkend tegelijk. Ik zie overigens de negatieve beoordelingen op Facebook niet meer, zijn ze weggehaald? Dit alles bevestigt mijn vermoeden dat hij niet tegen kritiek kan ... Echter: ik moet Busjehuren ook een groot compliment maken. Het bedrijf is er in geslaagd om een hele serie erg positieve beoordelingen te krijgen, op uitnodiging, waarvan verschillende op dezelfde datum. Fantastisch, mijn felicitaties. Ik zie er eentje met mijn niet veel voorkomende achternaam, zonder t. Wat leuk! :)

23 juni 2020

LET OP: failliet

Update: LET OP, wees gewaarschuwd, bij dit bedrijf krijg je (aan)betalingen nooit meer terug ! De website is nog in de lucht en op de linkedin pagina van de directeur, is niets te lezen over het einde van zijn bedrijf 'busjehuren.nl', maar de praktijk is anders; zie de reviews van de afgelopen weken en mijn eigen ervaring met de duistere praktijken van deze eigenaar (zie hieronder).

In januari 2020 een transportbusje gereserveerd voor eind maart en, volgens hun voorwaarden binnen een week, een flink deel van het bedrag aanbetaald. Vervolgens bleek de bus te klein voor wat we wilden vervoeren en dus de reservering begin maart, (ruim voor de Coronamaatregelen!) geannuleerd. Per ommegaande werd de annulering bevestigd; de aanbetaling zou binnen 2 weken teruggeschreven worden. Echter, dit gebeurde niet. Wel kwam er eind maart een mail dat er, vanwege Corona, niks terugbetaald ging worden maar dat er een voucherbeleid gevoerd wordt. Het transport hebben wij inmiddels via BoRent (niks aanbetaling!) al geregeld, dus wat moeten we met een voucher van een bedrijf dat eerst zeer lang wacht met terugbetalen en vervolgens, zonder enige vorm van overleg, onder oneigenlijke voorwenselen, het annuleringsbeleid wijzigt en afdwingt dat de ex-klant meebetaalt aan zijn ondernemersrisico ? Bus- en autoverhuur kan bovendien gewoon doorgaan, is niet hetzelfde als de reisbranche, waarmee geschermd wordt. 1 ster is nog teveel ! Ik voel mij genaaid door dit bedrijf.

6 april 2020
Logo Busjehuren.nl

Antwoord van Busjehuren.nl

Beste Marit, met teleurstelling nemen wij kennis van je review. We begrijpen je frustratie en je boosheid en we kunnen ook niet van je verwachten dat je de bedrijfseconomische impact van de corona-crisis kan overzien. Wij zijn wel degelijk een schakel in de keten van de reisbranche. In goede tijden huren duizenden mensen per jaar een personenbus voor wintersport, mei- zomer- en kerstvakantie of voor een dagtrip of bedrijfsuitje. Anderen gaan met een bestelbusje de grens over om huisraad naar een vakantiehuis te brengen, om te verhuizen naar het buitenland (of terug) of huren bedrijfsmatig een busje voor allerlei activiteiten zoals standbouw, het bezoeken van een beurs etc.. Bus- en autoverhuur kan niet gewoon doorgaan en gaat ook niet door. De grenzen zijn dicht, toerisme ligt volledig stil en ook ons bedrijf ligt door de corona-crisis voor 95% stil. Hier werken al jaren mensen met enorme inzet en passie voor hun werk en hebben de gemiddelde klantwaardering van een 8.7 dik verdiend door keer op keer het belang van de klant te dienen. Nu zet u ons weg als een stel fraudeurs omdat u geen begrip kan opbrengen voor de situatie. Het zou u sieren als u deze lelijke review weghaalt want dit doet geen recht aan de situatie en de inzet van alle werknemers van Busjehuren.nl. Met vriendelijke groet, Joep Leijten, Directeur

Het gaat niet altijd goed!!!

Na een heel goede ervaring met busjehuren.nl, een aantal weken geleden, moesten wij nu toch ervaren, dat het ook anders kan.
Wij hebben vorige week nogmaals een busje getracht te huren, maar dat ging al behoorlijk minder soepel. In de eerste plaats konden wij alléén maar met een creditkaart betalen, die wij niet hebben. Dit werd nog correct voor ons gewijzigd, maar door deze vertraging, konden wij, vanwege verblijf in het buitenland, niet meer op tijd betalen. Wij hebben dit duidelijk aangegeven, maar dit is niet meegenomen waardoor wij vanmorgen te horen kregen, dat de reservering was geannuleerd. Helaas blijkt uit de reactie van een medewerkster, dat het klantenbelang wel serieus wordt genomen, maar het belang van Busjehuren.nl toch wel op de eerste plaats komt. De mededeling, dat wij pas bij terugkomst uit het buitenland, konden betalen, werd verdraaid naar, dat wij zouden hebben toegezegd, dat wij vrijdag nog zouden betalen. Dat dit pertinent onwaar is, omdat wij dit niet toe konden zeggen, wordt betreurd, maar het risico was daardoor te groot voor busjehuren.nl. Hierdoor zitten wij nu zonder transportmogelijkheid terwijl alles al is geregeld!!
Wij hopen dat jullie begrijpen, dat 2 sterren eigenlijk pijn doen, want voor deze actie is één ster al meer dan voldoende. maar gezien de eerdere ervaring laten wij het bij 2 sterren!!

16 december 2019